HjemlighedHavearbejde

Hindbær Hercules: Vedligeholdelse og funktioner i dyrkning

Hindbær, Have dronning, den første assistent for forkølelse, er en værdig ornament af det store flertal af hjemmet haver. Helbredende egenskaber har ikke kun de duftende bær planter, men også dens blade og rødder.

Hindbær Hercules: beskrivelse

Af de mange sorter af denne nyttige busk bør vælge hindbær Hercules, hvis navn taler for sig selv. Og dens første vigtig fordel er den betydelige størrelse af bærrene vejer fra 9 til 15 gram. Stor frugt rig rubinrød farve har form som en keglestub og en høj densitet, hvilket er meget bekvemt for transport. Taste bær sød, sur-sød (ifølge ekspertskøn, 4 point på en 5-trins-skalaen).

Remontant klasse Hercules

Hindbær Hercules henviser til de remontant sorter. Det betyder, at i modsætning til en hindbær almindelige, hvor udviklingen finder sted over en toårig cyklus (første år - vækst af skud, og den anden - de frugtsætning stilke, den nu toårige), hindbær remontant i en sæson har tid til at vokse og belønne fremragende høst. Efter at indsamle de modne bær otplodonosivshie stammer i den sidste måned af efteråret eller tidligt forår behov for at skære til jordoverfladen, og tage unichtozhit.Takzhe sammen med stammer fra området eksporteres, de fleste skadedyr og sygdomme, som er de sædvanlige sorter af hindbær tåler vinteren er på den overjordiske del af buskene. Også fordel af hindbær remontant Hercules som repræsentant for sorten er en lav modtagelighed for sygdomme og skadedyr. Orm bær beskadiget af larver hindbær bille, billen og myg, stort set ingen.

Eksterne tegn på haven skønheder

Hindbær remontant Hercules bøsning har en gennemsnitlig højde på (1,5 til 2 meter), vildfaren patula, betyder det ikke bøje under vægten af afgrøden; stærke oprejst buske kræver ikke strømpeholdere til gobelin. Rich grønne blade, rynket, lidt snoet at have en gennemsnitlig værdi. Skud af indeværende år er iboende grønlig skygge om sommeren, som erstattes af faldet i kirsebær og får en voksagtig belægning. For to år skyder karakteristisk brun farve. Stænglerne er dækket med mange skarpe pigge dækker hele flugt og peger nedad.

bær modning finder sted i slutningen af august, frugtsætning varer indtil frosten. Forudsat at rettidig og forbindinger kræves landbrugstekniske en busk i stand til at give en sæson til 3 kg frugter af fremragende kvalitet, den tredje del af der modnes i løbet af efteråret, hvilket udelukker muligheden for ødelæggelse af skadedyr.

Styrker og svagheder ved bushen

Stabilitet busk til mange skadedyr på grund af forsinket frugtsætning er en utvivlsom fordel i denne klasse, samt øget resistens over for botrytis, svampesygdomme og frost. Ikke desto mindre, hindbær Hercules brug for en pre-vinter beskæring buske og huser.

Sur smag af bær, mange pigge på skuddene, dårlig skuddannelse og forlænge den tid af frugtsætning (i nogle regioner høsten ikke har tid til at modnes fuldt) henviser til manglerne i sorta.Malina Hercules, anmeldelser, hvoraf for det meste har en positiv hældning, det bærer frugt i toppen af skuddene, somme tider - praktisk taget over hele deres overflade. En svag skuddannelse er noget fordelagtig, fordi den ikke kræver nogen ekstra udtynding buske på grund af deres overdrevne gelering.

Raspberry Hercules anbefales til dyrkning i gården og gården haven og er perfekt til de central- og Central Black Earth regioner, føler sig godt tilpas i betingelserne for en gennemsnitlig stribe af Ukraine, Rusland, Hviderusland, men ikke helt afsløre deres muligheder i skoven og de nordlige områder.

pleje Egenskaber

Bøsninger nødt til at blive plantet i veloplyste områder, fordi hindbær elsker sollys. For ensartet belysning og ventilation under landing mellem bøsningerne er påkrævet for at modstå omkring 80 cm mellem rækkerne - mindst 1,5 meter. Roden portion jævne mellemrum har brug for at barkflis og foder flere gange pr sæson. Kemisk beskyttelse proces betyder eventuelt buske. En vigtig faktor er overholdt regelmæssig vanding. Efter høst frugterne af det sidste overjordiske del af stænglen er det tilrådeligt at afskære helt ud for at få en god og kvaliteten af den kommende høst.

Variety Hindbær Hercules kan vokse til det dobbelte høst (og det tidlige efterår), hvilket er meget fordelagtigt, hvis hindbær dyrkes til salg. Også skønhed dobbelte af høsten er, at du kan forkæle dig selv og lækre bær uden for sæsonen. Det bør erindres, at mængden af støbt bush bær stadig vil være den samme, kun brudt for en stund.

Også hindbær Hercules kan dyrkes som falder klasse, hvilket opnås præ-vinter beskæring til jordoverfladen. I dette tilfælde vil høsten være sent, men rigelige. Mens efterlader en lille del af skuddet frugtsætning vil bevæge sig på et senere tidspunkt, hvilket er et træk ved alle remontant sorter.

Sådan får et højt udbytte?

For tidlige efterår hindbær praktiseret fuld beskæring eller trimning 2 nyrer, behovet skære alle de unge skud er tynde for at reducere belastningen på busken og udvide forsyningsområdet. Denne foranstaltning er velegnet til tidlig erhvervelse,, giver dog en lavere Bush er mindre end forventet. Ved fuld efterår beskæring busk mindre få høj, men med en mere rigelig høst. Raspberry Hercules - relativt vinterhårdfør sort, men i de snowless vintre, samt truslen om glasur og frysning afkastet kræver læ.

Hindbær Hercules: anmeldelser

Ifølge anmeldelser, er bærrene ikke påvirket af skadedyr; de kan bruges i frisk og frossen form, såvel som anvendes til fremstilling af nyttige marmelade, søde syltetøj og flavored kompot. Hindbær remontant Hercules som gartnere krav sæson giver udbytter fra en busk fra 1,5 til 3 kg af høj kvalitet frugter. Det hele afhænger af størrelsen af busken dyrkning og agronomiske betingelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.