Sport og FitnessExtreme Sports

Trial: Hvad er, transport arter

Mennesket er altid på udkig efter grænsen for deres evner og mod, at eksperimentere med den hastighed, højde og afstand. På grund af dette var der en masse af ekstrem sport, der fremmes og forbedre optegnelser i dag. Til en af disse angår forsøg. Hvad det er, og hvad hans synspunkter er relevante i dag?

betydningen af

Trial er et generelt koncept for sport at overvinde de kunstige eller naturlige forhindringer. Forskellen mellem denne passage rute afhænger af valget af køretøj. Dette kunne være en cykel, motorcykel eller bil.

Trial bevægelse har sine rødder i USA sidste århundrede, da blev særlig populær løb i jeeps gennem ørkener og sumpe. I begyndelsen af det 21. århundrede, er de blevet anerkendt som en officiel sport, og mærket "Jeep Trials." Efterfølgende bevægelsen spredt sig til det ekstreme og begyndte at tage nye former og regler. I dag, hver person, måske klar over fænomenet af forsøget, at denne bevægelse afholder et årligt internationale konkurrencer. De vigtigste sports centre er placeret i Frankrig, Tyskland, Belgien, Schweiz, Spanien, England. De vigtigste områder er cykler, motorcykler og jeep forsøg.

Trial-sporten fortsætter med at forbedre, er på nippet til at åbne nye højder og resultater. Frugten af denne udvikling var straight-forsøg (en type cykel trial) og lastbil-forsøg (på lastbiler race).

Bike

En af de mest komplekse og samtidig smukke og spændende er cyklen forsøget. Tilhængerne af denne bevægelse ikke anerkender vejen og vælge de trapper, brystninger, råhus, parker for uddannelsespladser. Kort sagt, de steder, hvor du kan finde den komplekse, hævet design.

Bike kombinerer både virtuose spring og drejninger, balance og glide. I forbindelse med dette er konkurrencedygtige og trick cykel trial. Forene reglen er at overvinde forhindringer uden at røre overfladen af kroppen.

På baggrund af denne byrde, cykler TIAL med egenskaber, der afviger fra det sædvanlige. For det første har de ikke sæder. For at udføre tricks, er det ikke nødvendigt, bærer kun vægten. Selve strukturen er en let version af transport af carbon, magnesium eller aluminium. Hjuldiameter varierer mellem 19 og 24 inches. Forhjulet er større bagtil.

Det vigtigste træk ved denne type forsøg, hvilken retning har sin egen drev teknologi. Hver kræver en balance på et hjul med eller uden elementet af bevægelse. Blandt de populære udgivelse:

  • Surf - på baghjulet uden pedaler + bagbremse.
  • Manual - på baghjulet uden pedaler og bremser.
  • Willy - på baghjulet med pedalerne.
  • Stopp - + på forhjulet bremse.

Stunt del er også mangfoldigt og omfatter forskellige former for spring (dråbe, hullet, en touch-hop) twist (bunny hop) manøvrer racer (solnedgang).

Mototrial

Et højere kompleksitet forskellige Mototrial. Regler for balance og overvinde forhindringer uden at røre hænder eller fødder track flade fælles med cyklen forsøget. Men mototrialisty udsat for mere traumatisk på grund af den stejle skråninger og kompleksiteten af transportmateriel.

Motocross forsøg eliminerer også sæde. Normalt er den klassiske model for en firetakts motocross og rørformede ramme, der er indrettet til at indlæse trick. Hjuldiameter sædvanligvis i området fra 18 (bagside) 24 (front) inches. Kendetegnene for designet er opdelt i amatør og professionel. Sidstnævnte benyttes i konkurrencer. Sikkerhedsfunktioner omfatter hjelm, handsker og beskyttelsesdragt. Træning og forestillinger, oftest optræder på lukkede veje.

Jeep-forsøg

Trial-sporten begyndte sin bevægelse fra løbene på jeeps. Siden da er reglerne blevet hårdere og de hindringer blive endnu hårdere og stejlere. Denne sport er for smart og forsigtig drivere eller piloter. På trods af den bestemmelse af racer, vinde her beslutter ikke at hastighed, og evnen til at styre den klodsede transport manøvre. Traumatisk, i dette tilfælde, er minimal. Men du kan alvorligt "hængende", så har brug for mere teknisk bistand til at overvinde naturlige forhindringer (sumpe, skakter, stigninger og nedkørsler).

Maskiner til jeep forsøget er inddelt i fem klasser:

  • Original. SUV uden "klokker og fløjter" henvender sig til elskere af jeep forsøg. Hensættelse ændrer kun med henblik på sikkerhed. Tilladt dækstørrelse - 825 * 275 mm. Dybden af projektoren til 16 mm.
  • Standard. Kendetegnene for denne model tyder elevator krop, og en lille tuning suspension (fjeder / fjeder) Dækstørrelse 900 * 320 mm og motoren. Dybden af projektoren er tilladt op til et maksimum på 20 mm.
  • Modifayt - væsentligt modificeret bil, men der er visse begrænsninger i færdiggørelse (type af systemer og komponenter forbliver den samme).
  • Promodifayt. Det tilhører en højere klasse med radikale ændringer i karakteristika, ud over forvaltes bagakslen.
  • Prototypen - en særlig form for racing jeep, samlet specielt til passage af forhindringer i vanskeligt terræn. Det tillader enhver modifikation.

kriterium sejr

Ved forsøg konkurrencer hele ruten for hver handling, manøvre, ren og trick udførelse teknik deltager får point. Sejr bestemme nøjagtighed og ingen strafpoint.

Juli og august - den årlige konkurrencemæssige Trials i Europa (EuroTrial). Rusland har også adgang til udvælgelsesprøven. Deltagerne kan være folk fra 18 år til at transportere de relevante regler og sikkerhedselementer (hjelm, køredragt). Tilladt at tage navigatoren til at passere på jeep sporet forsøget.

Hvad er retningen af at give en mand? Frihed, adrenalin og fysisk træning. Alt dette er i overensstemmelse med ekstrem sport.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.