SkønhedKosmetik

Mandel facial olie. Egenskaberne af mandelolie

Mange kvinder ved, at i kosmetologi udbredt mandelolie til ansigt, krop, hår pleje, og så videre. D. Samtidig, få mennesker tænkt over, hvad det bærer i sig selv er et mirakel olie, end det er nyttigt.

naturprodukt

Selv i det gamle Egypten skønheder udbredte olie mandel til alle former for kosmetiske procedurer. Det blev sat til vand for at gøre duftende bad, masseres ind i huden, anvendes til håret og øjenvipperne til deres tæthed og stimulere væksten. det blev endda dengang kendt som den gunstige virkning, den har vitamin-rige olie. Bogstaveligt talt hver komponent stimulerer cellerne, så snart kommer på vores hud. Som et resultat - forbedrer teint, dvs. på grund foryngelse af niacin indhold (regenerering) af huden på grund af organiske syrer blive etableret subkutan mikrocirkulationen og metabolisme ... Derfor er mandel olie til huden fortjent betragtes som en af de bedste naturlige anti-aging agenter.

Kom mandelolie

Mandelolie er opnået på bekostning af såkaldt kold-presning. Til dette formål, som en kerne af søde og bitre mandler. Resultatet er et produkt, der indeholder en stor mængde af nyttige mineraler og vitaminer er vitaminer gruppe B, A, E, F, samt mange andre komponenter, som påvirker tilstanden af hår og hud. Det er derfor, man næppe kan finde en mere nyttig og nærende midler til at opretholde en kvindes skønhed, og vigtigst af alt, alt dette gav os Moder Natur, ikke videnskabeligt afledte cremer formuleringer.

Indholdet af vitamin A i olie har gavnlige virkninger på hud hydrering og på de forbedrede porer kan glemmes takket være tilstedeværelsen af vitamin F, som også normaliserer talgkirtlerne.

nyttige egenskaber

En vigtig fordel kan overveje muligheden for at bruge mandelolie for den person derhjemme. Takket være enkle opskrifter du kan blande og skabe masker for ansigtet, hår, og resultatet vil ikke være værre end de professionelle behandlinger i salonen.

Særligt populære ansigts mandelolie bruger også fordi på grund af den konstante brug af hans retard hudens ældning. Og hvis du tilføjer den mandelolie i en dagcreme, som du bruger hver dag, takket være sin sammensætning af folinsyre naturlige betyder, at du vil give dig selv med beskyttelse fra vinter frost og skadelige UV-stråler.

Blødgøring og fugtgivende

Mandelolie, hvis egenskaber tillader dets anvendelse til alle hudtyper, især for de kvinder, der ønsker at blødgøre og fugter huden. Oftest det forårsager meget besvær, tør hud type, når du vil DC korrekt ernæring for personen. Ofte kvinder, der er ejere af denne type, klager over følsom hud, en del af sin rødme og afskalning, selv efter bruge specielle cremer.


Næring til huden omkring øjnene

Ofte bruger mandelolie for øjnene, fordi huden på dette område er tynd og sart, så det kræver omhyggelig og tankevækkende pleje, og som kan tage sig af aldrende hud bedre end nærende mandelolie. Jeg må sige, at i det mindste vil være nyttigt at bruge disse uvurderlige værktøjer til problem hud, i virkeligheden, bortset fra det faktum, at det med succes kæmper med forstørrede porer, det fjerner også den betændelse og rødme på huden er tilgængelige.

flot farve

Men den lykkelige ejer af en normal hudtype er forpligtet til at bruge mandelolie, for at bevare sin tone og forhindre fremkomsten af tør jord på det eller forstørrede porer.

Ud over disse fordele mandelolie, du bare nødt til at sige, at når det anvendes betydeligt forbedrer den generelle tilstand af huden. Disse omfatter udglattende overfladiske rynker samt en positiv ændring i den teint.

let tekstur

Det ser ud til, at med sådan en liste over de ernæringsmæssige egenskaber af mandel olie bør helt sikkert have nok fedt struktur, dog skynde mig at forsikre dig om, at han har en let struktur, og det er hurtigt absorberes af huden. Meget ofte mandel facial olie anvendes som et basissubstrat i fremstillingen af forskellige masker og cremer. det er også anvendes til ansigt i ren form uden at tilføje andre komponenter, og derefter en cirkulær bevægelse let gnides. Hvis du er bekymret for, at den resterende olie stadig vil være synlige på huden, kan du bruge et stykke køkkenrulle for at fjerne overskydende (lige nok til lidt våd hud efter påføring af midler).

Brug af kroppen

Bruges til ansigt og krop, mandelolie, det tjener som et udmærket redskab til massage er ikke svært at forestille sig, at den nødvendige ernæring og hydrering får al huden og i fremtiden, vil du opleve en utrolig resultat fra sådanne procedurer. Udbud og sarte hud på halsen og décolleté kræver også omhyggelig pleje, så vant til procedurerne i disse dele mandel olie - den perfekte løsning. Du kan blot tilføje din favorit creme et par dråber olie mirakel: en forblanding i håndfladen af disse to ingredienser, og først derefter sætte på din hud.

Fjernelse make-up

Mange kvinder er opmærksomme på, at naturlige olier perfekt rense huden og kan bruges som en makeup remover, selv for et så følsomt område som huden omkring øjnene. I dette tilfælde olie er bedre opvarmes en smule og derefter tog en vatpind, fugte den i varmt olie og derefter nødt til at tørre dit ansigt og fjerne makeup og mascara på øjenvipperne.

nyttige tips

Inden vi går videre til forberedelsen af maske med mandelolie, er det nødvendigt at lytte til nogle virkelig værdifulde råd af professionelle kosmetologer. For det første er enhver ansigtsmaske bedst anvendes til at rense huden. Det faktum, at vores epidermis liderlige partikler forhindrer dyb indtrængning af næringsstoffer, der er indeholdt i masken, og efter al formålet med en sådan procedure - at berige vores hud nyttige mikroelementer, pleje det, fugte. Selv om formålet med masker - at fjerne rødme i ansigtet, snævre porer og blege huden, anbefales det at pre-dyb udrensning, ansigtet skræl gør. For det andet, nogle kvinder overse betydningen af at vaske masken scenen. Det er vigtigt at fjerne omhyggeligt og forsigtigt med en ansigtsmaske rester, oftere det skal gøres med varmt vand, og under alle omstændigheder, ikke gnide hård hud, især omkring øjnene. Det er bedst at bruge en fugtig vatpind eller særlig hjælp dig blidt og forsigtigt vaske masken, uden at irritere huden. Ved afslutningen af hele proceduren er bedst ikke at gnide ansigtet tørt med et håndklæde, og en våd, blød klud.

Toning maske med havregryn

For at forberede en tonic og også en rensende maske for ansigtet, som er velegnet til alle hudtyper, du har brug for enkle ingredienser: citron, havregryn (mel), mandel olie. Først skal vi nøje røre lidt havregryn med varmt vand for at danne en pasta. Det er nødvendigt at have den resulterende blanding tilsættes halvdelen spiseskefuld mandelolie og 35 dråber citronsaft. Alt dette skal gnides indtil en homogen masse konsistens, og derefter smøre i ansigtet og lad i 15-17 minutter.

Maske til fedtet og problematisk hud

Meget omhyggeligt og tæt nødvendigt at behandle kosmetiske behandlinger til kvinder med problemet og betændt hud, som regel det henviser til fede type. I det tilfælde, hvor der er lommer af betændelse og rødme, er ikke blot ikke anbefales at gøre peeling ansigt, og er strengt forbudt, ellers kan du kun øge arealet ramt af betændelse. Men hvis du gør alt korrekt, så er denne opskrift vil hjælpe med at lindre rødme i huden efter første halvleg. Kogte meget simpelthen denne ansigtsmaske: mandelolie bør blandes med en rå æggehvide og en spiseskefuld af urt Perikum tinktur, som kan købes næsten alle apotek. Den resulterende opslæmning bør anvendes på ansigtet i 15 minutter.

Også til pleje af acne og problem hud kan hjælpe følgende opskrift på hjemmelavet maske. For sin produktion skal koges i en skræl kartoshinu medium størrelse, knuses derefter det til en puré og tilsæt 1 spsk. skeen apotek calendula, 2 spsk citronsaft og mandelolie. Maske skal være grødet konsistens, så vi kan ikke sige præcis, hvor meget det er nødvendigt at tilføje olie, det kan være en eller to teskefulde, du skal se på situationen. Derefter skal den resulterende blanding have lov til at køle helt af, og derefter ansøge om ansigtet og lad i 10-15 minutter. I nogle opskrifter kan findes i stedet for kogte kartofler revet rå knold.

Opskrift på aldrende hud

Også mandel facial olie bruges til at oprette en maske til tør og aldrende hud. Til fremstilling af midler til denne opskrift skal du en spiseskefuld af kakaopulver, lidt varm mælk, en teskefuld flydende honning (fortrinsvis maj) og to teskefulde mandelolie. Alle disse ingredienser skal blandes godt, vil resultatet ikke være for tyk masse, som bør sættes på 17-20 minutter i ansigtet, men for området omkring øjnene er nok til at forlade masken på i 10 minutter.

frugtkoed frugt maske

Toning maske kan gøres med papirmasse kiwi, én spoon af hytteost og øse af mandelolie. Kiwi kan ændres på kødet af æble, vandmelon eller druer. Alle andre komponenter er uændrede. Det viser sig, en slags et vitamin cocktail for huden. Påfør masken på i 15-20 minutter og derefter vaskes fra det kendte til dig ordningen.

mørke cirkler

Du kan også lave en maske, at hjælpe med at håndtere de mørke rande under øjnene. Det er nødvendigt at blande lidt honning med mandelolie, og den resulterende blanding af massage bevægelser anvendes på huden omkring øjnene, vil det forbedre blodgennemstrømningen i sådan en delikat og følsomt område, men glem ikke at efterlade en maske kan ikke være længere end 10 minutter.

Mandelolie til hår

Det skal bemærkes, at olien mandel facial feedback om der er de bedste, ikke blot har en gavnlig effekt på huden, men også perfekt stimulerer hårvækst. Hvorved det bruges aktivt til oprettelse af masker til vores krøller pleje. Alt for mange kvinder fortæller os, at glad for at bruge mandelolie til øjenvipper. For at gøre dette, tage dette værktøj og rengør den gamle børste ud af blækket og påføres vipperne (normalt om natten). Efter en kort tid, mange notere en markant forbedring i tilstanden af øjenvipper, og nogle hævder, at deres længde er endda steget med et par millimeter.

Med hensyn til brugen af hår olie, så er der også værd at nævne de positive virkninger, især for de kvinder, der ofte bruger hårtørrer, krøllejern, strygejern og ofte farvet hår. Jeg må sige, at krøller erhverve levende glans, elasticitet og styrke. For at klare de problemer posechennyh tips, bare tilføje lidt mandelolie i shampoo, du bruger regelmæssigt.

Mandelolie, kan egenskaberne som vi har beskrevet i denne artikel nemt købes på ethvert apotek eller supermarked, og prisen vil være en anden fordel ved denne alsidige produkt til dyre kosmetik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.