Intellektuelle udviklingMystik

"Hvad tror han på mig?" - Spådom lære vil hjælpe

Nogle gange er der simpelthen utåleligt ønske om at læse tanker en mand at kende sine inderste ønsker og bestemme den sande forhold til dig. Og når konventionelle metoder ikke kan gøre dette, komme til hjælp af divination. Her vil du lære om den mest populære måde at tjekke, hvilken slags tanker tager du er interesserede enkeltpersoner.

Spådom ved spillekort

Tag et kortspil med 36 kort, og den sædvanlige shuffle det. Det skal gentage for mig selv: "Hvad tror han om mig?" Gætte fra dette vil være mere pålidelige. kort skal derefter opdeles i antallet af stakkene svarer til antallet af bogstaver i en persons navn, tanker, som du er interesseret.

Så få fat i en stak, der var sendt sidste kort i bunken, og fortsætte med at lægge nogle kort, begyndende med den næste stak. Disse aktioner bør fortsættes, så længe dine hænder er ikke, vil alle transskriptioner over processen et spil kort. Derefter kan du begynde at lægge ud kortene én efter én, placere dem ansigt til sig selv. Hvis den ved siden af hinanden, vil falde ud kort af samme værdi, fjerne dem til siden, og de vil være baseret numerologi: "Hvad en mand tænker"

Værdi faldt kort:

 • Seks - måde rejser, rejse sammen;
 • Seven - møde, samtale, dato;
 • otte - Drømme;
 • Nine - lidenskab, interesse;
 • snesevis af - kærlighed;
 • Jacks - bekymringer, tanker af dig;
 • damer - tanken om en anden kvinde;
 • Kings - venskab;
 • Aces - lidenskab, meget stærke følelser.

Det er nødvendigt at tage hensyn til, hvor mange kort af de samme værdier faldt tæt, hvis de to - mandens tanker om du ikke er så aktiv, hvis fire - det er kun om dig og tænker.

Gætte på Tarot kort

Tarot kort er også i stand til at løfte sløret for det ukendte. For at forstå forholdet vil hjælpe en speciel tilpasning. Tænk på et spørgsmål: "Hvad tror han om mig?" Gætte vil give dig et svar, hvis du er godt fokuseret. 7 Træk kort fra bunken og placere dem på en sådan måde:

7 6 5 1 2 3 4

Kort 7, 6 og 5 - er din holdning til de objekter, der interesserer dig, og buen 2, 3 og 4 taler om de følelser af denne mand. Kort 1 viser, at til dato er der mellem jer.

Kort nummereret 2 og 7 - er en bevidst opfattelse. De åbner området for følelser, hver enkelt af jer genkender, men ikke altid vise den næste.

Kort nummereret 6 og 3 - det er din blandet, både eksplicit og skjult fra hinanden, følelser og følelser.

Kort nummereret 5 og 4 - en afspejling af den prangende, ydersiden af dit forhold.

Denne tilpasning kan foretages i hele dækket eller kun Major Arcana.

gætte runer

Runer - en måde at rådføre sig med de gamle nordiske guder, de vil ikke lade dig ned, og din spå "om tanken om mig favorit" aldrig gå ubesvaret. Der er en meget enkel og fælles trolddom på 3 runer.

Denne spådom gør forudsigelser for lang tid, men meget nyttige indsigt i tingene i øjeblikket, og i en given situation. En meget effektiv måde at løse mysteriet. For at gøre dette, det mest til at slappe af og fokusere på den person, der indtager dine tanker. Vælg derefter på tilfældige tre runer og dele dem fra venstre til højre foran lærredet.

Den første rune vil bidrage til at forstå, hvad en person tænker, hvem du spekulerer nu. Den anden rune fortæller om, hvad der kan gøres for at hans tanker flød i den rigtige retning for dig. Den tredje rune afslører hans fremtidige holdning til dig, hvilket er muligt, hvis du gør det på den måde du rådgive runer. Bare husk, at enhver spå - det er helt rigtigt guide til handling, men en måde at reflektere over situationen.

Gætte på knogler

En anden mulighed for at besvare dit spørgsmål "hvad han mener om mig" - Spådom på knoglerne. For at gøre dette, tager de 3 almindelige terninger, tænke på din favorit og kaste dem flere gange. Du vil få en 9 numeriske værdier, hvis blandt dem der er et match, alt efter hvad tallene blev gentaget, vil tanker være af følgende Materia:

 • 1 - ensomhed, sorg, manglende evne eller vilje til at være sammen med dig;
 • 2 - et stærkt ønske om at være sammen, er sandsynligheden for jer snart;
 • 3 - drømmen om en komplet familie, børn;
 • 4 - erhvervslivet, uddannelse, arbejdsbyrde, problemer;
 • 5 - modvilje mod langsigtede relationer, lidenskaben, ønsket om at have det sjovt;
 • 6 - tilstedeværelsen af en rival, tanken om en anden.

Den enkleste måde at lære om hans tanker

Der er et par hurtige måder at divination, der kan tale om de mest intime tanker kendt for dig damer. Er du interesseret i spørgsmålet: "Hvem og hvad han synes om mig?" - gætte altid hurtig. Og hvad en måde at vælge denne, selv bestemme:

 • Spådom efter bogen: mentalt stille spørgsmål og åbne en bog i den ønskede placering, du læste den første stødt forslag på øjet, vil det være svaret;
 • divination af Ching - Book of Changes: bare smide 3 mønter et par gange og du vil få et pålideligt svar på alle spørgsmål.

Der er mange andre måder at finde ud af en persons tanker. Bare husk på, at spørgsmålet "hvad han mener om mig," divination at give det rigtige svar er ikke altid i stand til, nogle gange vil det være lettere at spørge manden selv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.