Selv-dyrkningMotivationer

Overvinde forhindringer: hvordan man ikke skal gøre almindelige fejl på vejen til målet

Enig, hvor ofte på vej til det ønskede mål, vi begynder at tvivle, at frygte, at opleve. Har den rigtige måde at vælge? Du behøver ikke lave en fejl? Eller måske, du måtte opgive alt og gå med strømmen? Sandsynligvis hver af os til at stille os selv disse spørgsmål. Faktisk bliver en resolut og selvsikker person nemt: Det er nødvendigt at være i stand til at overvinde de forhindringer, der er i os og hindre tid til at udføre en næret drøm af tiden.

tvivl

Dette er den største hindring. Oftest sker, før den person, der netop har gjort de første skridt mod det ukendte, at der endnu ikke kender. Men det sker også, at sådanne vanskeligheder står og tilstrækkeligt erfarne folk, der ikke arbejder på den første dag af opgaven og har allerede opnået sejre på dette område. Tvivl er i stand til at bryde den erfarne mand, for ikke at nævne pionererne. Når det sker? Normalt ved den mellemliggende fase, hvor meget er allerede bag ham, men der ses stadig ganske langt. Årsager - Træthed, apati, andres meninger.

For at blive på vejen, du har brug for at udvikle evnen til at overvinde en forhindring. Først, tale med de mennesker, der har bestået denne måde, og gjorde det med succes og opnået det ønskede resultat. For det andet, skal du vælge et ry - en mentor, som vil blive hjulpet, underviste, rådede han. For det tredje, ofte mindes om hans tidligere succeser og opdrage en tillid til, at denne gang alt vil vise sig.

frygt

Den grundlæggende idé og betydningen af de hindringer kan beskrives som: "Hvad hvis jeg ophold med ingenting" Den nye situation er virkelig skræmmende, især hvis man ikke understøtter, hjælper ikke. Alt forværres, hvis andre begynder at true, afværge og ballade om det. For eksempel, en ung mand bragt hjem en pige, han elsker, men at der desværre ikke kunne lide familien. De er at være egoistiske, ukloge mennesker, sætte et ultimatum. "Vi eller hun" Nå, hvordan kan vi ikke være bange? Forældre hele sit liv der, blev de dyrket, lærte vid og sans. Hvordan kan du miste deres tillid og kærlighed?

Muligt. Og selv har brug for. I denne situation, til at overvinde forhindringer - frygten for forandring og frygt for skuffende forældre - er ikke svært. Bare husk, at du kommer til at bestemme deres egen skæbne, for at opbygge et liv. Noget, kan det ikke passe den anden - vrede. Du vil aldrig behage alle ikke. Så gå videre, stikning af planen, selv om, at noget bliver nødt til at ofre.

vane

Denne obstruktion sker på et senere tidspunkt. Lad os sige, det hele kom sammen - du markant flyttet frem, nu næsten ingen vej tilbage. Men det er her en eller anden grund, alt hvad jeg ønsker at vende tilbage: en ny - endnu ubehageligt, gamle - velkendt og favorit. Her fungerer loven om bevarelse aktivitet og produktivitet: i de sædvanlige ting, du bruger meget mindre energi, tid, følelser og viden. Selvfølgelig er det lettere at trække ting på bremserne. Men er det værd? Nej. Habit - ikke en undskyldning. Hvad vil skade: at gøre så stor en indsats og kujon, overgivelse, skændsel før andre, men først og fremmest for sig selv.

Spørg, hvordan hurtigt at overvinde forhindringer i denne sag? Jeres sind, der er målet, som du går, det er vigtigt for dig. Ikke underligt du har identificeret det, udviklet en handlingsplan, der fået støtte, indsamlet midler. Hold dig: en sådan handling gør ikke manden, tværtimod, gør det i øjnene på de svage og holdningsløse. Og alligevel - danner en anden vane: altid nå de opstillede mål. I livet, vil det komme i handy mere.

misbilligelse af samfundet

Folk fejlagtigt bebrejdelse og fordømme dine handlinger, af flere grunde: de er jaloux, forstår ikke din begejstring, ligesom sladder eller er i fangenskab stereotyper. "Hvorfor er du gift?" - råber på sin mor-elev. - Først skal du lære, at gøre karriere, tjene nogle penge ". Argumenterne synes at være korrekt og fair. Men hvem har brug? Hun? Så lad hende leve på en sådan ordning. Din vej kan afvige fra den vej, som trak medfølende slægtninge i dit sind. Vær ikke bange for at overvinde forhindringer i deres ansigt: Du behøver ikke skylder noget til nogen, du er en person, og du har spillets regler. Selv hvis en person snubler, er det kun hans skyld, hvorfra han lærer og modtager den nødvendige erfaring.

Dine skridt i denne situation er enkel. Må ikke reklamere for deres intentioner og planer, dele dem kun med mennesker, der forstår og støtter dig. Lyt alle nikker, men de gør på deres egen måde. Argumenterer er ikke nødvendigt - det er kun tage væk din styrke og indflydelse på psyken. Lær at overvinde hindringerne er ikke den kompleksitet, vigtigst af alt, være fast og resolut i deres hensigter.

Hvad skal man gøre?

Det er ingen hemmelighed, at for at overvinde enhver forhindring forhindrer os i sund fornuft. Man behøver blot at starte det vigtige er, hvordan vedvarende han begynder at hviske i hans øre: "Det er meget svært" I første omgang tvivler vi bliver kastet tilbage, men langsomt den entusiasme begynder at køle, vigepligt til en sober og koldblodig opfattelse af tingene. Således indersiden af os startede resistensmekanismen, hvori ligger rødderne af mange skuffelser og fiaskoer. Bare rolig, meget let at håndtere ham.

Til at begynde, bare være klar over dens eksistens. Ja, nu har vi ikke se de måder for begær. Men dette betyder ikke, at de ikke findes på alle. Vær sikker på der er metoder og teknikker. Koncentrer alle kræfter og opmærksomhed til hans næret drøm, og ikke på vejene - undervejs vil du forstå dem. Vær åben, permanent - og udsigten til udvidet, kan du endda blive overrasket over hvor ikke at lægge mærke til de åbenlyse ting. Rådgivning - tror på nogen, selv de mest urealistiske mirakler. Og så skal de ikke holde dig vente.

En par flere tips

Intern modstand er en funktion. Bukke under for undertrykkelse af tanke, vi ofte erstatte vores drøm om hendes modstander - en manglende lyst. I overensstemmelse hermed er vore tanker rettet ikke mod mål, men i retning af tomhed. Og det er udgangspunktet for alle fiaskoer. Ikke at lægge mærke til det bedrag, vi fortsætter med at leve, ved hjælp af den magtfulde filter af forskellige modsætninger og frygt. Eliminer det og dermed at overvinde forhindringer er mulig ved hjælp af overholdelse: vores mål, tænkemåder og adfærd. For at opnå en sådan harmoni brug for analyse og syntese af vitale handlinger.

Af den måde, en vigtig indikator for overholdelse - vores følelser. De er hele navigationssystem, hvis vi opfordres, glad - så hold den rette vej, når vi er i oprør, føler angst - ud af kurs. Må ikke ignorere dine følelser, lytte til dem. Af årsag er vigtig, men hvor ofte de er forkerte, conceding forrang almindelig intuition. Mærk hjerte og gøre, som det tyder på - halvdelen af succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.