ModeTøj

Sko "Casadei" - et symbol på seksualitet og glamourøs ekstravagance

I mere end 50 år har mærket været favorit af kvinder i mode over hele verden. Og alt begyndte ret prosaisk. I 1958 åbnede et italiensk par en lille butik i San Mauro Pascoli (Italien). Sko "Casade" - en succeshistorie der har torden over hele verden. Varemærket er vokset til international skala allerede 10 år efter åbningen af familiebutikken og eksporterede produkter til Tyskland og USA. Hemmeligheden bag succes er omdannelsen af sko til en af de mest effektive former for forførelse.

"Casadei" blev en af de mest genkendelige symboler i Italien, da i 2004 stemplet frimærker med billedet af mærke sko dukkede op. Et andet kendetegn ved varemærket stål er metalpinde i skarpe sko. De kan kaldes et symbol på moderne klassikere. Blandt Hollywood berømtheder, der foretrækker sko med metal hårnåle, så navne som Victoria Beckham, Cameron Diaz, Jessica Alba, Eva Longoria, Kim Kardashian og mange andre. Sko er kendetegnet ved, at der ikke er unødvendige detaljer om overfladen, mættet og samtidig med tilbageholdte nuancer og bløde attraktive teksturer.

Casady sko til efterår-vinter 2015-2016

Det er en rigtig invitation til den smukke halvdel af menneskeheden at opdage kraften i sin kvindelighed og tiltrækningskraft. London avant-garde fra slutningen af 60'erne vendte tilbage til mode i form af matt sort læder, snørebånd, kædebeklædning, dekoreret hæle, pels top, uld og elastikindsatser. Blandt modellerne af efterår og vinter fodtøj blev "Casadej" støvler præsenteret i nye interessante designs. Træsko på stiletto hæle, platforme og lave hæle, ankel støvler, halv støvler, høje støvler, halv støvler er de mest populære i kollektionen. Præference blev givet til sorte, blå, brune og grønne farver. Materialerne er økologisk læder, laklæder og ruskind.

Den mest populære blandt fashionistas over hele verden, ivrig efter mærket "Casadej" - støvler støvler og støvler til knæene. Kvinder respekterer de sorte, hvide og blå farver på vintersko som den mest spektakulære og praktiske.

Forårssamling "Casadej" -2016

For alle, der ønsker at hente modefodtøj til den kommende sæson, præsenterede mærket forårssamlingen 2016 kaldet "The New Odyssey". Kvinders sko "Casadej" i denne linje er præget af de mest populære fordele ved mærket: udtryksformer, avancerede teknologier og italiensk chic.

Af interesse er motiv og dekorationer af krystaller, modeller af sandaler med perforeringer, samt tekstur af tøfler-ballet. Restrained sko med hæle og sandaler med stropper medfører samme stærke interesse blandt damer i mode samt sko med metalpinde.

Paletten i forårssamlingen er fortrinsvis neutral med accenter af rød, gul og blå.

Aftesko "Casadei" -2016

Strenge linjer, elegance og elegance skelne modeller af aften fodtøj mærke. Samlingen efterår vinter 2015/2016 har præsenteret en mere eksklusiv nyhed. Det var aften sandaler med høje hæle og tynde remme på anklerne. De kan kaldes en fornyet form for træsko i en raffineret og moderne stil. Sandaler med åbne tæer, lavet af fløjl, er lavet i rige nuancer af blå, burgunder, lilla og sort. Sko "Casadei" til aftenbilleder kan kombineres med både lange og mellemstore kjoler. Det understreger smukt benene og slanke silhuet på grund af tynde stropper og en åben tå. Velvet stof struktur yderligere accentuerer luksus og elegance af stilen.

Bryllupssamling "Casadei" -2016

Blandt skoens modeller til efterårssæsonen 2015-2016 er det værd at nævne endnu en linje. Bryllupsko "Casadej" er udformningen af balancen mellem kvindelighed og minimalistisk design. Branded metal hårnål fortæller straks mærket. Satin sko er præsenteret i to nuancer - hvid og champagne. Hårnålen er lavet i samme farvepalet. Subtilitet og sensualitet bliver kendetegnene for billedet af en vinterbride, der har valgt dette mærkevarer til sig selv.

"Casadei" i samarbejde med Swarovski

Den 9. januar i Firenze i Firenze introducerede mærket en begrænset produktion i samarbejde med Swarovski og Luisaviaroma. Sko "Casade", dekoreret med krystaller, er blevet et rigtigt højdepunkt i projektet. Temaet for arrangementet var tilstedeværelsen af teknologi inden for mode, kunst, musik. Det klassiske design af skoene, renheden af linjerne og det blomstrende mønster, foret med Swarovski krystaller, blev kombineret med et metal hårnål af metal. Sko sælges til mere end to tusinde dollars og vil være tilgængelig indtil 28. februar.

Sko mærke «Casadeus» er primært designet til luksuriøse, spektakulære kvinder, fulde af uimodståelig seksualitet. Både vinter- og sommermodellerne har til formål at understrege ejerens elegance og forførelighed, og hjælper også med at skabe en attraktiv og feminin silhuet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.