ModeTøj

Moderigtigt stilarter pelsfrakker 2014

Fortsat popularitet blandt kvinder i alle aldre nød pels. Siden oldtiden, de damer frakker i garderoben var et symbol på luksus. Dette er en vidunderlig ting, ikke kun varmer elskerinde i de mest alvorlige frost, men også viser sin høj social status.

For vintersæsonen fashionable pels - dette er en meget vigtig egenskab ved en smuk og stilfuld kvinde. Moderne designere hvert år opmuntrende købere nye kollektioner af tøj. Hans fans har også kunstskind, men pels, syet af naturlige skind, er mere efterspurgte på grund af bedre udseende og bedre kvalitet.

universel længde

Moderigtigt stilarter pelsfrakker 2014 kombinere det praktiske og luksus. Flyder til gulvet model, normalt ses på catwalken er meget vanskeligt. I udviklingen af nye samlinger af designere har fokuseret på det interessante stilistiske løsning med vægt på maksimal komfort. Moderne stilarter af pels i 2014, har en længde, der kun strækker sig til knæet.

Meget populær og frakker. Længden af modeller af disse produkter kan dække hofterne eller nå taljen.

blande stilarter

Styles af pels samlinger i 2014 er meget varieret. I forbindelse med denne let at definere i udvælgelsen af sådanne ting selv de mest krævende kvinde.

Ved udviklingen af modeller, designere foretrækker at bruge en bred vifte af pels, men den største fordel er givet til mink, bæver og får. I 2014, de, uden tvivl, den mest fashionable.

Oprettelsen af moderne samlinger har deres egen innovation. Styles af pelsfrakker, som er på toppen af modetrends, der er designet til at spille den kontrast af forskellige former for skind. Disse produkter er egnede til de piger, der foretrækker at have i sin garderobe usædvanlige ting. En blanding af stilarter, som er tilvejebragt af designere, bidraget til at forbedre udseendet af kedelige modeller luksuriøse mink eller ræv pels. Iført en pels pige i enhver situation vil se stilfuld og selvsikker. Samtidig let og behagelig pels vil give hende komfort.

usædvanlige nedskæringer

Kvinder, der foretrækker en chokerende ting, meget heldig. I de samlinger af designere i 2014 hovedsageligt fokuseret på messen køns ekstravagant smag. Det er derfor, du bør ikke være bange for at virke alt for excentrisk, vise i en pels med stand-up krave.

Designere i den nye kollektion byder på en bred vifte af stilarter. Men stilarter pelsfrakker, med en længde lidt over knæet, perfekt for dem, der ikke ønsker at bevæge sig væk fra klassikerne. Sådanne produkter perfekt forstærke kvindelighed af sin ejer.
En rigtig hit næste sæson tegner til at blive stilarter pelsfrakker, hvilket giver et bredt bælte dekoreret.

Farver og prints

Fashion frakke i 2014 præsenteret en bred vifte af farver og nuancer. Således er valget af emne for hans garderobe damer har udelukkende til at stole på din egen smag.

For elskere af klassiske designere tilbyder rolige farver. Kunden kan købe de traditionelle stilarter pelsfrakker spænder - sort, hvid eller brun.

Der er et valg og elskere af ekstravagante outfits. De nye kollektioner kan findes pels giftige pink, gul og blå farver.

En interessant mulighed ville være en flaske dyrisk print - zebra eller leopard. At vælge en pels med zigzagger, striber eller en celle, vil du også få et fashionabelt ting.

Stilarter uden fastgørelseselementer

Når du vælger en pels skal være opmærksom på, at det kan bæres ikke kun om vinteren. Det vil gøre det muligt at varme op i kølige efterårsvejr, og redde os fra den kolde vind og regn. De fleste moderne stilarter i stedet for skruer forudsat en nice bælte, som er beregnet til at understrege en slank figur. Denne frakke, uden tvivl, et ideelt emne til efteråret garderobe. For pels fortvivl ikke. Hans imprægneret med en særlig forbindelse til at afvise vand.

Coats af mink

Høj efterspørgsel og gode æstetiske egenskaber på alle tider forskellige elementer, syet af mink. I dag, designere tilbyder en række forskellige modeller af disse efterspurgte produkter.

Hvad er der stilarter mink frakker? Designere tilbyder klassiske modeller. Denne frakke lige skåret med en gennemsnitlig længde eller gulvet. Oprettet stilarter, lidt blusset bund. Disse frakker vil altid være på højden af modetrends. Og ikke så mærkeligt, fordi denne ting vil pryde en dame i alle aldre. Det tilbyder designere og korte frakker trapezform. Stilen kaldes "sommerfugl". Ærmer en frakke dekoreret med gennembrudt mønster interessant.
Publikum tilbudt stumpet gratis model, som giver stand-up krave eller hætte. Bottom ærmer og disse frakker er syet bølger. Denne stil kaldes "vandmænd".

Vi foreslår en model af "Cleopatra" for elskere af luksusprodukter. Denne kongelige frakke navn skyldtes turn-down krave med usædvanlige former. Tilvejebragt deri strækker sig fra taljen til bunden af en særlig strop gør det muligt at ændre silhuet.

Astrakhan pelsfrakker

Produkter fra karakulcha meget bekvemt og praktisk. I denne store præstation af de designere, der er ikke sparet Astrakhan pels.

Stilarter disse praktisk og relativt billig pels kan afvige skæringer. Ellers kaldes det opløsning. Denne model er særlig relevant for vordende mødre. Der er stilarter og strenge former. Sådanne frakker lade sin elskerinde til at se ikke blot stilfuld, men også fast.

De nyeste kollektioner af designere tilbudt en ekstravagant model. Disse omfatter nedskæringer, som pels Astrakhan dekoreret med et bredt bælte lavet af ægte læder, med lyse metal knapper og tryklåse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.