FormationHjemmeundervisning

Hvad skal overveje, når du vælger temaet selv-uddannelse for lærere

Lærer børnehave arbejder i team, der udfører sociale orden børneopdragelse samfund. Hele strukturen i børnehave medarbejdere med fokus på deres problemer (problemer) i forbindelse med regionen, er situationen, retning af uddannelse eller betingede børn. I denne situation bør temaet selv-uddannelse for lærere formuleres således, at de flød i den samlede proces med dannelsen af en bestemt børnehave.

Hvordan til at bestemme retningen af en ung fagmand selv

Hovedidéen i strategien om valg bør tilhøre læreren, men først skal du kreativt reflektere over spørgsmålet, herunder i arbejdet i deres lærere, administration og metodisk samfund. Lad os starte med det faktum, at vi elsker, og at det er bedst at vide, hvordan man gør. Muligheder, evner og ønsker er forskellige. Nogle mennesker er gode til at skrive eventyr og glade for at tilskrive det børnene, andre - store atleter, der kender en masse om olympiske bevægelse. Teach betjene sig selv gennem den lille mand spil er ikke alle viser sig fint. Ledere vil være i stand til at tilpasse emnerne selv-uddannelse af lærere, så de overlapper og supplerer hinanden.

På hvilket tidspunkt bør stoppe før dubbing problem

Hvad du ønsker at gøre noget for at lære at hæve deres professionalisme? Nogle er små i naturen, ikke er i stand til at lægge mærke til de smukke øjeblikke i livet i haven. Børnene vil blive serveret idé vil sammen udvikle sig i sig selv og i deres forskning og søg aktivitet i færd med at eksperimentere med planter og insekter. Andre ønsker at lære at håndtere hyperaktive børn. Vær sikker på at holde sig for øje, hvordan en gruppe af børn nødt til at arbejde i første omgang. Godt at være i stand til at arbejde individuelt med hvert barn og med en lille gruppe af de problematiske børn. Erfarne lærere perfekt kombinere forskellige former og metoder for indflydelse på deres gebyrer. Emner for selv-uddannelse for førskole pædagoger bør omfatte deres egne faglige kompetencer.

forudsige resultatet

Dette er meget vigtigt, og dette vil bidrage til at gøre erfarne kolleger. Emner for selv-uddannelse for pårørende ofte tilbyder en Methodist, skal en ung arbejdstager være forberedt på visse risici i løbet af forsøget. For eksempel hærdning af legemet børnehaveklasse hælde koldt vand. Hvis du er bange for at eksperimentere på dette tidspunkt, tage et andet emne, så lad det være indgyde kreativitet gennem kunstnerisk kreativitet, musik. Prøv at bestemme for sig selv det mål at der vil være resultatet af dig selv.

Russisk pædagog Vasily Sukhomlinsky rådes til konstant at arbejde på en

Kreativ forskning vil nødvendigvis føre til beherskelse. Moderne temaer selv-uddannelse for lærere bør ikke kun omfatte de nyeste resultater af undervisningen i naturvidenskab, men ændrede prioriteter, innovative teknologier. Unge plejere bør være på forkant med tiden. Mens han arbejdede på den valgte problemstilling at forsøge at dygtigt tilpasse det til den nuværende. Temaet "Dannelse af interesse preschooler at lære gennem leg" indebærer anvendelse af ikke kun spillet levende, men også intelligente computerprogrammer til børn. Arbejdet på den valgte emne skal udføres i længere tid (2-3 år): Individuel undersøgelse af teori, afprøvning af pædagogiske teknikker i praksis, besøg og særlige foredrag om udvalgte emner kurser.

Valg af selv-uddannelse for lærere bør give temaet, og hvordan det i slutningen for at præsentere til kolleger i en rapport. Nå, når præsentationen er ledsaget af en præsentation af hans værker, en demonstration af didaktisk materiale, børns kreative forestillinger. Nu gruppen praktiseret valg af temaet selv-uddannelse for lærere. To eller tre personer er ved at undersøge det samme problem på forskellige måder eller i forskellige aldersgrupper af børn, såsom børnehave gruppe og børn 4-5 år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.