Hjem og familieHelligdage

Dag Civilforsvaret. Civilforsvaret dag - den 1. marts

I 1990, på den afgørelse, som generalforsamling ICDO ferie blev etableret - den internationale dag for Civilforsvaret. Siden da er det fejres hvert forår, den 1. marts.

ferie begivenheder

I denne festival arrangeret konferencer, møder, tv og radio debatter, undervisning, popularisere kendskab til GO feltet producerede viser den tilgængelige udstyr og det nødvendige udstyr til at håndtere nødsituationer.

Hvad er de forfulgte den internationale dag for GO mål?

  • For at formidle til verdens befolkning, vigtigheden og betydningen af civilforsvaret, at forklare folk, hvordan til at handle i tilfælde af ulykker og katastrofer.
  • Hylde den nationale personale på GO-tjenester. De arbejder uselvisk sandt, deres aktiviteter kræver en stor indsats, og derfor fortjener de enhver henseende. Det er vigtigt at udtrykke vores taknemmelighed over for Dag Civilforsvaret. 1 Marts - er den dato, hvor alle mennesker har at takke dem.

Fra historien om Civilforsvaret

Så den første opgave for denne ferie betyder at sætte befolkningen med Civilforsvaret. Så skal du i det mindste vide lidt om det.

Det hele startede med "Foreningen af Geneva Zones". George St-Paul, en læge, der boede i Frankrig, i 1931, etablerede organisation af samme navn i hovedstaden i deres hjemland. Hvad skete der så? Over tid, blev det reorganiseret i International Civil Organisation. "Geneva Zones" - et bestemt område eller hele landsbyer, der i en turbulent tid kan finde læ, nogle repræsentanter for den civile befolkning. Det er først og fremmest for de ældre, handicappede, børn og kvinder. På den internationale dag for Civilforsvaret skal huske og om foreningen.

opløsning

Ideen om at etablere "Geneva Zones" - i dannelsen af alle de stater behørigt stille områder eller zoner, der ville fungere på permanent basis. De skal sørges før udbruddet af fjendtligheder og underskrive de nødvendige aftaler. "Foreningen af Geneva Zoner" i 1935 foreslog den franske Parlamentets beslutning, som blev enstemmigt vedtaget. Det blev drøftet om organisationen af zoner, territorier og områder, hvor under krigen ikke kæmpede. De skulle være helt sikker. Muligheden for oprettelsen af sådanne områder i de enkelte lande. Dag Civilforsvaret oprettet for folk at huske disse begivenheder.


Implementering af ideen til virkelighed

1937 var præget af, at foreningen, der tidligere placeret i hovedstaden i Frankrig, flyttede til Genève. Hun fik også et nyt navn og blev kendt som den internationale sammenslutning til beskyttelse af historiske monumenter og civile under kampene. Denne organisation har skabt nogle neutralt territorium. De var bestemt til visse kategorier af borgere. I hvilken periode af data fungerede fred zone? Under den spanske borgerkrig (Bilbao og Madrid - 1936) og konflikten mellem Japan og Kina (Nanjing og Shanghai - 1937). Det var således klart, at det neutrale område for civilbefolkningen - er ikke en myte, og de kan faktisk eksisterer. På dagen for Civilforsvaret kan være stolte af denne præstation.

Diplomatiske konference i Geneve

På en diplomatisk konference i 1949 i Geneve, drøftet nogle af konventionen. De hævdede, at der findes de såkaldte hospital distrikter og områder for de syge soldater, der blev såret og Røde Kors under beskyttelse. Men det er ikke kun om, hvad der blev drøftet. De drøftede også fred og hospital distrikter og steder afholdes med henblik på beskyttelse af de sårede, vanføre, ældre, handicappede, børn under 15 år, kvinder med børn under 7 år og gravide kvinder mod virkningerne af fjendtlighederne. På dagen for Civilforsvaret kan læse mere om disse begivenheder, for ikke at glemme historien om ICDO. To skrå røde streger på en hvid baggrund, et neutralt område, betragtes som et symbol på "Geneva Zones".

Uddannelse ICDO

I begyndelsen af vinteren 1958, har denne forening modtaget et nyt navn - for International Civil Defense Organization. Og den dag i dag er det navnet. Dets medlemmer kunne blive foreningen, samfundet, regeringen, individer. Og der var en velkendt organisation, som verden husker den 1. marts.

Sådan fejre dagen af civilforsvaret?

Det er nødvendigt at lykønske alle dem, der er involveret i Civilforsvaret. Hvis dine pårørende eller venner i en eller anden måde er forbundet med det, så glem ikke at sende dem et brev eller en besked med ord taknemmelighed for det faktum, at de er altid klar til at hjælpe og redde mennesker i tilfælde af nødsituationer, ulykker og katastrofer. De vil være glade for at modtage dine lykønskninger. Må ikke ignorere denne dato - for nogle denne ferie er vigtigere end selv det nye år eller fødselsdag. Mindst han, i modsætning til ovenstående, giver det mening for disse mennesker. Du kan lykønske dine venners digte eller prosa - som du vil. Det vigtigste er, at ordene var smukke og oprigtig. Lad det blive husket i lang tid Civilforsvaret Day. MOE (de ansatte i tjenesten) - dette er den vigtigste kategori af mennesker fejrer denne ferie. Glem ikke om den.

Hvis din familie har en person tilknyttet Civilforsvaret, organisere en familie fest: Invitér hele familien, tilberede en lækker middag, købe gaver på forhånd. Men festen er ikke nødvendigvis den familie. Du kan også ringe venner, og flere af dem jo bedre. Det skal dog nævnes, at du først nødt til at fokusere på karakteren af helten i den anledning - du skal vide, om han overfyldt ferie eller ikke kærlighed. Det kan ske, at han foretrækker at fejre triumfen af en lille eller endda en lille virksomhed. Nå, og denne mulighed er stedet at være, og det er sandsynligvis flere plusser end minusser. Organisering af en ferie, huske på smag og præferencer for helten for dagen. Hvis alt går vel, så vil din relative vil være taknemmelig for, at du tog af alt perfekt. Prøv ikke at organisere en ferie, men en triumf, at folk indså, at du virkelig sætter pris på det, og forstår vigtigheden og betydningen af sit erhverv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.