Mad og drikkevarerOpskrifter

Pizza med ananas og kylling for hele familien

Familiefester og sammenkomster med venner nogle gange er ganske fascinerende. Men svært for værtinde, der har brug for at forberede noget denne aften ikke ødelægger den endeløse rumlen i maven. Så du skal lave mad noget hjertelig at være nok til hele lystige selskab. Så vil en stor skål, der kan dekorere enhver aften og behage enhver virksomhed være pizza med ananas og kylling. Det er let at lave mad og smag afhænger af, om fyldet værtinde fortryde ved hans fest.

Pizza med ananas og kylling er godt, fordi det kan blive spist af voksne og børn, er det perfekt til enhver drink og hurtigt forberedt. Måske er det derfor i mange lande til at se en film, har en øl i virksomheden, er ved at forberede en pizza med ananas og kylling. Vi gør alt for ofte en lækker, men det er en behandler til har en virkelig lækker, er det nødvendigt at kende nogle af hemmelighederne om, hvordan man kokken en pizza med ananas. Opskriften er ganske enkel, især hvis du kan lide og ved, hvordan man kokken en pizza.

Tag et grundlag for pizza (ved den måde, kan fundamentet forberede dig - være sikker på at få endnu lækrere end at bruge køb), og begynder at lægge ud produkterne. Først og fremmest, selv bestemme, hvad du ønsker at tilberede en pizza med noget. Måske vil der kun være kylling og ananas (det er en amatør, fordi smagen er opnået ganske interessant). Nogle supplerende pizza med alle slags produkter, der mener, at jo mere de vil sætte den lækrere få. Faktisk kan smagen blive afbrudt af en uoverensstemmelse mellem produkter, som et resultat du ikke vil føle nogen ananas eller kylling. Standarden sat i denne pizza er som følger (proportioner afhænger udelukkende af din smag):

  • ananas;
  • løg;
  • kylling;
  • oliven;
  • syltede agurker.

Nogen kører det hele med mayonnaise, ketchup eller sojasovs. Nogle mennesker foretrækker at tilføje svampe og for fuldstændighedens smag. Af den måde, i enhver pizza ananas og svampe er perfekt kombineret med hinanden og supplerer hinanden. Så hvis du kan lide at eksperimentere, om rækkefølgen af pizza med ananas og skinke. Men her kan du tilføje og kylling.

Men så, vil mange spørge, hvad er disse to pizzaer adskiller sig fra hinanden? Det faktum, at pizza tager sit navn fra det produkt, som det mest. Så hvis du i dag besluttet at tilberede en pizza med ananas og skinke, så disse produkter vil kunne mærkes i pizza mest. Og resten af ingredienserne er blot en grundlæggende supplement og tilføjet til fylden af smag.

Der er ikke meget forskel i hvordan du klarer produkter i pizza. Bare husk en lille hemmelighed: at pizza ikke var tør, tilsættes osten i flere lag. Det vil sige, antage, at du sætte svampe og agurker - og nu drys med ost; Derefter sætte kyllingen og drys med mere ost grudinku-. Uanset hvad krydderier du gerne tilføje, er det bedst at gøre det i slutningen. Selvom det ikke er en reel pizza behøver ingen krydderier, fordi det afhænger af smagen af de fødevarer, du lægger der. Ønsker du at gå til gusto, tilføje mere peber; men hvis du ønsker at få noget neutralt, så ananas, kylling, skinke, oliven sikker på at give dig en uforglemmelig smag.

Som for at bage pizza, det hele afhænger af fundamenterne. Ost smelter et eller andet sted i 10-15 minutter, så hvis du bruger færdiglavet basis, så efter 15 minutter, du kan roligt nyde dit måltid. Men hvis du forberede dig basis (det vil sige at bruge testen), her er det nødvendigt at bage det mindst 40 minutter. Så når du ringer eller gæsterne kommer til at tilberede en pizza til en familie middag, straks beregne, hvor meget tid det vil tage at hendes bagning.

Måske pizza med ananas og kylling er en af de mest populære og foretrukne sorter af denne ret, så flere og flere kokke kommer op med nye opskrifter, der er konstant overraskende smag og en vidunderlig duft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.