Kunst og underholdningLitteratur

Fra hvad der virker Ochumelov? Feature billede

A. P. Chehov er kendt i litteraturen som en mester i satirisk novelle, som var baseret på anekdotiske situation daglige liv, og heltene var almindelige mennesker snuppede fra mængden. Gennem brug af en bred vifte af grafiske midler, forfatteren var i stand til en eller to sider viser vulgaritet og umoral af det moderne samfund. Chekhov alle spillet en stor rolle, og det præcise navn og navnene på talerne, og funktioner i tale, og elementer, der tilhørte heltene. Alle billeder skabt af forfatteren i de tidlige historier, forbavsende mindeværdige: det er nok at nævne en eller to dele eller sætninger, og læseren straks hentes fra, hvad der virker Ochumelov, orme eller ikke Prishibeyev.

Analyse skrevet i 1884, historien "Chameleon" giver os mulighed for at forstå, hvorfor forfatterens værker, og et århundrede senere ikke har mistet deres relevans og popularitet.

Plottet og hovedpersonerne

Placering - markedspladsen, hvor de vigtige fremskridt Ochumelov politi forstander. Ved siden af ham Eldyrin, politimand. Deres dimensionelle flytte overtræder et skrig - det Khryukin bidt i fingeren af den ukendte hund. Denne komplikation prisshestvie bliver handling, under hvilken vagten, som en repræsentant for myndighederne, vil det være nødvendigt at træffe afgørelse om skæbnen for hunden. Det ser ud til, at det kunne være enklere? Men ikke i dette tilfælde. Tjekkerne bygger således en historie, der beskrev situationen bliver en anledning til at vise, hvem de Ochumelov.

"Chameleon" fortsætter afklaring af omstændighederne i den konkrete sag. Khriukin klagede over, at han var, ingen rørt, pludselig denne hund greb sin finger, og han, guldsmed, ikke længere i stand til at arbejde. Det synes at være alt klar til Ochumelova - behov for at udarbejde en rapport og til at ødelægge hunden. Men så en person fra mængden sagde det var en hvalp, General Zhigalov. Forladt sætning straks indflydelse på beslutningen. Og årsagen til ulykken afklaret: Khriukin han stak hunden i ansigtet med en cigaret, så hun bed ham. Endvidere meget opførsel af helten fortæller om et produkt Ochumelov. Han opfører sig som en kamæleon. Afhængigt af indholdet af forbipasserende replikaer - hund forudsat de generaler, den omstrejfende - Warden stadig ikke kunne beslutte hvem der er den virkelige synder af hændelsen. Det er svært at formidle, hvad der skete med ham i løbet af denne tid. Han straks, uden tøven var, lad ubehagelige signaler i adressen skræmt hund, så adressen Khryukin. Så skete det, at skæbnen for en hund kun blev helt afhængig af hvem hendes chef. Det hele endte således at "tsutsyk en slags" - ikke Doggie Zhigalova, men ... Generelt Brother - blev frigivet til verden.

Tale er karakteristisk for helte

Det særlige ved historien er, at det er så godt som sikkert dialoger. Og for det meste sagde Ochumelov kamæleon. Tjekhov har altid lagt særlig vægt på, at talen af helte. Så i dette tilfælde, at dialogen er med til at afsløre deres billeder, samt at afsløre essensen af sådanne forestillinger som underdanighed - at det er grundlaget for opførslen af vejleder. Det bugner Ochumelova kantselyarizmami - har positioner, dagligdags og vulgære ord: "grød", "Sundhed", "hver svin" og andre - et symbol på hans magt og satsen for lav kultur .. På sin personlige betydning i samfundet angiver stedord "I", som han bruger i kombination med verber "show", "ikke forlade". Og kun når det viser sig, at hunden stadig har at gøre med den almindelige læser er overrasket over at erfare, at der er en diminutiv ord i leksikon af vagten, "en hund." Og hans tone med ekspedienten og de officielle ændringer i servil og sleske.

kunstneriske detaljer

Chekhov, som regel, ikke spiller en stor rolle beskrivelser portræt af helten og forfatteren angiver i sin position i samfundet. Dette var bedre end nogen ord talt dele i sit udseende. Ochumelov - en person, der ofte bruger sin officielle holdning. Dette angives med sin forfremmelse allerede er på området: den er langsom, og det er vigtigt at se ejeren ser sig omkring. At se dinning menneskemængde, så uden videre "skærer ret" til det. Crisp bevægelse taler om hans tillid. På trods af, hvad der skete under retssagen forvirring, vil det fortsætte sin rejse i den samme målte og fast skridt.

Vigtig detalje er bundtet i sine hænder og en sigte af stikkelsbær - forfatteren er ikke uforvarende understreger: "konfiskeret" - som bærer en politimand. Dette er deres "produktion", der symboliserer magt.

Og, selvfølgelig, for ikke at nævne en ny overfrakke tilsynsmand. Af den måde, huskede hun læseren mest, og kun ét ord straks antyder nogle af værkerne Ochumelov. På gaden om sommeren, men han er i en overfrakke - en angivelse af dets position og positionen. Under et opkald, vagten tager et par gange, og derefter sætte på hende, da det kaster i varme og kulde. Endelig, efter alle de prøvelser Ochumelov trygt pløjede sin frakke og går videre. Således detaljer beskrivelser af det bedste portræt formidler karakter og følelser af helten.

Hvorfor Ochumelov?

En anden modtagelse karakteristisk for Chekhov historier - talende familie. For det første skal det bemærkes, at i produktet lyder ikke navn og efternavn helten. Det er ikke nødvendigt, da alt, hvad han havde "vigtig person", som netop ikke har betalt. Sidste navn er synonymt med ordene "ochumet" og "pest", hvilket kan indikere, at typeegenskaber af helten. Selv i historien er, at ikke kun Ochumelov. Karakteristisk adfærd af helten, og publikum er den samme. Samlet hurtigt og nemt påvirket tilsynsmand tog sin synsvinkel, igen, fra et ønske om at behage. Dette fænomen, som en infektion, der dækker flere og flere mennesker har lært at tilpasse sig og dygtigt bruger deres position.

Betydningen af navnet på historien

I naturen kamæleon - krybdyr, nemt ændre deres farve, og tilpasser sig omgivelserne. Det sparer sit liv.

Story Titel afspejler fuldt essensen af hovedpersonen. Chameleon - en person, der er let nok til at tilpasse sig, hvad der sker. kun her vi taler ikke om liv og død, og ønsket om at slå sig ned og få en god fordel for sig selv (ikke at det offentlige!) i enhver situation.

Rollen af historien "Chameleon"

Først, at produktet er latterligt. Men på trods af den tilsyneladende ubetydelighed, "Chameleon" blev, ganske alvorlig parodi på den sene ledelse 19. århundrede. Og det er ikke så vigtigt, fra hvad der virker Ochumelov. I hovedet på læserne, har han altid været konstant personificeringen af beundring for dem, der står ovenfor. Og hvis det begynder at krybe før, selv de generaler, men stadig en hund, denne historie tyder meget dystre tanker om den onde enhed over hele landet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.