HjemlighedVærktøj og udstyr

Elektriske håndklædetørrere: anmeldelser. Hvordan man vælger en elektrisk håndklædetørrer

Hvis dit værelse er ikke en radiator, en god løsning er at installere håndklædevarmer. Dette vil løse flere problemer på én gang: først, kan du opvarme rummet, og for det andet, tørre håndklæder, badekåber, eller noget tøj. Enig, det lyder meget fristende. Lad os se på, hvordan man vælger den håndklædetørrer el. Consumer anmeldelser og nyttige anbefalinger fra eksperterne bør spille en afgørende rolle. Efter alt, hvad der kunne være mere værdifuld forudgående erfaring?

Lidt af generelle oplysninger

Før vi går direkte til læsning kundeanmeldelser og rådgivning af fagfolk, skal du bestemme for sig selv, hvad der vil være en håndklædetørrer. Her er det nødvendigt at løse en række problemer: opstillingsstedet, kapacitet, størrelse, design, energiforbrug, samt niveauet for varme besparelse og andre aspekter. Alt dette er yderst vigtigt for et vellykket valg. Af den måde, opmærksom på, at apparatet ikke vil være overflødig, hvis du har centralvarme. Når det er slukket, er det usandsynligt at forsvinde behovet for tørring håndklæder, så selv for denne simple grund er det tilrådeligt at overveje installationen af enheden. Det kun svage side af indretningen - specielt i vores tilfælde - den er afhængig af strømforsyningen. Men hvis lyset i lang tid har du ikke slået fra, vil vi ikke tage dette punkt i betragtning.

For at begynde at bestemme, hvilken type

På markedet i øjeblikket findes flere typer af enheder - elektrisk håndklædetørrer til badeværelset med varmekabler, samt enhed med en flydende køretøj. Den første udførelsesform kan findes i systemer som "varme gulve". Sådan en håndklædetørrer ikke bange for noget, selvfølgelig, ud over strømudfald i lange perioder. Den anden mulighed er den mere almindelige opfattelse af deres gunstige resultater. Funktionsprincippet er enkelt: der er en indendørs kredsløb (forseglet), hvori cirkulerer almindeligt vand, frostvæske eller anden væske med en høj varmeoverførselskoefficient. Svært at sige, hvad der er bedre. For eksempel, elektrisk håndklædetørrer til badeværelset med varmekabel er billigere, men også køler ned meget hurtigere end flydende instrument. Men i en sådan indretning ikke nødvendigvis opnår kredsløbet integritet, hvilket er væsentligt for normal drift af fluid håndklædetørrer. Lad os nu komme videre.

Elektriske håndklædevarmere med eller uden en termostat?

I dag på salg der er modeller, der har en konstant temperatur, det vil sige, kan det ikke ændres. For eksempel kølemidlet virker i et område på 50-70 grader Celsius. I bedste tilfælde er en sådan sensor installeret enhed, hvilket bringer indretningen til strømbesparende tilstand efter at have nået den ønskede temperatur. Men sådan en håndklædetørrer er meget dyrt og strukturelt kompleks. Meget lettere at købe en enhed med den konventionelle termostat. Det samme vifte af 50-70 grader vil du være i stand til at eksponere sig selv. Hvis du er kold, eller et presserende behov for noget til at tørre, sætte til maksimum. Hvis dette ikke er nødvendigt, så oversætte til et minimum for at spare på strømmen. Af denne simple grund, kan vi sige med sikkerhed, at de elektriske håndklædevarmere med temperaturkontrol er at foretrække, men dyrere at 50-10% på grund af den strukturelle kompleksitet.

Teplosberezhenie, strømforbrug og magt

Alle disse parametre er meget vigtige, og på dette har vi allerede sagt i starten af denne artikel. Hvis vi taler om magt, den roterende elektrisk håndklædetørrer med et varmekabel bruger omkring 100 watt, hvilket er meget lille, men dens magt er ikke på højeste niveau. Langt mere produktive flydende enhed. Moderne håndklæde med olie eller frostvæske kan have en termisk effekt på op til 2 kW, men i dette tilfælde, deres strømforbrug er ganske stor. Hvis du ikke ved, hvad du skal vælge, skal du gøre følgende. Hvis du kun har brug for at tørre håndklæder, og vælg derefter kablet mulighed, hvis håndklædevarmer vil blive brugt som den primære opvarmning enhed om vinteren, er det klar væske spole. Teplosberezhenie bedre i "våd" håndklæde, men de varme op meget langsommere "tør".

Design og installation

Hvis før forbrugeren kunne vælge kun de klassiske spoler er forbundet med hinanden adskiller sig kun i størrelse og påfyldning, men nu er alle lidt forskellige. I øjeblikket er der modeller i form af geometriske former, stiger og så videre. N. Men de fleste eksperter anbefaler at være opmærksom på ikke at danne, og antallet af vandrette rør. Jo mere, jo bedre varmen. Mere foretrukne er at være konvekse og røret, som ved tørring dem meget praktisk. Bedst til små rum elektrisk håndklæde brænder - dem, der kan stå sammen eller fra hinanden. Det er godt, fordi hvis du ikke bruger enheden, kan det være den side af dias og spare plads. En anden god løsning til et lille badeværelse - et håndklæde med en ekstra hylde, hvor man kan sætte et par håndklæder. Også glem ikke kørestolen. Fx flydende elektriske håndklæde brænder med temperaturkontrol normalt installeret på væggen, og kablet kan monteres på gulvet. Sidstnævnte kan overføres til en hvilken som helst sted, hvor der er en sokkel.

Basale regler i installation og tilslutning af enheden,

Den største fordel af elektriske håndklædetørrere er, at i modsætning vand, er der ingen grund til at skære ind i røret, selvom du bruger en flydende enhed. Dette skyldes det faktum, at indretningen er drevet af en stikkontakt. Hvis rørene cirkulerer vand i bunden af enheden er der et varmeelement, som opvarmer kølevæsken. Men vi bør ikke glemme det faktum, at ved at udføre installationen, du har at gøre med høj spænding, oftest regelmæssige 220 volt. Derfor, før du fortsætter opmærksomme på kvaliteten af ledninger. Til den første forskellen spænding på netværket ikke er nødvendig reparation elektrisk håndklædevarmer, indstille RCD, samt jordforbindelse. Af den måde, eksperter anbefaler udgangsstik uden for badeværelset, som luftfugtigheden er høj er der en risiko for kortslutning. Selv i virkeligheden næsten alle af os har udløb i badeværelset. I princippet kan det ikke kaldes et højdepunkt. Vigtigere er det, skal du ikke installere stikkontakten til den kolde væg. Der vil blive dannet kondensat, så det kan være kortsluttet.

Om produktet "Sunerzha" selskab

Denne producent sælger håndklæde mellemtone. Sortimentet omfatter et stort antal forskellige enheder kapacitet, design, varmeoverførsel, og så videre .. Alt dette giver dig mulighed for at gøre valget mere behagelig og korrekt. Særlige kendetegn i selskabet er ikke kun et unikt produkt design, men også sin høje kvalitet. Blandt rækken, kan du finde både klassiske og andre løsninger. Dette tyder på, at hvis dit badeværelse er dekoreret kreativt, så vil du stadig være i stand til at finde noget egnet. Det er sikkert at sige, at garant for kvaliteten af den indenlandske produktion - er "Sunerzha". Elektriske håndklædetørrere fra selskabet vil være meget lang. Du kan finde ikke kun flydende produkter, men også kablet.

En lille overblik over virksomhedens produkter "Sunerzha"

Denne producent producerer flere linjer af håndklædetørrere, herunder "Stratum", "akkord", "Arcus" og t. D. For eksempel, "Stratum" kan sikkert tilskrives den høje prisklasse. Enheden af denne linje ville koste omkring 30-40 tusind rubler. Denne høje omkostninger skyldes endda ydeevne, men snarere de høje omkostninger ved produktion af materialet. Brug hærdet glas, sort krom, forgyldning, og så videre. N. Derfor er "Stratum" fit mere i et æstetisk design element i rummet, og ikke som den vigtigste varmelegeme badeværelse. Men håndklædet "Arcus" er klassisk og vil passe næsten ethvert design. Et karakteristisk træk ved dem er, at disse enheder har et stort antal vandrette hylder. For eksempel "Arcus" dimensioner 600 x 400 har en kapacitet på 300 watt og har hylder 12, der hver især kan sættes noget at tørre. Omkostningerne ved denne enhed er i området fra 18 000 til 25 000 rubler. Vi kan sige, at hvis du ønsker at købe kvalitet for pengene, fortrinsret til virksomhedernes Sunerzha". Elektrisk håndklæde firmaet uanset prisen vil være helt tør og varm.

Hvad gør forbrugerne?

Så fik vi til den vigtigste del af undersøgelsen. Mange mennesker i dag erhverve væske enheder, på grund af deres fordelagtige egenskaber. Selvom vi ikke kan sige, at kabel håndklæde upopulær. De er i stor efterspørgsel efter små rum, i land huse og hytter. Dette skyldes det faktum, at en sådan enhed kan sættes i "beskyttelse glasur" mode. Enheden vil fungere ved minimal effekt, men stadig beskytter rummet fra frysning. De fleste købere af kabel håndklæde anbefale at få enheder med strøm margin (10-15%). Det er bedre at lytte til dette råd, og gøre netop det. Kabel elektrisk håndklædetørrer har anmeldelser overvejende positive, selv om det i praksis, det afhænger af valget af producenten.

Flydende elektrisk håndklædetørrer: kundeanmeldelser

Med hvad folk taler om en form, vi forstår, nu vil jeg gerne tale om den anden. Væske, også kendt som "våd", opvarmet håndklæde skinner er mere negative anmeldelser, men dette skyldes en mere kompleks struktur. For eksempel kan en producent Laris fremstiller kvalitetsprodukter. På trods af den lave pris (4-6 tusind rubler), produkterne har et attraktivt udseende og høj kvalitet. Driftstemperaturen for næsten alle enheder er i området 50-70 grader Celsius. Men producenten af "varme fred" er noget mindre positive kommentarer fra kunder. Mest sandsynligt, dette skyldes det faktum, at virksomheden fremstiller produkter som budgettet. "Elektrisk håndklæde bedre?" - spørger du. Det hele afhænger af dine behov og evner. Nogle gange giver det mening at købe en billig, men af høj kvalitet produkt fra "Sunerzha" eller Laris.

Hvad skal man kigge efter, når de køber?

På trods af det store antal af teoretisk viden, vil du blive konfronteret med den praksis. Det vil ske, når du går til butikken. Men før du går til at købe noget, du har brug for at foretage målinger, det vil indsnævre søgningen efter en egnet model. Altid være opmærksom på placeringen af varmelegemet, bør det være lavere. Hvis varmeelementet vil blive placeret i toppen, så kan det bare brænde med væske mangel i kredsløbet. Ved valg af en flydende enhed vigtigt aspekt er tætheden af systemet. På øje er det vanskeligt at afgøre, tage et kig på svejsningen integritet. Mekanisk skade her simpelthen uacceptabelt. I princippet ganske simpelt at vælge en elektrisk håndklædetørrer. Hvilket er bedre, hvis du vælger mellem to næsten identiske modeller? Svaret er simpelt: den, der kræver mere.

En par vigtige punkter

Jeg vil gerne sige et par ord om, hvordan man undgår fejl, når de køber. Først ikke er opmærksomme på de elementer i en dyb rabat eller en lille start pris. Dette tyder på, at produktet er eller ikke er i efterspørgslen eller defekt. Mere eller mindre betragtes betroede enheder mere end 3.000 rubler værd. Glem ikke at spørge om udstyr, som ofte dette punkt er overset. I fremtiden kan du nødt til at købe hardware. Anyway, købe en elektrisk håndklædetørrer, læse anmeldelser, tale med dine venner og bekendte. Så du vil være i stand til at opdage en masse nyt og nyttigt, og helt gratis.

konklusion

Her, i princippet, og alt hvad du kan sige om det er "tørre" og "våde" elektrisk håndklæde brænder, hvordan man vælger et produkt, og hvad man skal kigge efter, når de køber. I øjeblikket er det ikke nødvendigt at give europæiske mærker. Indenlandsk producent leverer markedet med en meget høj kvalitet og på samme tid overkommelige produkter. Men defekte produkter på tværs af næsten alle populære producenter. Men i en anden sag: hvis der er problemer med returnering af garantien? Under alle omstændigheder købe kun kvalitet elektrisk håndklædevarmere. Sådan vælger dem, du kender.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.