HjemlighedVærktøj og udstyr

Pipe Tubing Begreber

Slanger rør (eller kort rør CNT) er meget udbredt i gas- og olieindustrien: hvis apparater brønde af olie og gas, snubler og reparationsarbejder, transport af forskellige væsker og gasser. Disse produkter arbejde under vanskelige og krævende betingelser: et konstant tryk og høje mekaniske belastninger, og indvirkningen på væggen af aggressive medier. Endvidere er røret slangen konstant udsat for korrosion og erosion.

Alt dette kræver stor holdbarhed fra de produkter, de har brug for at give integriteten og pålideligheden af hele systemet. Beregnet til fastgørelse rør med gevind forbindelse. Det sikrer en høj tæthed, holdbarhed under betingelser med høj belastning, slidstyrke og vedligeholdelsen af produkter samt gode krydssnører i brønde med en kompliceret profil.

CNT-pipe off følgende typer af rør :

- glat;

- glat GOST 633-80;

- Sealed glat;

- Sealed glat GOST 633-80;

- med blank tætningssamling;

- Sealed glat;

- slange med rør forstyrret slutter ARI 5CT;

- med stor duktilitet;

- med høj kold modstand.

Krav til slanger rør

Ved hjælp af rør slanger og koblinger, der bruges til at forbinde dem, er strenge kvalitetskrav, og er forsynet med hvilken pålidelighed og holdbarhed af produkterne. Således bør den indre og ydre væg være fri for revner, delamineringer, skaller. Tilgængelig trimning eller opskæring af disse defekter, men det bemærkes følgende betingelse: plantning dybde bør ikke overstige den maksimale udløsning minus vægtykkelsen.

Antallet og størrelsen af defekter i rør og slanger koblinger er strengt reguleret. Overskridelse af de tilladte normer er udelukket.

Hvis røret slangen sænkes ned i brønden, er det nødvendigt at kontrollere sin indre diameter og den samlede krumning ved hjælp af en dorn, hvis længde er 1250 mm og diameteren afhænger af diameteren af de inspicerede produkter. Især denne procedure skal udføres i tilfælde af stangen pumper eller i nærvær af saltaflejringer, gips, voks.

Hvert rør slange skal mærkes. Mærkningen påføres ved en afstand på ca. 0,4-0,6 m fra slutproduktet ved valsning eller ved virkning og skal indeholde følgende oplysninger: en ophængt rørdiameter, dens nummer, en gruppe af styrke, vægtykkelsen, navnet på fabrikanten og fremstillingsdato. Alle mål skal være angivet i millimeter. Mærkning skiller sig ud lys maling, der er resistent over for forskellige påvirkninger.

Røret slange er til rådighed for tekniske dokumenter, som kan være forskellige for hver enkelt virksomhed-producent, men de generelle krav ikke er i konflikt med de accepterede betingelser. Den væsentligste forskel ligger i de forskellige tråde med trapezformet profil, tætningselementer, etc.

Generelt skal slangen rør være af høj kvalitet og holdbart, kun da vil det sikre pålideligheden af systemer, der anvender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.