Kunst og underholdningLitteratur

Kendetegn Sobakevich, helten i digtet Gogols "Døde sjæle"

Ideen med digtet "Dead Souls", som blev udødelig, gav Nikolayu Vasilevichu Gogolyu digter Aleksandr Sergeevich Pushkin. Oprettelse af en vare - det er den vigtigste mission var at opfylde Gogol. Så betragter dig selv en forfatter. Planerne for Gogols arbejde bar de tre bind af digte (i Hell lighed, Skærsilden, Paradis). Den blev skrevet og udgivet kun det første bind af værket. Kun kom han til læseren. Den sørgelige skæbne andet bind, og grundene til at det gav anledning hidtil forbliver et mysterium. Moderne sprogforskere i værkerne forsøger at opklare mysterier forbundet med skrivning af arbejdet. Til dette formål nøje studeret og analyseret billeder oprettet i digtet beskriver Sobakevich Manilow, Kasser og andre hovedpersoner.

Galleri af billeder af digtet

I digtet "The Adventures of Chichikov, eller Døde sjæle", nemlig overskriften arbejde blev offentliggjort for første gang repræsenteret ved et galleri af billeder - forskellige typer af mennesker, og selv livløse genstande. Ved hjælp af denne teknik, Gogol mesterligt skildrer livsstilen i Rusland af det XIX århundrede.

Det viser ligheder - uvidenhed om de embedsmænd, vilkårlighed fra myndighederne, situationen for de mennesker. Men digtet klart fremlægger de tegn på de enkelte tegn, deres individuelle karakteristika.

For eksempel billedet Sobakevich, Elias, Æsker, Nozdryov, Manilow, Chichikov gør det muligt for læseren at forstå, hvad personerne er typiske repræsentanter for en vis alder, selv om hver bærer noget af deres egne, individuelle, anderledes end de andre. Udseendet af digtet Gogol tegn er ikke tilfældige øjeblikke. Deres præsentation til læseren er underlagt en bestemt rækkefølge, hvilket er meget vigtigt at afsløre den overordnede udformning af produktet.

besiddelse Sobakevich

Mihail Semenovich Sobakevich i digtet "Dead Souls" i galleri af billeder ser ud til læserne det fjerde tegn. Mit bekendtskab med ham, begynder længe før fremkomsten af selv helten.

Chichikov øjne åbnede store landsby med stærke og væsentlige bygninger. Hus udlejeren, som om han er bestemt "til evig afstand." Bygninger, der tilhører bønderne, også blev overraskede Chichikov for deres pålidelighed og kvalitet faktor.

Vi ser straks, at den udvendige side af bygningerne, behøver deres æstetik ligeglad ejer. Det er kun vigtigt funktionalitet, praktiske fordele, der omgiver den.

I beskrivelsen af landskabet er nødt til at være opmærksom på de skove, der omgiver landsbyen. På den ene side var en skov af birk, og på den anden - en fyr. Det peger også på sparsommelighed af boet ejer. Gogol sammenligner skov med vinger af samme fugl, men en af dem er lyst og den anden mørke. Måske er dette en indikation af arten af den karakter. Så Gogol forbereder læseren til at opfatte billedet af en vanskelig udlejeren Sobakevich.

Udseendet af helten

Beskrivelse Sobakevich sine ydre kendetegn Gogol giver i forhold til dyr og døde ting.

Denne mellemstore klodset bjørn. Han bevæger sig, træde på nogens mund. Hans dragt bearish farve. Selv navnet, Mihaylo Semenovich, gør læseren en forening med dyr.

Gogol gjort det helt ved et uheld. Sobakevich karakteristik, beskrivelsen af hans indre verden begynder med opfattelsen af figurens udseende. Efter alt, vi først opmærksomme på sådanne funktioner.

Sobakevich teint, som var en varm, varm, ligesom en kobber øre, også peger på en vis styrke, fasthed karakter.

Beskrivelse af interiøret og billedet af helten i digtet

Indvendige værelser, hvor han boede Sobakevich, meget lig den måde værten. Her, lænestole, bord, stole var så klodset, storskrald, tung, ligesom ham selv.

Læser, at læse beskrivelsen af udseendet af helten, kan hans omgangskreds antage om begrænsningerne af de åndelige interesser hans overdrevne nærhed til en verden af materielle liv.

Hvad adskiller Sobakevich fra andre udlejere

Den opmærksomme læser vil være sikker på at se forskellen. Billedet af udlejer Sobakevich have mange træk til fælles med de andre karakterer i digtet, samtidig meget forskellig fra dem. Dette introducerer nogle sort.

Værten Sobakevich ikke kun elsker sig selv pålidelighed og styrke i alt, men deres livegne giver mulighed for at leve grundigt og stå fast på sine fødder. Dette afspejler den praktiske købmandskab og effektiviteten af denne karakter.

Da var det for noget med salget af Chichikov døde sjæle Sobakevich egen skriftlig liste over deres døde bønder. Samtidig huskede han ikke kun deres navne, men også håndværket, som tilhørte hans underordnede. Hver af dem han kunne beskrive - kaldet attraktive og de negative aspekter af den menneskelige natur.

Dette indikerer, at udlejeren er ikke ligegyldig, der bor i hans landsby, som han ejer. På det rigtige tidspunkt vil han drage fordel af kvaliteten af sine folk, naturligvis, til gavn for dem selv.

Han accepterede ikke den overdrevne grådighed og fordømmer det for sine naboer. Så Sobakevich Plushkin siger, at i otte hundrede sjæle af livegne, spiser værre hyrde. Mihaylo Semenovich er selv at behage hans mave meget glad. Grådighed, måske, er dens vigtigste forretning i livet.

Konklusionen af transaktionen

Det er et interessant øjeblik i digtet. Tidspunkt for transaktionen i forbindelse med køb af døde sjæle, talte meget om Sobakevich. Læseren vil bemærke, at ejeren er smart - han perfekt forstår, hvad han vil have Chichikov. Igen kommer i forgrunden sådanne træk som praktiske og ønsket om at gøre alt for profit.

Desuden forekommer denne situation Sobakevich rethed. Nogle gange er det bliver til uhøflighed, uvidenhed, kynisme, der er den virkelige essensen af den karakter.

Hvad er fangsten i beskrivelsen af heltens billede

Kendetegn Sobakevich, nogle af hans handlinger, udsagn gøre læseren mistænksom. Selvom meget af det, der gør grundejeren, ved første øjekast, synes fortjener respekt. For eksempel ønsket om at sikre, at bønderne er fast på fødderne, tyder ikke på en høj spiritualitet Sobakevich. Dette sker kun for profit - med en stærk økonomi fag altid have noget at tage.

Om Sobakevich byens embedsmænd siger, at de snydere, "Kristus". Og det er sandsynligt, at være sandt. Men alt dette forhindrer ikke ham at have en vis form for gunstig forretning og relationer med disse fiduser.

Hvad forstyrrer læseren og det faktum, at ingen person, der er fortrolig med Sobakevich hvem venner, hvis man kan kalde det så, han sagde ikke et eneste venligt ord.

Hans holdning til videnskab, uddannelse skarpt negativ. Og folk, der er involveret i dette, Michael Semenovich blive hængt - fordi de hadede ham. Dette skyldes formentlig, at det faktum, at Sobakevich indser, at uddannelse kan ryste grundlaget for den eksisterende, og det er ikke rentabelt at udlejeren. Dette indebærer sin tyngde og stabilitet af visningerne.

Deadness af soul Sobakevich

Kendetegn Sobakevich med alle dens positive og negative fører til den vigtige konklusion: udlejeren Mihaylo Semenovich døde såvel som sine naboer, embedsmænd i byen, en eventyrer Chichikov. Læseren klart forstået.

Med eksisterende karakter, livsstil, vil Sobakevich og hans naboer ikke tillade nogen ændringer omkring ham. Hvorfor skulle de? For mig, en mand har brug for en sjæl, og det er ikke for disse mennesker. Gogol aldrig været i stand til at se i øjnene Sobakevich og andre tegn i digtet (undtagen Elias). Denne metode igen peger på fraværet af sjælen.

Om deadness tegn, der understøttes af det faktum, at meget lidt af forfatter taler om familien binder helte. Man får det indtryk, at de alle kommer fra ingenting, de ikke har rødder, så er der ingen liv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.