Selv-dyrkningMotivationer

Liste for året: hvorfor har du brug for al den tid til at

Liste for året - en klar plan, der vil give dig mulighed for gradvist at gennemføre hvert af punkterne tættere på sin drøm. Efter at have tilbragt et par timers tid til refleksion og forberedelse af listen over sager, kan du spare en enorm mængde tid i løbet af året.

Hvorfor lave en liste over sager for året

Hver af os har haft nogen drømme eller ønsker, realiseringen af hvilket ikke er nok tid og penge. Men pointen her er ikke en mangel på ressourcer. Det største problem - er den manglende evne til at organisere deres tid. Liste for året vil i høj grad lette din opgave og bringe dig tættere på at nå målene.

Så længe du ikke beskrive deres drømme og planer på papir, vil de forblive abstrakt. Du er konstant at tænke på dem, men tage dig sammen og begynde at gribe ind, du kan ikke løses. Og alt sammen fordi du har ingen sans for timing, samt en klar sekvens af handlinger. Liste for året vil hjælpe dig med at organisere din tid.

Som en del af årsplanen

For at lave en personlig plan for det kommende år, skal du først analysere dine behov og ønsker. Først kan du beskrive i en kaotisk måde hvad der kommer til dit sind. I det næste trin, du er nødt til at filtrere de virkelig opnåelige mål fra abstrakt eller dem, der af objektive årsager ikke kan udføres på dette tidspunkt. Nu behøver du kun at omskrive de poster i kronologisk rækkefølge, hvilket afhænger kun af dine præferencer eller optioner.

For nogle dovne mennesker, selv hans egne kompileret daglige anliggender er ikke en motivation for handling. Mange udskyde implementeringen af planen til sidste øjeblik, og som følge heraf ikke har tid. Det ville derfor være nyttigt at også opdele din årlige rutine for et par perioder. For eksempel, lave en liste over ting at gøre før sommeren, eller tildele en anden tidsramme.

Hvordan fungerer denne her

Hver gang en kimede ur, vi gør for sig selv nogle mentale plan for, hvad de skal gøre næste år. Men nu kommer om morgenen den første januar, og vi er begyndt at udskyde realiseringen af deres ønsker til i morgen, og derefter igen til i morgen. Dette sker uendeligt, og vigtigst af alt, at alle finder tusind undskyldninger. Måske er din drøm er at købe en bil? Du spekulerer på, hvorfor det har hidtil ikke blevet gennemført?

Det største problem ligger i det faktum, at du kun har en abstrakt drøm, ikke et klart defineret mål. Beskriver deres ideer ned på papir, du gør dem noget af en forpligtelse. Så efterhånden udføre mindre, og derefter mere og mere alvorligt problem, vil du være tættere på realiseringen af det faktum, at i mange år, du ikke kunne. Udvikle sig selv en klar vejledning til handling, for året vil du være i stand til at gå på ferie, foretage reparationer, eller endda gøre en million.

Hvornår skal lave en plan

Det bedste tidspunkt for udarbejdelse af planen - en nytårsaften. Analysere hvad du har gjort for de seneste 12 måneder, og kontrast det med deres drømme. Måske du ønsker at begynde at tjene mere, og det skete ikke? Så i slutningen af december - det bedste tidspunkt til at tænke over hvad man skal gøre for en karriere i det næste år. Beskriv i detaljer dit ønskede job, og fra 1. januar, fortsæt til realiseringen af idéen: søge efter oplysninger om ledige stillinger på internettet, eller tilmelde dig et seminar om faglig udvikling. Så mod slutningen af året vil du være i stand til stolt at fange mig selv at tænke, at de havde gennemført alle undfanget under chiming ur.

Hvad kan du medtage i din personlige plan

Til en teknik til at være effektiv, er det vigtigt at sætte realistiske mål, som du kan udføre en objektiv. Så hvis du længe har tænkt spinning i mit hoved om, hvordan man skriver en bog, du vil helt sikkert gå videre til dens gennemførelse. Her er du ikke kræver nogen materielle omkostninger. Bare få det til en vane hver dag for at give et par timers tid til denne opgave. Men hvis du har til formål at gøre en million, så at starte ordentligt vurdere din nuværende situation. Hvis dit arbejde ikke gøre dig flere penge, så sæt delmål, der forpligter dig til at finde en bedre betalende job for sig selv.

Men din plan ikke behøver at beskæftige sig med disse globale mål. Det kan være ganske simple dagligdags ting, som du simpelthen ikke kunne finde før tid og penge. Så hvis du ønsker at forvandle dit hjem, gør fokus på, hvad at gøre derhjemme. Drømmer om ferie, bestemme dens præcise tidspunkt og sted du ønsker at gå (selvfølgelig, den ene, der vil opfylde dine nuværende evner). Du kan også oprette en specifik indkøbsliste, eller bøger, du ønsker at læse. Denne plan bør være et must for dig. Og for at lette opgaven fastsat for hver af punkterne i en bestemt tidsramme.

Hvordan til at gennemføre planerne

For at realisere deres personlige plan, du har brug for koncentration, viljestyrke, tørsten i aktion, samt nogle ekstra elementer. For eksempel, skal du sørge for at behage skabe dagligt i et år. Har du bemærket, at alle succesfulde mennesker går rundt med en stor pude, der registrerer alle dine vigtige ting at gøre? For sådanne mennesker, det globale mål, såsom at købe en bil, er opnåeligt gennem klare planlægning tid og strukturere opgaver.

I din dagbog, skal du gå videre til at male hver af de opgaver forude, mærkning de omtrentlige datoer for hendes konstant specificerer bestemte handlinger, der bringer dig tættere på sin realisering. Hertil kommer, at i hans tome skal du fejre ikke kun, hvad du behøver at gøre, men også til at rapportere til den anden i hvilke handlinger, du har. Dette vil give din plan obligatorisk element, så vil du ikke være så let at sno sig ud af sin henrettelse. Husk, at du dig selv for den mest overlegne. I lyset af dette, otlynivaya gennemføre stykker i den årlige rutine, du snyder dig selv, som er meget ubehageligt og, i det mindste, dum. Men i slutningen af året vil du være i stand til med en følelse af realisering at genlæse alle mine noter, og sørg for, hvor meget har du tid til at gøre.

målsætninger træ

Nogle gange er et mål er umuligt at opnå en enkelt dag eller en enkelt handling. For eksempel købe en mobiltelefon er meget lettere end for eksempel at skrive en bog. Dette er en vanskelig opgave at udføre, som du ønsker at male de enkelte trin og detaljer. Til dette formål kan den bruges en metode, som ledelsen kaldes "træ af målene". Det betyder, at du bryder en global opgave i mindre, som i sidste ende skal føre dig til et positivt resultat.

For at gøre denne enkle ordning, er det nødvendigt at begynde at bestemme den rækkefølge, du ønsker at få et resultat. Dernæst begynder at tænke og male de trin og handlinger, der fører til opnåelse af det ønskede resultat. Nogle gange sker det, at de mellemliggende mål er for meget, men fordi "træ" kan tjene for dig dermed den årlige plan. Det er ønskeligt, at en sådan ordning var til stede i dig til enhver opgave, hvis gennemførelse kræver mere end to trin. Det er ikke bare bringe dig tættere på drømmen, men også give betydelige tidsbesparelser.

Processen med at gennemføre årsplanen

Begyndte at gennemføre sin plan med det samme, så snart der kommer den første dag i det nye år. Hovedreglen - konstant virkende, bevæger sig i retning af de mål, du har, fordi bortset fra dig er det ikke omfattet af nogen. Du bør klart forstå, at den vigtigste opgave i dit liv - det er en pligt for sig selv. Derefter kan du gå videre med tillid til at nå deres ønsker og mål.

For at starte din plan er at blive gjort. Dette er ikke blot nogle lille note skrevet på et krøllet stykke papir. Planen skal udarbejdes klare, læsbare og smuk, endvidere skal det hele tiden være foran dine øjne. Der er særlige celler, hvor du lægger et flueben om gennemførelse af en vare. Hver indså formålet, selv de mest ubetydelige, dit selvværd vil stige betydeligt, og din identitet vil vokse i andres øjne.

En yderligere incitament vil være for dig et visuelt billede af dine ønsker. For eksempel kan du hænge på væggene billeder af den udvej, hvor du ønsker at gå i forvejen for at købe en ramme til eksamensbevis eller certifikat, købe en flot dækning for din telefon, du vil købe, og begynde at indsamle kufferten til den planlagte rejse. Alt dette lader dig ikke glemme dine ønsker. Det vil fortsat anspore dig til yderligere handling og vil uundgåeligt føre til den ønskede succes.

Beløn dig selv

Det kan stimulere folk til at arbejde bedre end løftet om forfremmelse? Ja, nogle gange endda arbejde for deres eget bedste ikke ønsker at udføre uden foregribelse af en behagelig overraskelse eller en længe ventet belønning. Så du er nødt til at tage det til en regel at give dig selv en bestemt præmie, når du har gennemført en af de obligatoriske punkter på årsplan.

Du kan tænke selv en bred vifte af belønninger. Det kan være nogle slik, små eller store indkøb, gå på café eller besøge skønhedssalonen. Alle vælger for sig selv netop de ting, der kan tjene som et incitament for ham at begå beslutsom handling. Og at belønningen var tæt, og du har brug for det øjeblik at registrere i din plan, at du laver før nytår. Desuden vil det spare dig tid, fordi du ikke behøver at tænke på noget i sidste øjeblik. Du vil vide på forhånd, at du vil få fra dig selv for at opnå et positivt resultat.

Bemærk venligst, at vederlaget skal være i værdi, du forudsat stå i forhold et bestemt punkt i planen. Så hvis du læser nogle vægtige bog, kan du belønne dig selv, for eksempel chokolade. Og hvis dit mål var at lære sproget eller underkastes nogen kurser, ved ophør af ansættelse kan arrangere en ferie i caféen eller nyde en anden ny ting. Dette vil give dig ikke kun et incitament til aktivitet, men også moralsk tilfredsstillelse, som kræver absolut alle.

EKSEMPEL årsplan

Mange mennesker begynder at blive forvirret og tabt, fordi de ikke kan beslutte, hvad elementer skal medtages på listen for året. Et eksempel på en sådan liste vil hjælpe dig med at navigere i udarbejdelsen af din personlige rutine. For eksempel kan det se ud som følger:

 • lære nogen et fremmedsprog (eller mere);
 • begynder at spille sport, lave en moderne fitnesscenter, og om nødvendigt - at tabe sig (også som et foreløbigt mål, kan du angive indkøb af særlige tøj og sko til dette);
 • du kan bede om at genoverveje deres kost til fordel for ernæring eller fuldstændig opgivelse af dyrefoder;
 • Hvis du ikke er tilfreds med dit nuværende job, så prøv at finde en mere interessant besættelse, hvilket ville bringe langt flere indtægter;
 • Hvis du tror, at der ikke er nok for dig erhvervet under uddannelsen viden, forsøge at få en anden grad, eller i det mindste gå gennem specialiserede kurser;
 • du bede om at ændre deres karakter og opførsel til det bedre;
 • Forbedre dit udseende - ændre din frisure, hårfarve, kan du endda gøre piercing eller tatovering;
 • Tænk over, hvad berømte bøger du stadig ikke har læst, og vil helt sikkert gøre dem i din plan;
 • om sommeren, planlægge rejser og rekreation; være opmærksom på din familie og venner - for at hjælpe dem til at arbejde, skole eller husarbejde;
 • hvis du har nogen kreative vedhæftede filer, som du er blevet forladt (maleri, musik, dans, og så videre), derefter fortsætte med at udvikle dem, forsøger at opnå perfektion;
 • reducere niveauet af deres afhængighed af internettet (for eksempel, er det muligt at indstille en frist, som definerer den maksimale periode tilbragt i netværket);
 • gå gøre noget socialt nyttig - arrangere lørdag, fodre hjemløse dyr, plante blomster i gården, eller nyde en velgørende organisation;
 • Gør det til en regel at holde orden boligen ved regelmæssig rengøring;
 • foretage en revision af huset og smide alle de gamle og unødvendige;
 • begynde at spare for en stor køb eller endda deres egen virksomhed;
 • Gør det til en regel at betale så meget opmærksomhed på egenomsorg;
 • lære noget nyt (såsom at spille musikinstrumenter);
 • Planlæg et par dyre indkøb (dette kan være tøj, husholdningsapparater, og måske endda en bil eller fast ejendom;
 • Tag kontrol over dine udgifter - Leder af en særlig notesbog, hvor du kan registrere alle indtægter og udgifter i forbindelse med din personlige eller familiens budget;
 • måske du har altid ønsket at besøge nogle langt land - nu for det er den tid;
 • har et kæledyr eller plante et par planter;
 • gøre det til en regel at starte hver morgen med en afgift, og slutte dagen en tur i den friske luft;
 • gøre det til en regel at give gaver til venner, lavet med sine egne hænder; kontakt med gamle venner, med hvem du ikke har meddelt; give afkald på brugen af alkohol og rygestop (hvis data er dårlige vaner finder sted);
 • gøre for sig selv dagen mode og nøje følge det;
 • at hjælpe andre; forsøge at beskytte sig mod de problemer; se specifik liste af film;
 • ændre holdningen hos de mennesker.

Uanset om det bringer resultater

Alle, der nogensinde indtog tilfælde af en plan for det næste år, påpegede, at opgaven er temmelig besværligt, men det bringer behageligt nok frugt. Du vil ikke længere sløjfe på formålet, og alle dine handlinger og bevægelser vil kun forekomme i en vis forudbestemt retning. Alle de dejlige mennesker, der var startet med en enkel plan. Måske vil og dette hjælpe dig i fremtiden. Jeg ønsker dig succes i dine bestræbelser!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.