Hjem og familieHelligdage

Hvad er Halloween? Lad os undersøge sammen

I øjeblikket er der helligdage, der tidligere er observeret i flere lande, og derefter spredt rundt om i verden. En af dem - Halloween - fejres den 31. oktober. Hvad er Halloween, og hvordan det viste sig? Vi vil forstå.

fra historien

Flere tusinde år siden i England, Irland, Northern Frankrig levede kelterne. 1. november de fejrede det nye år. Denne dag betragtes slutningen af høsten og begyndelsen på en ny sæson: den mørke og kulde. Kelterne mente, at grænsen mellem verden af de døde og levende mennesker er tværet ud på natten af oktober 31-November 1.

Nat når ånderne kommer tilbage til jorden, kaldet Samhain. Skadedyr ødelægger afgrøder og afgrøder, men hjulpet præster til at forudsige fremtiden. Derfor kelterne tændte bål, iscenesat offer. Under festivalen folk klæde sig i dyrehoveder og skind, at skræmme væk overjordisk besøgende.

"Hvad er Halloween?" - spørger du. Det er den samme Samhain, men moderne. Land of kelterne blev erobret af romerne i 43 f.Kr.. e. Efter denne nationale fest blev kombineret med to romerske helligdage: Feraliey (om døden) og Pomona (til ære for gudinden for frugt). Symbolet for Pomona var et æble, er det blevet en egenskab ved de nye ritualer. Ferien selv var senere omdøbt Halloween.

Først højtidelig dato blev fejret i engelsktalende lande, så til dem har sluttet Japan, Korea, Australien, New Zealand, Singapore, østaterne i Oceanien, Rusland og SNG.

Hvad er Halloween tegn

Den "Allehelgensdag" har sine egne figurer. Det vigtigste - er græskar-belysning. Historien om deres produktion begynder i den keltiske periode: mens beboerne gjort lys til at hjælpe sjælene afholdt i skærsilden. I Skotland, den attribut for lyset dukkede majroer, og i Nordamerika den blev erstattet af et græskar. "Jack lampe" - græskar med en udskåret ansigt, der skildrer en skummel grin, inde i det - et tændt stearinlys. Det menes, at denne frugt forlod derhjemme, vil forvise onde ånder.

En anden symbol - kostumer. Populære karakterer af horror film, rustik fugleskræmsel. Hovedtemaet - det monstre, onde, død, okkulte. Traditionelle farver - orange og sort.

Hvad er Halloween i dag

Disse dage, en ferie fejrer kærlighed både voksne og børn. Sidste Gå fra hus til hus i kostumer og tigge om slik. Og dem, der nægter at gøre fortræd. Piger i denne dag spekulere på kommende mand med hjælp af æble skræl eller stearinlys.

En tradition var at organisere forlystelser, hjemsøgt. Deres mål - at skræmme besøgende. Fra de "hjemsøgte huse" de varierer bruger majs labyrinter og høstakke i symbolikken. Halloween i USA bringer til forretningsfolk US $ 500 millioner. Det tekniske niveau i organisationen vokser konstant.

På bordet skal du være æbler. I mange lande forbereder frugt i sukkerlage, æble karamel, toffee. I Nordamerika, spise slik i form af græskar (Candy pamkiny) og i form af majs (Candy rødder). Sammensætningen, foruden majs og græskar omfatter sukker, kunstige farvestoffer, bindemidler, honning, skumfiduser, ikke-fedtet creme.

Halloween fest er komplet uden brød barmbrack. Ved fremstilling af dejen stykke stof er placeret, ærter, mønt, træflis eller ring. Hvad emne vil få forbrugeren - det er fremtiden for (tissue - fattigdom, ærter - forblive uden bryllup mønter - rigdom, træflis - problemer i familien, en ring - et bryllup snart).

Et menneske kan være ond eller god. Kaste sig den skræmmende-sjov udstyrsstykke festival, får han en chance på genfødsel og forståelse for det ukendte. Luk af den tunge byrde af hverdagens problemer, bliver det ryddet og tilbage til livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.