Intellektuelle udviklingMystik

Tirlich græs: Beskrivelse og nyttige egenskaber af planter

Traditionel medicin bruger urtete og afkog som terapeutiske midler mod forskellige sygdomme. Lægemidler, der anvendes til en lang tid.

Alle urtete på grundlag af lægeplanter. I øjeblikket er der omkring en million planter har medicinske egenskaber. Nogle af dem er faktisk anvendes i kosmetik, mens andre bruges som et supplement til medicinering. Men der er en anden separat gruppe af planter, der hjælper til at slippe af sådanne delikate problemer som alkoholisme. Dette omfatter tirlich græs eller centaury.

Hvad er centaury?

Planten hører til repræsentanterne for Ensian-familien familie. Urten har små blomster af hvid og lyserød farve. De er samlet i blomsterstande i form panelet. Lige stamceller har fire sider, i den øverste del den er forgrenede. Dens højde er 50 cm. Tirlich græs (foto nedenfor) har en pælerod. Placering Blade radikal, men på tidspunktet for blomstring de dør.

Oprindelsen af navnet

Anlægget har mange navne: .. centaury, tirlich, semisilnik spool, krasnotsvetnik osv Grækerne kaldte det tsentavriumom. Der er mange legender om oprindelsen af navnet. En af dem siger, at dette græs kentaur Chiron, som er i bedring efter hans sår det.

Mange mennesker tror, at navnet kommer fra det latinske ord "hundrede" - tsentum, og "guld" - Aurum. Legenden siger, at den rige mand var villig til at betale det, at mængden af guld til de fattige på den betingelse, at han kunne komme sig sin sygdom.

Vores gamle forfædre også vidste om de medicinske egenskaber af planter, men rusicham det var kendt som tirlich græs.

Hvor vokser centaury?

I verden er der omkring 20 forskellige arter af denne plante. Dens medicinske egenskaber er brugt siden oldtiden. Slaviske folkeslag komme op med mange kærlige navne på planter:

 • gnist;
 • Dawn;
 • spole;
 • serdushnik;
 • kornblomst-Lactarius subdulcis.

I vores region er det kendt som centaury, græs eller tirlich. Hvor det vokser en lægeplante, er det vanskeligt at besvare entydigt. Dens arter findes i alle hjørner af verden.

Anlægget elsker solen så ofte vokser på skovbryn, enge og lysninger. I sommeren, bliver det meget varmt, er fra juni til september og planten blomstrer. Viser dig hvordan blomster tirlich græs, foto.

Hvor den vokser vidunderlige plante i Rusland? Dette spørgsmål interesserede tilhængere af traditionel medicin. På det område i Den Russiske Føderation centaury kan findes i vestlige Sibirien. På det eurasiske kontinent, græsset er almindelig i visse regioner i Europa.

At opleve den helbredende egenskaber af planter, behøver ikke at gå på udkig efter ham i skoven krat. I dag køber centaury kan være i næsten ethvert apotek. Produktionsomkostningerne er omkring 45 rubler for '50 Salg af græs i løs form, og i filterposer.

Den helbredende kraft af planter

Tirlich græs (foto vist i denne artikel) har følgende egenskaber:

 • Antiseptisk.
 • Afføringsmidler.
 • Antiparasitære.
 • Desensibilisering.
 • Tonic.
 • Cholagogue.

Når man ser på disse egenskaber af planten bliver tydelig, hvor nyttigt urt tirlich hvis egenskaber er velkendte. Den indflydelse på den menneskelige krop, er som følger:

 • Øget appetit.
 • Sløvet følelsen af kvalme, nedsat gag refleks.
 • Reduceret flatulens.
 • Forbedrer fordøjelsen i nærvær af atoniske forstoppelse.
 • Generel sundhed hepatitis forbedret.
 • Herb hjælper under genoptræning efter en alvorlig sygdom.
 • Ødelagte forskellige parasitter i kroppen.

Infusion med centaury hjælper piger overvinde denne ubehagelige sygdom som anoreksi. Tirlich-urt bruges til medicinske formål for kvinder, der har haft en provokeret eller spontan abort, samt påbegyndelsen af blødning.

Skyl munden med infusion af denne plante vil bidrage til at slippe af forskellige sygdomme og til at forebygge blødninger i tandkødet. Derudover afkog er effektiv i en række forskellige snit og afskrabninger, samt hudsygdomme.

Tirlich græs er meget udbredt i medicin. Specifikt angår gastrointestinale sygdomme (lever, galdeblære), nyrer, hjerte-kar-system, og også i nærvær af de forskellige infektiøse processer.

De opskrifter til infusioner med centaury

Det bør erindres, at der bør iværksættes brugen af alle disse sammenblandede først efter samråd med din læge. Lad os betragte dem nærmere:

 1. Produktion universel infusion. Det skal sættes i bægerglasset stor ske zolototosyachnika tørret græs og supplere de 250 ml varm væske. Trække i en halv time. Indtages af én spoon før måltider. Tirlich græs gode vilje ved tilstedeværelse af kronisk gastritis, som fungerer som cholagogue. Det bør også skylles med opløsningen i nærvær af huden diatese eller neurodermatitis.
 2. Sammensætning, forbedrer fordøjelsen. For sin produktion har brug for omkring 30 gram urter centaury. Hæld det skal være et glas kogt vand. Den resulterende opløsning bør sættes på svag varme og kog i 15 minutter. Det er nødvendigt at vente til fuldstændig afkøling bouillon. Efter infusionen skal overvindes igen og tilføje varm væske. Skal spise en halv kop om dagen 30 minutter før måltider. Dette bør ske i morgen og aften timer.
 3. Centaury løsning, der hjælper i allergiske reaktioner. Det blande kop varm væske og 1 lille skefuld græs samling. Modstå resulterende sammensætning ti minutter. Blandingen skal stamme. Drik det skal være i 30 minutter, før du spiser. Børn fra et til tre år bør gives en tsk. Børn over fem år - en spiseskefuld bouillon.

Som centaury hjælper med at slippe af alkoholisme?

I hjertet lie desenbiliziruyuschie egenskaber. De hjælper med at reducere modtageligheden af organismen og afhængigheden af ethvert stof. det anvendes således i nærvær af en allergisk reaktion. På grund af disse kvaliteter hjælper græsset til at komme sig efter alkoholisme.

Drikke et afkog tirlich-græs i lang tid er med til at forårsage en aversion mod alkohol. På grund af dette en person kan slippe af med den afhængighed. Ved fremstillingen af præparatet bør placeres 2 spiseskefulde græs indsamling og hæld 1 kop varm væske. Når sat på en langsom brand og varme i 10 minutter. Dernæst bør bouillon være cool. Du er nødt til at drikke et glas hver dag. Behandlingsforløbet er ca. 10 dage.

For at slippe af centaury alkohol bør anvendes i kombination med forskellige urter såsom estragon, timian eller dukkefører.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.