Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Barkas" Restaurant: beskrivelse, menu, anmeldelser

I Moskva, kan gæsterne besøge de mange usædvanlige og værdige steder at bo. Restaurant "Barkas" kan skelnes mellem dem. Men før de rejser til væggene skal forstå, hvad det kan forventes. Det er derfor, det anbefales at læse artiklen nedenfor.

Placering og virkemåde

Nogle gange kan blive forsinket søgningen efter et sted for rekreation i lang tid, ønsker ikke at gå ind i første omgang, og kvaliteten af dets risiko tidsfordriv. For mange, er der ikke behov for denne proces, fordi restauranten "Barkas" kan besøges i Moskva. Adressen på det sted allerede siger meget om ham. At være på Taras Shevchenko dæmning, dette sted betyder smuk udsigt og fredelig atmosfære. I et sådant sted ønsker jeg at bruge mere tid, fordi atmosfæren fører til at slappe af og bare nyde aftenen. Gæsterne på restauranten "Barkas" kan besøge det helst dag i ugen fra middag til midnat. Hvis du går til ham i metroen, anbefales det at komme ind i "udstilling" station.

Egenskaber

Hver institution forsøger at skille sig ud fra mængden. For at være virkelig høje otsenonnym besøgende nødt til at bringe spænding og nye oplevelser. "Launch" - en restaurant (Moskva), der ved, hvad de skal tilbyde sine gæster. Komfort og varme inde i det placerer tvunget til at krydse grænsen igen og igen. Så det er godt kun hjemme i en god husmor. Og det er den "Launch" restaurant har en fuld omhu og opmærksomhed af en kvinde. Førende den berømte program "Home madlavning", forfatter til en blog om madlavning, "Mor Rola" arrangør luksuriøse middag på en restaurant Moskva Lara Katsov var første koncert direktør på dette sted, og senere stod i køkkenet sektion. Al maden ligner en stille middag i familiens kreds. Lara har fundet vej til at opnå dette: hun hang i køkkenet portræt af sin bedstemor og madlavning mesterværker inspireret af dem. Opskrifter, som forbereder et udvalg af retter præsenteret i menuen, overlevede et årti og kun lidt bedre af kokken. Den restaurant "Barkas" almindelige familie søndag Madpakker og workshops for dem, der ønsker at få erfaring og inspiration. Også planlagte tour af kokke fra andre lande og byer. I weekenden kan restauranten besøges dagligvarer med frugtmos og halvfabrikata. Om sommeren, institutionen åbner en helt ny verden. Under lyden af et orkester kan du nyde din ferie i en hængekøje eller på en liggestol med en god cocktail i hånden og utrolige følelser i sjælen.

interiør

Gør plads - en vigtig del, som spiller en rolle i populariteten af institutionen. I dagens verden, ville det være ønskeligt ikke blot lækkert at spise, men også for at omgive dig med æstetik. Og det skal være ikke blot i det indre, men også bestik, tallerkener og så videre. D. Restaurant "Barkas" deres udseende vil glæde elskere af enkelhed, kortfattethed og komfort. Som grundlag af farver nuancer af havet blev taget - blå og hvid. Denne beslutning gjorde restauranten en lys og mættet. Det er værd at bemærke den udbredte brug af forskellige materialer og teksturer. Stenen er perfekt kombineret med lyst træ og metal inventar perfekt infunderes i den generelle situation. Komfortable lænestole, levende planter og interessante dekorative elementer er kendetegnende for institutionen. Også, kan du opleve lyse røde accenter i form af briller, malerier og barstole, der ser harmonisk med resten af de indvendige farver. På loftet, kan gæsterne se hele sammensætning af kasserne. Hvis den indvendige af restauranten "Launch" ikke er fyldt med et meget stort antal farver, om sommeren terrasse lige begravet i dem. Gule og røde sofaer fortyndet med hvid og grå farve, hvilket gør sommerferie og mættede.

menu

Uanset hvor usædvanlige var ikke det indvendige af restauranten, uanset hvor mange elementer ikke forårsager glæde, det sidste ord er altid bag køkkenet. Restauranten "Barkas", kan besøgende nyde en jødisk, russisk og ukrainsk køkken. For elskere af god mad er dette stedet skal besøges først på listen. Restaurant "Barkas", som menuen omhyggeligt og dannede en lang, glade usædvanlige flavor kombinationer og appetitlige retter. Ud over mængden af mad i institutionen gør det samme som den indfødte bedstemor: alle bør være en masse, så ingen lades sulten.

Og hvis fadet er virkelig store og overmande sin tid ikke virker, så fadet er omviklet med besøgende. Restauranten "Barkas" fokuserer farshmaku. Hans, ved den måde, gæster på bestemte dage kan prøve gratis. Men ikke alle er så simpelt. Der er en interessant regel: ikke starte en samtale om, hvordan man koge det ordentligt. Krænket? Betal 500 rubler. Alle retter på menuen er inddelt i flere kategorier: "snacks, smørepålæg og salater," "supper og tærter", "hot snacks", "kød, fisk, burgere og småretter", "sød". Den gennemsnitlige regning i en restaurant "Launch" er 1500-2000 rubler.

atmosfære

Restaurant "Barkas" besøgte et betydeligt antal mennesker, som hver især åbner dørene med et eneste formål - at bruge din tid i en hyggelig atmosfære og nyde smagen utrolige retter. God service og behagelig baggrundsmusik sammen med den opfattelse, der åbner fra dette punkt fortjener al ros. Institutionen forstår ønsket af besøgende og med succes gennemføre dem. "Barkas" restaurant er et af de steder, som du har brug for at trænge ind før gøre deres domme på deres konto. Et besøg er nok til at forstå, at denne restaurant er sikkert at medtage på listen over de bedste i Moskva.

anmeldelser

Restaurant "Barkas", anmeldelser af som afspejler den reelle billede, gør alt til sine besøgende kom væk med positive indtryk. Gæster ikke kun taler af ro og tuning miljø for hvile, men også om køkkenet pragt. På dette sted kan du falde i kærlighed, fordi det virkelig føles særlig gæst. Nogle notat, at priserne i restauranten kan tillade sig ikke alle, men er kvaliteten i sindet til at give velfortjent penge?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.