HjemlighedVærktøj og udstyr

Purifier - Hvad er det? Hvordan man kan forbedre kvaliteten af drikkevandet

Kvaliteten af drikkevandet i bynetværk er dårlig. Og som altid, "redningen af drukning -. Den værk for at drukne" Eksperter ved hjælp af forskellige fremskridt inden for videnskab og teknologi, opfinde forbedret apparat til vandrensning i hverdagen.

funktioner af POU vandkølere

En af disse nye enheder og en køler. Hvad er det? Maskine, der ikke kun renser vandet, men også opvarmer det til en forudbestemt temperatur til enhver tid i den nødvendige mængde.

Køleren har tre hovedfunktioner. For det første, det renser og desinficerer vand fra hanen. Vandrensning fra urenheder og sedimenter, bakterier og virus, og også klor i køleren mere effektiv end konventionel kogning.

For det andet kan den nedkøles til + 4 ° C hurtigere end i køleskabet.

For det tredje, varme til kogepunktet vand til at lave te eller kaffe uden kedel.

Funktioner af POU vandkølere

Særlig holdbart slange med en diameter på 8 mm, der er let at skjule, ikke blot i dekorativ æske, men også under soklen kan nå en afstand af 100 mm fra vandforsyningssystemet til det punkt, hvor køleren er monteret. Hvad betyder det? Kun det faktum, at enheden kan indstilles i en hvilken som helst praktisk kontormiljø eller hjemme, uden at være bundet til et sted, hvor der er vand.

Yderligere indbygget filtreringssystemer af forskellige grader af oprensning, hvilket forbedrer kvaliteten af drikkevand, i udformningen af omfattede UV bakteriedræbende lampe, som allerede er renset vand blev yderligere decontaminates.

Disse moderne enheder er certificeret og anbefalet af sanitære tjenester for tilrettelæggelsen af drikkevand regime i kontorer og fabrikker.

I dag er de ikke længere tilgængelig sjældne i enhver by, du kan købe og køligere, og udskiftning af filtre og orden vedligeholdelse.

Fordele køligere

Vand køler tilsluttet vandforsyningen, og ikke længere behøver at bestille, spore leverancen og betale for vand i flasker dvadtsatilitrovyh. Et yderligere plus i dette tilfælde - at vandet i dit hjem eller på kontoret er ikke fremmede adgang.

Tilstedeværelsen af permanente koldt og varmt vand til enhver tid - det er praktisk og komfortabel.

Lad selve enheden er ikke billig, men bruge pengene én gang, i fremtiden, kan du kun bruge rent vand er praktisk taget fri.

En anden fordel - et stilfuldt design, der adskiller sig udendørs køler. Hvad kan det give? Et godt indtryk på reaktionen af besøgende til enheden. Bagatel, naturligvis, men det rart!

Vand oprenset i køleren, kan anvendes til madlavning. Og endnu vigtigere - vandet i maskinen kører, betyder det ikke stagnerer, og det ikke avle bakterier, men på samme tid, i tilfælde af overtrædelse af vand som muligt i løbet af dagen for at drikke te.

filtreringssystem

Prisen for enheden er primært påvirket af filtrering system. Og det kan bestå af tre, fire eller fem rensningstrin. Filtre til POU vandkølere oprenset vand for at fjerne uopløselige store (5 mikron) af faste stoffer i det første trin; et andet forbedre smagen af vand, fjernelse af aktivt chlor og tungmetalioner og organiske stoffer; på sin tredje desinficere og forhindre forekomsten af skalaen ved at fjerne hårdhedssalte; i fjerde trimmet, fjerne selv de mest mikroskopiske urenheder.

Det femte oprensningstrin fjernes i det væsentlige alle salte, bakterier og vira gennem membraner omvendt osmose, som kun passerer vandmolekylerne.

Efter mekanisk rensning UF-pære steriliserer vandet.

Enhver vandfilter, hvis prisen er afhængige struktur, størrelser og producent har sit eget liv og er en udskiftelig medlem, vandkvalitet behandling afhænger af, hvor mange liter vand blev spildt i filtrering system.

Funktionsprincippet og design af indretningen

I enhver køler på polypropylenrør ledningsvand fødes ind i en filtersystem, og efter rengøring - i en lagertank med en kapacitet på 4 til 30 liter af det fordeles på cisterner hot (92 - 98 ° C) og kold (+4 - + 8 ° C ) loading. I nogle udformninger, er drevet offline, strømmer vandet ind i den kolde tank, og fra det - i en tank til varmt vand.

Til opretholdelse af temperaturen overvåge elektroniske sensorer, så den kølende eller opvarmende funktion automatisk. I kontorer, hvor en masse mennesker på samme tid kan brug varmt vand til te, denne funktion er meget vigtig.

Apparatets ydeevne afhængig af modellen kan være op til 190 liter renset vand om dagen.

Installer køleren kan ikke kun være en ekspert blikkenslager, men alle med et minimalt sæt værktøjer.

typer indretninger

Ifølge design funktioner kan være køligere med en lagertank eller uden mekaniske eller touch kontrol.

Ved type anlæg er små stationære enheder til halvdelen eller gulv mere end en meter i højden.

Ifølge fremgangsmåden af filtreringsapparat er ultrafiltrering med omvendt osmose eller ultrafine rengøring med RO-membran.

Moderne enheder er udstyret med ozon generatorer, bygget ismaskine eller vand beluftning system.

hvis på kontoret vandkøleren er installeret, hvad betyder det derfor? Det betyder, at forvaltningen af medarbejderen sundhedspleje - dette er den første, og for det andet, de kan alle drikke forfriskende krystalklart mousserende vand er meget billigt i de rigtige mængder og til enhver tid.

Fra hvad valg afhænger af køleren

Valget af enhed afhænger af den forventede mængde af forbrug af vand og af det område, hvor ligger huset eller kontoret, hvor det skal være renere.

I et lille køkken til den typiske familie er fint bord køler, som ikke optager meget plads, og graden af rengøring er det samme som i udendørs.

Virksomheden med et stort antal medarbejdere er bedre at installere enheden med en stor lagertank til varm te eller koldt, rent vand savnet af alle.

Hvis en virksomhed eller en privat hus beliggende på landet, er det bedst at installere køleren med omvendt osmose, som renser vandet og på den hårdhed, og mod virus og sygdomsfremkaldende bakterier.

Vandværksvandet vandet mere eller mindre blokerede men køleren (UF) med ultrafiltrering, bevarer balancen i mineraler, fjerner klor og sterilisere den.

Et godt valg til kontor, forretning eller butikscenter kan være køligere Ecotronic V42-R4L UV Hvid c UV-lampe lavet i Sydkorea. Det skal han ca. 65 tusinde, men det superproizvoditelnaya (15 liter i timen, både koldt og varmt vand) model med en ultraviolet lampe i tanken, som automatisk tændes i et par minutter hver 4. time og en fire-filtersystem med RO-membran, sænke mængden af salte i vand.

Apparat udstyret med en trykpumpe, som giver rent vand til dets lave tryk systemer dvenadtsatilitrovym opbevaring og fem liters tanke til koldt og varmt vand, rustfrit stål ventiler leverer vand "Pressure krus", mens varmtvandsventilens skiftes til børnesikring tilstand.

Service POU vandkølere

Selvfølgelig skal enhver enhed periodisk serviceres. Med dette menes at erstatte filtre. Et vandfilter prisklasser nu fra 1,5 til 5000. Det er ikke så billige, især når man tænker på, at filtrene i den første og anden fase af behandling bør skiftes mindst en gang hvert halve år, og den tredje og fjerde - en gang om året, afhængigt af mængden og kvaliteten af kilden vand. Men som regel, servicecentre tilbyder en omfattende service, som i sidste ende koster mindre end udskiftning af udskiftelige elementer én efter én.

Det omfatter installation af et komplet sæt filtre, som prisen kan variere fra 6 til 10 tusind. Rubler, og sterilisering eller erstatning af de forbindende fittings og vandledende rør.

Så køleren - hvad er det? Denne enhed ved hjælp af nanoteknologi til rengøring, opvarmning, køling og distribution af rindende vand, tilvejebringer drikke regime for mange personaleomkostninger virksomheder eller virksomheder, samt enfamiliehuse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.