Kunst og underholdningFilm

Idris Elba: filmografi, biografi, fotos

"Harvest", "Prometheus", "En dag i april," "Thor" - malerier, hvorigennem publikum huskes englænderen Idris Elba. Filmografi af skuespilleren, som i år fejrede 44 år, indeholder mere end 70 spillefilm og tv-serier. Idris - vinder af mange prestigefyldte priser, for eksempel, til optagelse i TV-showet "Luther" han blev tildelt "Golden Globe". Hvad ved vi om den skuespiller, ud over hvad der er blevet sagt?

Barndommen og ungdommen

London - byen, hvor blev født Idris Elba (filmografi og biografi er drøftet i denne artikel). Glad begivenhed fandt sted i en familie af fattige indvandrere fra Vestafrika i september 1972. Onkel af drengen arbejdede som DJ, "inficeret" mindre nevø for hans kærlighed til musik. Idris ofte hjalp ham med at arrangere fester og fester.

Interessen for teatret dukkede op i barnet lidt senere. Det er kendt, at Elben forlod hjemmet i en alder af 16 at turnere verden med den trup af National Youth Music Theatre. "Guys and Dolls" - den berømte ydeevne med sin deltagelse, nød stor popularitet blandt publikum. Imidlertid blev musikkens rolle i stykkerne ikke begrænse et ungt menneske drømme. Idris Elba, som nu er filmografi indeholder mere end 70 malerier og serier, selv i barndommen besluttet, at ville være en stjerne.

Det er også kendt, at i løbet af sine skoleår, skuespilleren opgav sit rigtige navn Idriss, der i England blev set som feminin.

Idris Elba: Filmografi stjerner

Den måde en ung mand til berømmelse begyndte med arbejde på tv. I første omgang han stolede kun lejlighedsvise roller i serier. Situationen har ændret sig efter udgivelsen teleproject "Doktor Elionora Bromvell", som har fremragende spillet Idris Elba. Filmografi novice skuespiller blev genopfyldes malerier, hvor han spillede en birolle allerede. For eksempel kan de britiske ses i filmene "Buffalo Soldiers", "På jagt efter sin bror," "Min favorit mor-in-law."

"En dag i april," - krig drama, hvorigennem blev en stjerne Idris Elba. Billeder, filmografi og biografi af skuespilleren begyndte at vække stor interesse blandt journalister og fans. Forfatterens projekt af Raoul Peck var afsat til begivenheder, der finder sted i det afrikanske land Rwanda, talte han om konfrontationen mellem to etniske grupper, der hævdede næsten en million liv.

interessant rolle

Idris - en skuespiller, der ikke har en klart defineret rolle. Han nød at eksperimentere med genrer, forsøger på forskellige billeder. Den musikalske drama "Gospel", som fortæller om livet i de gejstlige, han glimrende spillede pastor Charles Frank. Den melodramatiske film "Fars Daughter" Elba er reinkarneret i den uheldige far, der mister forældremyndigheden over sin datter, og derefter forsøger at få dem tilbage.

Thriller "The Reaping" - en anden berømt film, som spillede Idris Elba, fotos, som du kan se i denne artikel. Hans karakter i filmen blev en troende den unge mand, der forsøger at løse gåden om den mystiske flod, der pludselig blev rød. Kriminalitet drama "American Gangster" skuespiller lov til at prøve på billedet af en rigtig bandit.

Hvad andet at se

Hvilke andre roller Idris bemærkelsesværdige publikum? Publikum kunne lide thriller "Obsession", hvor skuespilleren har lavet et par kendte sanger Beyonce. I denne film Elba at prøve på billedet af en indflydelsesrig forretningsmand, der ikke kan forstå deres egen personlige liv.

Han imponerede publikum og TV-projektet "Luther." I denne serie vandt Idris rollen som Inspector Dzhona Lyutera, en arbejdstager i afdelingen for alvorlige forbrydelser. Helten er besat med arbejde, nemt afslører det komplekse kriminalitet, men kan ikke finde lykken i hans personlige liv. Billedet af Luther er interessant, fordi af hensyn til retfærdighed karakter ofte er nødt til at ignorere lovens bogstav.

Det skal bemærkes, og "Thor", som Elba medvirkede som den onde og hævngerrige gud Hejmdal. vellykket var også thrilleren "Prometheus", som spillede Idris balanceret kaptajn.

Livet bag kulisserne

Vil der være lovligt gift Idris Elba? Biografi af skuespiller viser, at han har været gift én gang. Med skuespillerinde Dormove Sherman skilt han i 2001, siden da ikke tog løfter. Det er kendt, at Idris har en datter, Isan, som stjernen bruger en masse tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.