HjemlighedSkadedyrsbekæmpelse

Lus og lopper hos mennesker

Lus og lopper - dette insekt parasitter, der ikke alene suge blodet, men også er bærere af forskellige patogener. Det ser ud til, bortset kan være nogle små insekter skadelige for mennesker? Men det er sandt, så hvis du ser dig selv på en loppe eller en lus, hurtigst muligt bør tage skridt til at ødelægge dem.

Lopper hos mennesker er meget sjældne: de har tendens til at springe fra dyr til at prøve og endda menneskeblod. Det skal bemærkes, at de unge lopper er sort i farven, og blodsugere "erfarne" bliver brun. Lopper på en person til nemt at flytte og hoppe godt nok. Derfor kan de være hvor som helst i et snuptag.

Hvor lopper kan møde personligt

Den mest almindelige loppe vises på grund af kæledyr. Desuden kan de få sig selv til manden på gaden, eller, siger, fra kælderen i højhuse, der gemmer alle mulige ting, samt beskyttede katte, rotter, hunde. Det koster kun et par minutter at gå til sådan et sted, som du kan springe en loppe, ikke engang en.

Derfor går ud på gaden, skal du sørge for at tjekke dit tøj for tilstedeværelse på det af lopper. Husk, lus og lopper hos mennesker er farlige parasitter, som bringer en masse problemer og ubehag, så de steder, hvor lopper findes, skal behandles, og kæledyr slippe af med disse insekter.

Hvordan skal man behandle med lopper

I dag, en masse forskellige "kemi", som kan bruges én gang for alle at slippe af med de små blodsugere. Sprays, halsbånd til dyr, dråber, særlige shampoo - alt dette er et meget effektivt middel til hurtigt at slippe af med lopper.

Hvordan skal jeg håndtere lejlighed

Hvis lopper er en mand, du har brug for at gennemføre omgående behandling af lejlighederne er blevet set. Det fastslog følgende:

  1. Støvsugning er nødvendigt til grundig rengøring alle overflader for at slippe af loppe larver.
  2. Tæpper gøre ud og om muligt, vask med kemikalier.
  3. Puder, sengetæpper stå på gaden, hvor de skal behandles med spray og tør.
  4. Ting perestirat i varmt vand.
  5. Brug insekticider til behandling lejligheden. Glem ikke på samme tid på en respirator og handsker.

Det skal bemærkes, at lejligheden er behandlet meget omhyggeligt: aerosolspray behov for møbler i alle revner, under soklen. Vinduerne i dette tilfælde skal lukkes. Det behandlede rum bør overlades i mindst 2-3 timer, og derefter grundigt ventilere. Vask den behandlede overflade er uønsket i 3-4 dage. Hvis bør udføres nødvendigt, re-behandling inden for 1-2 uger som nye lopper klækkes fra æggene og levere, som før, ubehag.

Så hvis du bemærker i selve loppe, forsøge at finde årsagen til dens udseende i dit hjem: gør håndtering kæledyr. I tilfælde, hvis en loppe uheld var kommet ind i gaden, så fortvivl ikke, fordi det er en, er ikke tilbøjelige til at tage fat. Hvis beslutningen blev truffet for at desinficere lokalerne, så sørg for at bruge handsker og en respirator.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.