KarriereKarriere ledelse

Det mest populære fag for kvinder

Hvordan opfandt en række specialiteter og holdninger! Men hvad er det erhverv for unge kvinder? Efter en tid, hvor kvinder kun var involveret i syning håndværk ja, hele tiden tilbragt i køkkenet og tjente sin mand og børn, overvejer et liv grænse på drømme, er for længst forbi.

Moderne repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden tendens til at være på niveau med mænd, og noget de ikke indrømme. Dette gælder også for valg af erhverv.

Nu arbejdsmarkedet er der meget få stillinger, der ikke kunne holde en kvinde. Men med hensyn til mange af disse, der er absolut umuligt at møde mænd. Kvinder ønsker at økonomisk uafhængighed næsten mere end mænd, så omkring 70% af betalte job tilhører dem.

Imidlertid har de fleste af business kvinder opnået deres succes i "kvindefag". Ja, ja! Så i dag vil vi tale om, hvad erhvervet for piger er i øjeblikket mest efterspurgte. Men det går på alle de områder, hvor det kan fungere fint halvdel af menneskeheden, men kun dem, der er prestigefyldte og højtlønnede retfærdigt.

Liste over erhverv, for piger

1. Justitssekretæren. Typisk er denne "profession for piger" har brug for højere uddannelse, computerfærdigheder og sprog, evne til at beskæftige sig med mennesker, at komme sammen med fotokopiering udstyr, det skal være en kompetent, velorganiseret, og udseende - attraktiv. Liste over direkte opgaver dybest set afhænger af retningen af selskabet og ledelsen, men som regel at omfatte en analyse af dokumenter og modtage opkald.

2. Economist / revisor. Perfekt til de repræsentanter for rimelig halvdel af menneskeheden, der foretrækker levende kommunikation cifre og stykker papir. Men det er sådan et erhverv for en pige, som krævede en masse erfaring, en god videnbase inden for loven og beskatning, men alt dette opvejes god løn og dermed fuld økonomisk uafhængighed.

3. stylist / frisør / kosmetolog. Dette er meget typisk for erhvervet til en pige og ganske indbringende, selvfølgelig, hvis du er heldig at få en prestigefyldt salon. Krav: evne til at kommunikere med kunder, specifikke færdigheder og en medfødt sans for stil.

4. Call-center operatør. I dette erhverv for en pige skønhed betyder ikke noget, fordi alt det arbejde er at rådgive kunderne på telefonen. Det er vigtige kommunikationsevner, kompetent tale og stress, samt evnen til at tænke ud af boksen i kritiske situationer.

5. Designer. Hvem krævede specialister inden for website design og interiør, i mindre grad tøj og landskab. Men for at lykkes på dette område, skal du have en veludviklet fantasi, følelse af stil og ... kommunikation - uden dem ikke at komme ind i denne forretning.

6. HR-chefer, turisme, reklame. Dette er - arbejde for kreative mennesker, der blandt andet, godt "suspenderet" sprog. Attraktivt udseende og dejlig stemme, også spiller en vigtig rolle.

Bemærk at dette ikke er en komplet liste over erhverv for piger, så prøv, eksperiment, se for dig selv og din virksomhed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.