SundhedKvinders sundhed

Hvorfor kan jeg ikke blive gravid, og hvad man skal gøre?

I øjeblikket er problemet med infertilitet er ret almindelig. I dag, ifølge statistikken, er det umuligt at blive gravid med 25% af par. Deres vigtigste fejl er, at de begynder at gå i panik efter den første mislykkede forsøg.

Bestem præcis, hvad forhindrer at blive gravid, lægen kan kun efter en grundig undersøgelse. Du er nødt til at se en specialist efter et år med mislykkede forsøg. Hvis ægtefællerne begynder at bekymre sig og bekymre sig før, det mindsker chancerne for succes.

Konstant følelsesmæssige spændinger og stress har en negativ indvirkning på fertilitet, både kvinder og mænd. Det er vigtigt at planlægge graviditet, det er at gå igennem alle de anbefalede eftersyn, der skal behandles, hvis det er nødvendigt, tage vitaminer før forsøgene på at blive gravid.

Hvis dette er gjort, og lægerne fik lov til at starte aktive handlinger, at årsagerne bekymre ikke. Det er nødvendigt at nyde foregribelse af den længe ventede begivenhed, og nærheden af en elsket. Det er ønskeligt at engagere sig i ubeskyttet sex hver anden dag, især i midten af cyklus, når ægløsning opstår, fordi sandsynligheden for at blive gravid højere i denne periode.

Mange mennesker fejlagtigt tror, at hvis undfangelsen ikke virker, så konen kan ikke blive gravid. Ifølge statistikker, halvdelen af den infertile mænd. Hans indledende undersøgelse omfatter levering af sæd, tests for infektion og urogenialnye konsultation urolog. Af den måde, start, som regel er det med mænd, da det er lettere at gøre.

Undersøgelse kvinde har en gynækolog. Det udfører en to-hånds undersøgelse, colposcopy, smøre tager på unormale celler, cytologi og urogenitale infektioner. Lægen vil give retning til den hormonale undersøgelse og ultralyd follikel tilblivelse. Dette gøres med henblik på at kontrollere, om ægløsning sker, og om der er nogen sygdom i de reproduktive organer.

Desuden vil begge ægtefæller være nyttigt at blive testet for hepatitis, HIV, syfilis, TORCH-infektioner. Det er også ønskeligt at foretage en klinisk analyse af urin, blod og blod biokemi.

Ovennævnte undersøgelse for at klare sig bedre selv før undfangelsen eller i løbet af året, hvor aktive forsøg udføres. Det er også nødvendigt at behandle tænderne og kroniske sygdomme, lægges der særlig vægt på næsesvælget.

Hvis du ikke kan blive gravid i over et år, og derefter foretaget en mere seriøs undersøgelse. Kvinde hysterosalpingografi operere for at verificere åbenheden af æggelederne.

Hvis patologi bekræftes, så anbefaler en laparoskopi. I løbet af denne manipulation sammenvoksninger kan dissekeres og slanger åbenheden genoprettet. Men det giver, gode resultater med lille patologi. Hvis rørene er beskadigede dårligt, den eneste hjælp af IVF.

er ganske ofte det umuligt at forestille grund af en overtrædelse af mekanismen for implantation af embryoet. Dette sker, når den endometriepatologi, som ikke altid kan ses på ultralyd. Diagnose dem ved hjælp af hysteroskopi og dilatation og udskrabning. Det fremkomne materiale blev sendt til histologisk undersøgelse.

En anden grund til barnløshed er en cervikal faktor. I dette tilfælde kan sæden ikke overvinde den cervikale kanal. Denne patologi er diagnosticeret postokoitalnom test. Det kan overvindes ved hjælp af kunstig befrugtning. Under manipulation mand sæd sprøjtes direkte ind i livmoderen kone, uden om livmoderhalskanalen.

Så hvis du ikke kan blive gravid, så fortvivl ikke. Det er tilrådeligt at forberede sig til undfangelse, er der anbefales at passere undersøgelser og høringer eksperter. Sørg for at gå mere i luften, hvile, spise rigtigt, få nok søvn, skal du ikke være nervøs. Alvorlig undersøgelse bør begynde efter et år med at forsøge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.