Intellektuelle udviklingMystik

Hvad sker der, hvis et langt kig i spejlet ...

Spejl Spejl flade ... ... Sådan en velkendt genstand af hverdagen, uden hvilken det er umuligt at forestille sig i dag. Samtidig er det også en af de ældste og mystiske artefakter af menneskeheden, der er krediteret med mange magiske egenskaber. Med fremkomsten af spejlene var et spørgsmål: "Hvad ville der ske, hvis et langt kig i spejlet?"

Interessant historie spejle. Indtil det 4. århundrede f.Kr., var det muligt at se sit udseende kun i spejlet vandoverfladen. Så i det gamle Egypten begyndte at polere bronze og kobber. Disse stålplader og prototyper af moderne spejle. Siden oldtiden man mente, at hvis et langt kig i spejlet, kan du se er bestemt dig ovenfra. Dens refleksionsevne var grundlaget for mange myter og legender.

Også kendt og symbolske egenskaber af spejle. For eksempel er Kina er landet med firkantet spejl, rund - himlen. Dette land hjem spejl som et symbol på ægteskabelige lykke. Placeret på loftet af et tempel eller en grav, bliver det en vej ind efterlivet. Også med hjælp af spejle kan tiltrække og sendeeffekt.

Specielt attraktivt spejl for kvinder. Moderne repræsentanter for messen køn har mindre overtroisk, og de er ligeglade, hvad der ville ske, hvis en lang ser i spejlet. Men dette problem blev interesseret i nogle af de kloge hoveder. særlige undersøgelse spejle til 15 år er blevet udført på Forskningsinstitut for New York. Det viste sig, at den urimelige brug af emnet - farligt for sundheden for de ansatte. Spejle er meget stærk indflydelse på den menneskelige krop. Det er i stand til at etablere med en speciel detektor.

Hvad sker der, hvis en lang ser i spejlet, virkelig? I ovennævnte eksperiment viste, at de mennesker, der udfører spejlet meget af sin tid, især at se på hans øjne, føler meget træt. Deres hukommelse er meget værre. Og en detektor, har forskere vist, at spejlene koncentrere energien af den person, der ser på dem i lang tid, at være i det væsentlige energi vampyrer. De begynder at tage magten i omkring 3 - 4 minutter. Deres største ofre er naturligvis dem, der længe har beundret ham.

Som det blev konstateret, at spejlet er taget ikke kun energi, men også de unge i samme eksperiment. Fans ser i spejlet er aldring meget hurtigere end dem, der er i emnet intelligent.

Den ovenfor beskrevne spejl effekt på den person - det er fakta bekræftet af videnskabelige data. I folklore og akut spørgsmål: "Hvad ville der ske, hvis et langt kig i spejlet?" Svaret kan findes i en række forskellige ordsprog, ordsprog og overtro. Folk visdom siger, at du ikke kan sove og spise foran et spejl. Det anses for dårlig held til at sidde tilbage på ham, og bestemt ikke værd at tage et kig i spejlet børn under et år og syge mennesker. Broken spejl løfter styrtede sine fiaskoer i de næste 7 år. Således vides det ikke, hvad der ville ske. Hvis et langt kig i spejlet, den ene er sikkert - den tid forgæves.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.