Kunst og underholdningFilm

Leonid Kuravlev: filmografi, biografi, bedste roller

I 2016 Leonid Kuravlev, filmografi , som omfatter mere end to hundrede film kreditter, vil fejre sit 80-års jubilæum. Kuravlev er en af de mest fremtrædende kunstnere i Sovjetunionen. Screen helte Leonid Vyacheslavovich altid karakteristiske og varige i publikum. Hvilke film med skuespilleren must-see på tærsklen til hans fødselsdag?

Leonid Kuravlev: biografi, filmografi. tidlige år

Kuravlev blev født i 1936 i Moskva, i familien af en låsesmed. Mor fremtidens skuespiller arbejdede i en barbershop. Kvinden fandt kritikere, der fabrikerede hendes falsk anklage. Derfor blev Valentina med sin søn i 1941 sendt til Murmansk-regionen. Efter krigen lille Lenya og hans mor var i stand til at vende tilbage til Moskva.

Skolen har været vanskeligt at studere Leonid: næsten ingen ting, han var ikke tilladt. Søster rådgivet spøgefuldt Kuravleva kommer til at lære af skuespilleren, for så ville han ikke at tage enten matematik eller fysik. Leonid fulgte hendes råd, men det er første gang, han havde undladt at gøre. Kuravlev vendte tilbage til eksamener VGIK præcis et år senere, og derefter ingen kunne han ikke afvise.

"Wii"

Den første film, der medvirkede den berømte skuespiller - drama er Andreya Tarkovskogo "I dag vil der være fyringer." Så var der en række undistinguished film, mens Leonid Kuravlev, filmografi, som ved 1967 nummererede 17 malerier, ikke fik hovedrollen i den første sovjetiske "horror" "Wii".

Dette billede af i dag er en klassiker i genren. I den fuldstændige mangel på disse dage nogen computer specielle effekter, direktør Konstantin Yershov formået at skabe en virkelig forfærdelige film, der fryser blodet i venerne i selv den moderne seer.

Leonid Kuravlev spillede i filmen Khoma Brut - seminarian, som ved et uheld dræbte heksen. Efter denne hændelse, den afdøde unge mand forfølger, nasylaya ham alt ondt og ønsker ham død.

"The Golden Calf"

Umiddelbart efter skyderiet i "Wii" Leonid Kuravlev, biografi, filmografi, som blev interesseret i de hundredvis af fans over hele Sovjetunionen var stadig en kult sovjetisk maleri - "The Golden Calf".

Filmen er baseret på den eponyme bog af Ilf og Petrov og fortæller om de nyeste eventyr af Ostap Bender. Leonid Kuravlev spillet i dette billede smålig tyv Shura Balaganov, der sluttede sig til en bande i den store schemer. Snart fik de følgeskab af en slyngelstat Panikovski af Zinovy Gredta, og hele virksomheden gik til byerne i Sort, at røve den underjordiske millionær Koreiko.

Filmen er fyldt med tegneserie. Alle rænkespil Bender og hans venner er vist gennem prisme af humor og ironi. Billedet blev taget fra hinanden i anførselstegn: "Benzin dine - vores ideer," "Panikovski jer alle sælge, købe og sælge igen, men dyrt" Og så videre ..!

Leonid Kuravlev: Filmografi. Sovjetiske aktører i udødelige film "Sytten Moments of Spring"

"Sytten Moments of Spring" Tatiana har Lioznova IMDb 9.2 rating og ofte fører forskellige toppe de bedste russiske og sovjetiske film. Historien om Stirlitz er for længst blevet en legende, har navnet på hovedpersonen blevet et kendt navn, og skuespiller, hovedrollen i filmen, udødeliggjort sig selv i hjertet på publikum. Så Leonid Kuravlev, hvis filmografi er fuld af gode film kan være stolt af sin deltagelse i denne politiske detektiv.

I midten af plottet - aktiviteter sovjetiske efterretningstjeneste i de højere lag af Det Tredje Rige. Kuravlev spillede rollen som den anden plan - det nazistiske SS Kurt Eismann. Company of aktører på sættet, som sådanne berømte personligheder som Vyacheslav Tikhonov, Leonid Bronevoy, Valentin Gaft og mange andre.

"Ivan Vasilievich"

Skuespiller Leonid Kuravlev, filmografi, som har en masse komedie film, i 1973, spillede en af de mest geniale af deres roller - eventyrer Zhorzha Miloslavskogo i blockbustere Leonida Gaydaya "Ivan Vasilievich".

Komedie var box-office leder i Sovjetunionen i 1973, Leonid Kuravlev i form af en opfindsom tyv-recidivist Miloslavsky forvandlet til en "udsmykning" af filmen. Levende indlæse instruktør teknik hvorefter selskabet er utrættelige slyngel konstant kedeligt forstander Bunsha. I løbet af historien beskueren forstår, at slyngelstater Miloslavsky langt flere principper og selv patriotisme end det er helt mættet med ideologi Overlægen. Men denne historie er tilslørede, og i forgrunden stadig ude komedie komponent af billedet.

"Det kan ikke være!" Og andre film med skuespilleren

En af de mest berømte værker af Leonid Kuravleva i filmen - er den rolle, Volodya Zavitushkina komedie Gaidai "Det kan ikke være." Også skuespilleren medvirkede i sådanne roste film som "Athos", "Den mest charmerende og attraktive", "Mimino" og mange andre.

Leonid Kuravlev, filmografi, som er ophørt med at blive opdateret med nye malerier fra 2009, i 2015 uventet vendte tilbage til skærmene, spille Leonti far i filmen "Alle Jam".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.