Sport og FitnessKampsport

Freestyle brydning og græsk-romersk: forskelle og vigtigste funktioner

For nylig kunst opnået stor popularitet ikke kun blandt unge, de er interesseret i, og mere voksen. Bekæmpelse i dette tilfælde - er ingen undtagelse. Desuden har mange mener, at det er den mest effektive form for kampsport.

Der er mange sorter af denne sport, men den mest berømte betragtes freestyle brydning og græsk-romersk. Der er forskelle, men de er mindre i mellem. Derfor, folk, der ikke er opsat på kampsport, kender ikke forskellen mellem freestyle og græsk-romersk brydning.

brydning

Denne form for kampsport er at matche de to kæmpere, som med hjælp fra sit arsenal af teknikker og kast forsøger at oversætte modstanderen til jorden, og klem skulderbladene på måtten. Den væsentligste forskel fra brydning græsk-romerske, er, at du kan bruge de trin og griber modstanderens ben.

Fødestedet for denne stil af kamp betragtes Storbritannien. Men snart brydning opnået enorm popularitet i USA. I 1904 denne type kampsport blev inkluderet i den olympiske listen. I Sovjetunionen freestyle kæmper langt bagefter i udviklingen af den græsk-romerske. Kun i midten af det XX århundrede sovjetiske atleter har opnået indledende succes. I øjeblikket den stærkeste er repræsentanter for lande som Rusland, USA, Tyrkiet og Aserbajdsjan.

Hvad er forskellig fra brydning græsk-romersk? Det er faktisk det samme, den eneste forskel er i stil, nemlig brugen af benene. Græsk-romerske brydere er strengt forbudt at angribe og til at holde fødderne modstanders højkant, samt søge efter spor og fodstøtter.

Græsk-romersk brydning

Denne type kampsport er modstand af to atleter, der, ved hjælp af særlige teknikker, bør "overvinde" (ubalance) af fjenden og sætte på klingen. Denne kampstil opstod tilbage i oldtiden. For første gang begyndte kampen for at være engageret i det antikke Grækenland og fortsatte derefter i Romerriget, deraf navnet. den moderne fornemmelsen af denne kamp, blev imidlertid grundlagt i Frankrig i det XIX århundrede.

Den olympiske program denne form for kamp blev stiftet i 1896, 8 år før freestyle. Vores atleter klarede sig markant bedre, end det var i den græsk-romerske formular. Så den største wrestler af det XX århundrede blev berømt sovjetiske atlet Alexander Karelin. Han havde i sine piggy adskillige priser, hvoraf den vigtigste, som naturligvis var der tre guldmedaljer i OL.

To slags kampsport består i det olympiske program: freestyle brydning og græsk-romersk. Forskelle fra hinanden opstår, primært i ansøgningen fødder. Græsk-romerske brydere anvendes hovedsageligt deres fysiske styrke, fordi deres vigtigste opgave er at vælte modstanderen ved hjælp af kraften i arme. Men det er ikke nemt, denne form for kampsport er yderst vanskeligt ud fra et teknisk synspunkt.

En anden forskel fra brydning græsk-romerske, er, at den anden type involverer tæt kontakt modstandere, som Falling "ledsage" fjenden på gulvtæppet. I græsk-romersk stil bør udvikles øvre lemmer for en vellykket præstation.

Hvad er forskellig fra freestyle brydning og græsk-romersk klassisk?

Dette er en meget populær spørgsmål, men faktum er, at mange ikke ved det velkendte faktum. Græsk-romersk og græsk-romersk brydning er synonyme, er en og samme slags kampsport. Denne kamp kaldes også europæisk, fransk, og så videre. D. Men den mest berømte navn betragtes som en "græsk-romersk stil."

Men hvad med freestyle brydning og græsk-romersk? Forskellene mellem dem i aktiv brug i bunden af kroppen alene, og denne handling er absolut forbudt for andre. Hovedformålet er overførsel af wrestlere modstander til jorden. For at gøre dette, kan de bruge de trin, fejer og andre teknikker i forbindelse med benene. Atleter klassisk stil frataget denne mulighed og gøre højkant og kaster kun ved hjælp af de øvre ekstremiteter.

konklusion

Hvad er forskellig fra brydning græsk-romersk? Forskellene er ikke særlig mange, men de er. Sports entusiaster kan ikke komme til en enkelt udtalelse om underholdning af disse to former for kamp. Nogle kan lide at se bryderne konfrontationer, andre foretrækker græsk-romersk type kampsport.

Sammenfatter alle de ovennævnte, skal du identificere de væsentligste forskelle mellem de to mest populære former for kampsport. Freestyle brydning og græsk-romerske forskelle er som følger:

- i brydning i sammenligning med den klassiske, tilladt at anvende højkant fjendtlige ben;

- græsk-romersk brydere anvendes hovedsagelig overkroppen strøm til at udføre kaste og griberne;

- brydning har sin oprindelse i Det Forenede Kongerige, og fødestedet for græsk-romerske er antikke Grækenland;

- i USSR den klassiske stil af kampene var mere populær og udviklet meget hurtigere end gratis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.