RelationerMød

Dating Online: Forfattere Experiment Del 1: "En, to, tre, fire, fem: Jeg har tænkt mig at kigge efter dig"

Efter arbejde sidder på veranda af sommeren cafe i forventningerne ven og nipper "Mahito" Jeg havde intet andet valg end at se dig omkring, at en eller anden måde lysne op og deres forventninger, og dens forsinkelse. Til højre sad en romantisk par, der tydeligvis er i starten af forholdet, i henhold til opførsel: kropsholdning - glatte manerer - god pause - akavet. Til min venstre et par, der næppe kommunikere med hinanden, de er interessante at læse menuen: deres forhold producerer erfaring, og er tydeligvis ikke den bedste periode. Ser man på dem, gad vide: hvor er alle bekendt? Når ven ankommet endnu ved en middag til sen aften, jeg gav udtryk for mit spørgsmål. Svar mig, er ikke overrasket: Internet, selvfølgelig! Men her er detaljerne det har givet mig og min nysgerrige sind uden dem ikke kan gøre. Men hvis du ikke give nærmere oplysninger, fordi det ikke betyder, at de ikke kan få. Og jeg havde fået. Aktie.

Mens der ville blive spredt ud på natten, at ønsket om få fakta og personlige erfaringer, jeg kan huske. Lav kaffe, jeg tænder for computeren, sidde ned komfortabelt. Hvor skal man begynde? Med søgemaskinen. Dial: Ser på internettet og frøs: et par sider med dating ressourcer Jeg gik til den første fanges øjet og øjnene begynder at divergere: der er bare ikke nogen! Lidt komme til sig selv, begynder at forstå strukturen af denne "vindue til Europa"

JOIN. Jeg tilbød at udfylde spørgeskemaet, derudover udfylde kolonnen "Om mig" og uploade et foto. For mig selv, jeg straks besluttet, at ved at placere deres billeder, altid interesseret i, hvad der vedrører dig personligt. Det tog en time og halvdelen af min tid: jeg ærligt besvarede spørgeskemaet. Fremadrettet at sige: skrive mindst, da en endnu større minimum vil læse dit arbejde på en elsket.

Også i spørgeskemaet har overrasket et par spørgsmål, de er skrevet i form af testen, med mulighed for at vælge.

F.eks.

Din finansielle status:

Under gennemsnittet - gennemsnitlig - meget godt betalt - ejer deres virksomheder - ønsker at være sikret.

Umiddelbart sige, at i henhold til de dating sites, i vores land er ikke så slemt: ikke mindre end 80 procent af middelklassen, meget vel tjene så meget som 10%, 8% er velhavende og endda frygtsom 2% krav til indholdet af en elsket din investering. Og bemærk, at jeg ikke fandt nogen "under gennemsnittet" niveau.

Før jeg lidt tid brugt på en dating site, vidste jeg ikke, at om dig selv på nettet, kan du ligge i alle roller og proportioner og slank chance for at fange dig i bakgear. Men alt kommer med erfaring.

Undersøgelse videre, finder jeg følgende: søgemaskinen. Det vil sige, jeg har frihed til at udpege de nødvendige kriterier, indtil

vækst, et tegn på stjernetegn og meget materielle betingelser valgt. Tick, der følte det vigtigt og nødvendigt: Alder: fra 35 til 43 Athletic, mål: kærlighed og parforhold, finansielle status: godt liv. Og så for mig, blev den sandhed åbenbaret: søgemaskinen, så gav mine kriterier, men i virkeligheden ikke alle Apollos, men ingen forbyder håb. Jeg spurgte atletisk bygget, men jeg ser en person med en historie af øl i virkeligheden en alvorlig mave. Dernæst bemærke, at det er helt klart ikke op til 35 og 43 tilsyneladende efter at have tilbragt en anden 2 timers tid konkluderede, at 2 000 profiler svarer til mine kriterier på styrken af to dusin. Af de to dusin viste sig, at vi ikke har den samme liste formål og kærlighed blev reduceret til syv. Nå, de syv - en god figur, men sammenligner hende med 2000, er det trist, men ikke for længe. Fordi så begynder at kommunikere.

Tip til de fremtidige jobsøgende: påfyldning søgemaskinen, så prøv ikke at fylde det grundigt. Undlad at skrive i søgningen efter Sasuke, hvis du generelt er det ligegyldigt, og ikke vælger den tegn i dyrekredsen, som fisken vel kan være værdige eftertragtede Scorpio. Indsnævring dine søgekriterier, du minimere risikoen.

Det er vigtigt at præcisere, at de to søgemuligheder: enten du går til at søge, eller se dig gå.

Gør dig selv den næste portion kaffe, jeg holder i tankerne at lede efter de to foreslåede metoder: i dette tilfælde er berettiget maksimalisme og målet er klart: at mig du burde forstå, hvordan denne ting virker!

Fortsættes ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.