Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Beverly Bar" (Zhukovsky): Fire og se medarbejdere, meninger om institutionen

Moskva - det er ikke kun hovedstaden i Rusland, men også den vigtigste arterie i alle aktivitetsområder. Her er liv sydende og kogende 24 timer i døgnet. I løbet af dagen er det en forretning og kreativitet, udvikling og innovation, præstationer og vigtige politiske begivenheder. A Moskva nat danse og funkler med alle lysene. Her, restauranter, caféer og barer i en sådan overflod, at konkurrencen er at bryde alle rekorder tænkelige. Derfor vælger et sted at slappe af efter en hård dag - ikke en nem opgave. I dag vil vi fokusere på sådan en højt profileret placering som "Beverly Bar" (Zhukovsky).

beverly bar

Geografisk placeret i Beverly bar Zhukovsky Moskva-regionen. Placer nok kendte. Det tiltrækker besøgende med lyse og varme partier, der finder sted her, er simpelthen uendelige. Bar altid deltage de mest forskelligartede og trendy storbyområder DJs, der ikke ophører med at behage de nyeste innovationer og deres foretrukne hits.

Ikke kun på dansegulvet, kan du få en uforglemmelig fornøjelse af kvalitet musik. Bartendere - fagfolk på deres felt, og vil blive glædeligt overrasket forskelligartet drink fra baren kortet. Det er allerede kendt klassiske cocktails og originale mix, der er præcis, hvad du kan lide og vil gøre en note i din afslapning og hvile. "Beverly Bar" (Zhukovsky - stedet for "registrering") er åben 24 timer i døgnet, hvor livet aldrig stopper for en anden. Og vil byde alle besøgende til levering af højt serviceniveau. Baren er altid sjovt og støjende, og en lang række arrangementer og spændende tilbud er gældende for gæster. Dette sted er en uforglemmelig oplevelse af afslapning brugt her!

Kontaktdata af baren

Hvis det blev gjort berømt "Beverly Bar" (Zhukovsky)? Adresse vil ikke være svært at finde i en ikke meget stor by. Det er placeret på gaden Sunny, kan findes d. 4. Telefonnummer til booking tabeller eller baggrundsinformation om den officielle institution hjemmeside.

Mottoet for dagen og natten café "Dans ligesom ingen ser dig."

Brand i "Beverly Bar"

2016/09/05 år modtog jeg et opkald brandstationen kl 4, at "Beverly Bar" (Zhukovsky) brændt. På tidspunktet for ankomsten af tre brandbiler ild tog baren veranda og parkerede tæt på 4 biler. Den fandt ingen personskader blandt folket. Én dag før skete hændelse i en nærliggende børnehave №5 der er en kortslutning i tavlen. Måske var grunden bar brand. Men mange medarbejdere er af den opfattelse, at årsagen til branden er i brandstiftelse.

I børnehaven №5 personale straks reageret på hændelsen og sat ud af deres egen brandslukker. Det er grunden til, at opkaldet blev afvist af brandvæsenet. Leder af civil kontrol, Emergency, Sikkerhed og BMP Zhukovsky District, bemærkes, at det i 2017 er planlagt til at oversætte signalerne fra sådanne hændelser til styring af brandsikring.

Medarbejder "Beverly Bara" (Zhukovsky) brand

DJ Vladislav Chistov først bemærket branden i klubben. Ifølge ham, så han en pludselig flamme, og den person, der er hurtigt at løbe væk fra baren af bygningen med parkering side. Han var straks klart, at dette er angriberen, fordi der "Beverly Bar" (Zhukovsky) brændt.

Først tog ilden territorium veranda, mens DJ og kaldte den pågældende tjeneste. På trods af at de kommer hurtigt nok, havde flammerne allerede sneget sig ind i de vigtigste rum.

Mange af de ansatte og ledelsen af klubben er overbevist om, at dette var en bevidst ildspåsættelse. Men versioner af hvem kunne være villig likvidation elskede bar, ingen. Alle lokale festdeltagere elsket af mange institutioner virkelig irriteret på grund af den triste begivenhed. Du kan ikke sige om den lokale befolkning. Gentagne udsagn modtaget fra dem i den offentlige anklagers kontor med klager over skrigene, kæmper berusede mennesker i baren, spredt kondomer og larmende, forstyrrende søvn.

Var det brandstiftelse eller kort - er ukendt. Til dato, den "Beverly Bar" (Zhukovsky) genoprettet.

gæsteanmeldelser

Ifølge gæsternes Beverly Bar "her det lyder godt musik og venlig atmosfære. De venlige bartendere, der er parate til at overraske selv de mest krævende gæst. Kan ikke siges om selve køkkenet og huset. Menuen er i konstant forandring og bliver opdateret. Gæsterne klager over lang madlavning og høje priser for almindelige fødevarer. Også mange bemærkede arbejdet feys- og påklædning kontrol. Der er både positive og negative reaktioner, afhængig af den opstået specifikt til hver person situationen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.