Intellektuelle udviklingMystik

Brocken Spectre - hvad er det?

I det XIX århundrede i Nordafrika var en fransk-algeriske krig. En soldat (tilsyneladende fransk) ville blive sendt til at undersøge. Pludselig foran ham i tågen så han silhuet af en mand. Soldaten gik ham i møde, et tal for tæt på. Fighter besluttede at hacke ihjel sit sværd ukendt, men så snart han trak den ud af skeden, smeltet figuren.

Elskere af det ukendte og det overnaturlige kan beslutte, at soldaterne mødt med en gæst fra den anden verden. Men tilsyneladende han vidne til Brocken Spectre - et usædvanligt fænomen, men et godt studeret af den moderne videnskab. Brocken Spectre - hvad er det? Hvordan vil du forklare dette fænomen?

Hvordan virker en "ghost"?

Brocken Specter - et fænomen, der stadig ganske interessant. Det kan ses overalt. Oftest bør dette vidne stå øverst - i luften eller på toppen af et højt bjerg, og foran og nedenfor bør udfolde uklar eller tåget slør.

Brocken Specter - et fænomen? Solen skal være bag observatøren. Lyset fra det falder ind i tågen, der er dannet af dens skygge. Observer det ofte virker enormt, fordi han ufrivilligt sammenligne dens størrelse med størrelsen på de omkringliggende objekter, der er meget længere og, selvfølgelig, synes lille. "Ghost" kan gøre bestemte bevægelser han eller følger en mand, da han bevæger sig, hæver sine hænder, eller udfører andre handlinger, eller svinger uafhængigt af bevægelsen af skyerne, udsving af tætheden i skyen. I sådanne øjeblikke, skyggen faktisk skaber en frygtelig indtryk og kan skræmme en uforberedt person.

Race til Witch Mountain tysk

Navnet "Brocken spøgelse" fænomenet akut bjerg Brocken i Tyskland, som er en del af Harzen bjergkæden. På grund af de lokale klimatiske forhold "ghost" er konstant observeret. Det skete kontinuerligt i mange århundreder, på grund af hvad Brocken og dens "ghost" solidt forankret i folklore og overbevisning af de gamle tyskere. Saksiske stammer lavet ved foden af Brocken magiske ritualer at formilde Guddommen domstole. Ifølge dem, på toppen af bjerget lever store spiritus spøgelser, hvoraf den ene, tilsyneladende, var en domstol. Disse ånder blev omdannet til mennesker og dyr. Fra tid til anden, de kom ned ad bjerget og gik til at vandre rundt i nabolaget, støbning en atmosfære af terror i de nærliggende landsbyer.

På samme bjerg Brocken, i en anden berømt legende, går på en Sabbath hekse og troldmænd i Valborgsaften. Det er i øvrigt ikke bare er en myte. På Valborgsaften (30 april-1 maj) på de hedenske nationer udgjorde en ferie begyndelsen af foråret, som blev lavet for at fejre med sang og dans omkring brande. Da tyskerne begyndte at tage kun kristendom, mange tilhængere af de gamle skikke fortsatte med at fejre denne ferie, som gik ind i bjergene. Mange af dem var på vej på bjerget Brocken. Blandt disse hærdede hedninge var en masse kvinder, især de ældre, og det giver dem et solidt ry for hekse. Så Broken cementerede deres status steder er forbundet med den onde ånd.

Gloria

Men tilbage til "ghost". Det er ofte ledsaget af en yderligere fænomen - Gloria. Denne farvede ring omkring tallet af observatøren, en slags mangefarvet halogen. Han ser ud som et resultat af den diffraktion af lys. I Kina og Japan, er Gloria længe været kendt som "Buddhas Light"; det menes, at kun folk med et rent hjerte kan se dette glorie. Desværre er denne tro er ikke sandt: Gloria kan se absolut nogen.

Meget ofte Brocken Spectre, omgivet af Gloria, se observatører fra flyet - piloterne og passagerer. I dette tilfælde er det meget passende betingelser for dannelsen af dette fænomen: solens stråler falder på flyet, så der i skyen "pude" er skabt i bunden af en stor projektion - figur af en flyvende skib, omgivet af multi-farvet lys.

elementær fysik

Ved første øjekast, Brocken Specter - ukendt uforklarlige fænomen. Men hvis man ser på det fra den side af fysik, kan det få, selv står på jorden. Dette bør ske tidligt om morgenen, når gaderne er dækket med dug. Det er nødvendigt at arrangere lyskilden, så det var ud af dit hoved. I dette tilfælde vises figuren. Dog kan denne oplevelse ikke altid være så ofte tåge dækker hele gaden, så at iagttageren er også placeret inde i det.

Lignende princip, som mange indser, ligger i projektoren og film kamera: lampen lys passerer gennem filmen med billedet, skyggen af hvilket i høj grad vokset i størrelse, projiceret på skærmen.

Igen Broken

Lad os sige et par ord om den tyske "heks bjerget". Under eksistensen af DDR om det husede berygtede efterretningstjeneste base - "Stasi". Det er en hybrid af Gestapo og den sovjetiske KGB. En grund til at vælge dette sted var enkel: gennem Harzen system statsgrænsen mellem Øst- og Vesttyskland, og østtyskere her komfortabelt se deres kapitalistiske modparter. Selv i det tyvende århundrede blev det således et sted for sammenkomster Broken hemmelige kræfter.

I dag er bygningen, som på det tidspunkt havde den "Stasi", er et museum dedikeret til den naturlige skønhed af Harzen og det moderne Tysklands historie.

Med hensyn til "ghost", der hele tiden kan observeres i mange bjerg-systemer. Turister i denne henseende er velkendte bjerg i Wales, samt Hawaii Haleakala National Park.

videnskabelig interesse

I dag Brocken Spectre kan skræmme bortset fra at meget meget letpåvirkelig og uvidende mand, især hvis han havde læst før, at bøger om paranormale eller kigge overføre relevante emner. Fysik længe siden fortalte gåden usædvanlige skygger i tågen. For første gang forskere Brocken Spectre interesseret i det XVIII århundrede: i 1780 den tyske videnskabsmand og teolog Johann Zilbershlag beskrevet dette fænomen. I vores land, dette tænker ved lidt, men det blev opkaldt efter en af de kratere på månen.

I 1797 tallet "kæmpe" på bjerget så en anden videnskabsmand - Haue. Han stod på toppen, da der pludselig blæste en stærk vind. Haue frygtede sin hat flyvende, og greb hende; til hans overraskelse, de "kæmpe" gjorde det samme bevægelse. Forskeren begyndte at hoppe og vinkede deres arme, gå fra side til side, og det tal til at gentage efter ham. Så Haue gættet, at den mystiske vision - en skygge af sig selv.

"spøgelser" i Clausthal

Beboere i en lille by Clausthal-Zellerfeld kan i en vis forstand blive kaldt glad. Efter alt, er denne by beliggende direkte ved bjerget Brocken, og derfor et usædvanligt naturfænomen, kan de se hele tiden. Med "Race to Witch Mountain" skyldes glorværdige fortid i byen, da det blev aktivt udført minedrift. I den første halvdel af det tyvende århundrede, deres udvikling er forbi, men byen fortsætter med at vokse takket være de andre grene af økonomien.

Brocken Specter eller usædvanlig selvportræt i Andalusien

Det sker, at Brocken Spectre manifestere sig i en usædvanlig form. Dette fænomen er observeret en gruppe af forskere, når steget til toppen af en af de bjerge i Andalusien. Det skete om morgenen: stadig kun solen stod, og hele vestsiden blev dækket med tykke tåge. Turning tilbage til forskerne oplevede en enorm "foto", hvor de blev taget til fange, deres hunde og selv klippe, som de stod. Billedet var indrammet flerfarvede glød. Da solen steg højere, "fotografering" smeltet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.