FinanserRegnskab

Prøver af betalingsordren. Udfylde en betalingsordre om skatter

Form betalingsordre godkendt af forordningen for Den Europæiske Centralbank №383-P. Dette dokument er tilgængeligt for ejeren af penge på deres overførsel til modtageren. Udførelse af dens implementering inden for den lovpligtige periode eller en kortere periode. Hurtig ordrebehandling udføres i overensstemmelse med bestemmelserne i kontrakten på grund service- eller forretningspraksis, der gælder i praksis af pengeinstitut. Overvej betaling order prøver yderligere detaljer.

funktion dokument

Formålet med betalingsordre kan være anderledes. De dokumenter, der bruges til at overføre midler:

  • For arbejde, der udføres, leverede produkter, afsmeltet tjenester.
  • Budgetterne på alle niveauer og midler uden for budgettet.
  • For at vende tilbage eller lånefaciliteter (lån) / indlån og renteudgifter på det.
  • I andre formål er fastsat i kontrakten eller loven.

Prøver af betalingsordren kan også bruges til at overføre forskud for tjenesteydelser, varer eller et job for periodiske pengeoverførsler.

Den generelle rækkefølge

Form betalingsordre (OKUD 0.401.060) accepteret af banken, uanset tilgængeligheden af midler på kundens konto. Executive ansvarlig (bankansat) kontrollerer gyldigheden af dokumentet. Alle modtagne kopier, med undtagelse af den sidste, i "at gøre. Til banken" viser den dato, hvor dokumentet kom til den finansielle institution. I den sidste form i "Noter i banken" er stemplet, datoen for modtagelsen af den udøvende kunstner og hans underskrift. Dette eksemplar returneres til kunden og tjener som bekræftelse på accept af hans for at overføre penge.

Lidt eller ingen penge på kontoen

Hvis beløbet på p / s klient ikke tilstrækkeligt, og efter aftale med banken er ikke indstillet vilkårene for tilbagebetaling af afvikling dokumenter i overskydende midler i P / S, alle fyldt med prøver af betalingsordren, resten af den udøvende kunstner, der dannes i filerne for off-balance CQ. №90902. På forsiden øverst til højre på alle kopier af mærket er sat i nogen form for denne handling med angivelse af datoen. Udførelse af ordrer i dette tilfælde foretages mindst med henblik på modtagelse af midler, der er etableret i henhold til lovgivningen.

delvis tilbagebetaling

Hvis en delvis betaling udføres ordrer, fordrevne i filerne, banken benytter rækkefølgen af f. 0401066. Den måde, hvorpå den er lavet og udført, svarer til de regler, der er fastsat for de design dokumentation former. Ved udarbejdelsen af ordre i kolonnen "Noter i banken" er stemplet finansiel institution, dato, underskrift af kunstneren. Det første eksemplar skal godkendes af den tilsynsførende embedsmand.

optagelse

I tilfælde af delvis tilbagebetaling af ordren på dokumentet øverst til højre er et tilsvarende mærke. Registrering af betaling (serienummer, dato og ordrenummer, beløb, og resten af signaturen) udføres ved bankansatte (executive i gebyr) på bagsiden. Når fuld tilbagebetaling ordrer til alle kopier i "Salg af kort konti" angivelse af dato, hvor annulleringen gjort. Hvis delvis betaling sættes nummeret, når den sidste betaling blev foretaget.

Sådan udfylde betalingsordren

Lad os betragte strukturen i dokumentet. Obligatoriske forudsætninger for betalingsordren:

  1. Navn. Den er sat i kassen 1.
  2. Nummer 401.060 OKUD OK 011-93. Han er angivet i den anden kolonne.
  3. Betaling ordrenummer. Det satte i et felt nummer 3. sætte tallene. Hvis det består af mere end tre cifre, så pengeoverførslen gennem betalingsordren centrale system prøver identificeret ved 3. sidste cifre, som skal være forskellig fra "000".
  4. Dato. Den er sat i kassen 4. Dette er det nummer, år og måned. Disse detaljer af betalingsordre kan være præget af kun tal eller tal og år - i tal og måneden - i ord.

Se oversættelse

Med introduktionen i beregninger af computerteknologi var ændringerne i betalingsordrer. For eksempel tidligere i de dokumenter, i kontorerne hos centralbanken med henblik på gennemførelsen af telegrafen og porto måde, stemplet henholdsvis "CW" eller "post". Ved anvendelse af elektroniske former for beregning sættes ned "elektron". I andre tilfælde er felt 5 ikke udfyldes.

sum

I 6 er det angivet med et stort bogstav ord fra begyndelsen af linjen. Summen angivet i rubler. Det er ikke tilladt forkortelser "s.", "Rub".. Ordet er stavet helt. Penny tal viser. Ordet er heller ikke reduceres. Hvis cent i mængden af nej, kan de ikke skrive overhovedet, og efter "RUR" sætte "=". I de 7 numre placeres. I dette tilfælde er mængden af RUR cents separeret "-". Som i det foregående tilfælde, hvis antallet er et helt tal, så øre kan udelades ved at sætte det samme tegn "=".

leder

I 8 angive navnet på betalerens penge. Derudover indskrive personlige kontonummer, navn og placering (for korte) tjener finansiel institution, gren, hvis betalingen sker via en konto åbnet i den del af banken (dens enhed). I feltet satte nummer 9 l / s, dannet i overensstemmelse med RAS i centralbanken og kreditinstitutter, der opererer i Den Russiske Føderation. Disse oplysninger kan udelades, hvis den finansielle institution eller dets filialer fungerer som en betaler.

Bank

I 10 indskrive navn og sted for placering af æren organisation (filial) kontorer eller centralbanken, hvis BIC er angivet i punkt 11. Hvis betaleren fortaler pengeinstitut, som er til stede i navnet på den kolonne 8, det re-indtastet på linje 10. BIC Bank felt 11 indikerer ifølge "Handbook of Rusland BIC". På linje 12, indtaste antallet af konti, der serverer betalerens pengeinstitut. Sæt nummeret korrespondent. regnskab (sub-konti), som er åben for etableringen af centralbanken. Dette felt kan ikke udfyldes, hvis betaleren klient handlinger, som ikke er et kreditinstitut eller dets partnere.

modtager

Feltet 13 angiver navnet og placeringen af den finansielle institution, filial eller Central Bank of institutionen, BIC, som er optaget i linje 14. Hvis kreditkortselskabet fungerer som en modtager (dens enhed), som er navnet på s. 16, at titlen passer ind i spalte 13 igen. I 14 put BIC bank organisering af modtageren i henhold til "Håndbog". Linie 15 angiver antallet korrespondent. konto, åbne en finansiel virksomhed (filial) i Den Europæiske Centralbank. Hvis modtageren klienten virker, hvilket ikke er et kreditinstitut, er feltet ikke udfyldt. Linie 16 angiver navnet på emnet, som er rettet til oversættelse. Hvis betalingen sker via en konto tilhørende en tredjepart selskab, angiver antallet af l / s.

felter 18-24

I "Type operation" angiver koden i overensstemmelse med reglerne i en regnskabsmæssig behandling i centralbanken eller kreditinstitutter i det område af Den Russiske Føderation. Linje 19 "betalingsperiode" må ikke afsluttet, før instrukser fra Centralbank. Feltet 21 indikerer sekvensen af det translatoriske organ i overensstemmelse med loven. Denne streng kan ikke fyldes i de tilfælde, der er fastsat af reglerne i de Centralbanks dokumenter. I det 22 ikke passede til centralbanken retningslinjer. Reserve linie 23 er fyldt i de tilfælde, der er fastsat i reglerne i Den Europæiske Centralbank. I feltet 24 angiver produktnavn, det afsmeltede tjenester, henrettet værker. På samme linje indtastes dato og antallet af kontrakter, forsendelsesdokumenter. Skat står alene eller er en henvisning til, at han vil blive opkrævet. Feltet kan også specificeres og andre nødvendige oplysninger, herunder tidspunktet for betaling i henhold til kontrakten.

Underskrift og stempel

I 43 betaleren sætter stempel (hvis det findes) på modellen, hvis erklærede bank organisation, en filial eller et agentur under Centralbank. På linje 44 repræsentant for den person (eller kunden) tegn. Den 45. Felt Stamp (Frimærker) kredit selskab (filial) kontorer eller centralbanken, dateret og signeret af kunstneren (den ansvarlige officer).

Oplysninger om optagelse / annullering

Linie 62 angiver det nummer, som betalingsordren er accepteret af banken af betalingstjenester. Oplysninger indtastes på den måde, der er foreskrevet for feltet "Dato". Linjen nummer 71 er placeret, når de er gennemført debet konto. Tæl fyldt af reglerne for "date". Linjer 60-61 sættes INN afsender og modtager af midler, hhv.

Ny til betalingsordrer

Ændringer til regnskabsbilag introduceret i 2014. De vedrører specificere detaljer om overførslen af den personlige indkomstskat, mængderne af STS UTII præmier i FFOMS, FSS. FIU. Udfyldning betaling af skat opgaven udføres i overensstemmelse med den procedure, der er godkendt af finansministeriets bekendtgørelse. Værdien felt 104 passer ind i CSC. Kolonne 105 angiver koden OKTMO OKATO stedet. Dens størrelse - 8 tegn (for forsvarsministeriet eller mezhnaselennyh områder) eller 11 (for bosættelserne).

Når påfyldning ordrer betaling af skatter udføres på papir, på linje 6 angiver mængden i ord. I det elektroniske dokument er kun beregnet tal. I kolonnen 21 er placeret 5. I 24 indtastet oplysninger om overførsel af midler til ekstra-budgetmidler og budgetter. For eksempel kan du angive det forkortede navn, registreringsnummer etablering. Når notering specifik skat kan indskrive sit navn og udpege en periode, hvor han er betalt. Det samlede antal tegn må ikke overstige 210. Husk at angive måned med betaling af forsikringspræmier, som de er opført. Hvis du ikke gør det, så ved tilstedeværelse af restancer Fonden vil sende dette beløb til at tilbagebetale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.