Kunst og underholdningLitteratur

Zamyatin, "vi". Resumé produkt

Dystopia er en meget speciel genre af litteratur. På den ene side, en beskrivelse af verden, som ikke kan eksistere: en verden af grusom, intolerante over at være menneske. På den anden side - et almindeligt liv uden nogen fantastiske elementer, kun på papiret. Og fra en sådan lighed med vores virkelighed med dig nogle gange bliver det lidt skræmmende ...

Dette er den roman, der skrev russiske forfatter Yevgeny Zamyatin "Vi". Han var den første til at oprette denne form for arbejde. Stor Oldos Haksli med George Orwell blev hans tilhængere.

Zamyatin, "vi". Resumé produkt

Romanen er skrevet i dagbogsform, hvilket er en borger i én stat. Name it - D-503. Tværtimod, det er hans "cipher." Navne er ikke her, fordi selv de kan påvirke dannelsen af personligheden, så decries velgører - almægtig og alvidende lineal.

Af den første dagbog, lærer vi om strukturen af livet i en enkelt stat. Alle er iført det samme tøj - UNIFEM, og kun deres farve identificerer gulvet. Skrevet på hver af dens cipher. Faktisk de mennesker, der bor her, og borgerne er ikke: alt, og ringe til hinanden - nummereret.

Det er værd at bemærke, at han skrev Zamyatin "Vi", en oversigt over, hvor vi overvejer nu, i 1920. Som det tydeligt ses i romanen parallelt med sovjetisk virkelighed, bogen, selvfølgelig med forfatterens liv i vores land langvejs fra.

Dernæst lærer vi, at D-503 - en af de mest talentfulde forskere, den store matematiker, der ligesom mange andre beboere i én tilstand, arbejder på oprettelsen af Integral - rumfartøjet, som i nær fremtid skal være med besætningen til at gå til studiet af fjerne planeter. Skrev Zamyatin "Vi", en oversigt over, hvor du nu læser, så det er umuligt ikke at tro på en skræmmende verdens fremtid. En stat indhegnet grøn mur bag hvilken lever de såkaldte vilde - folk tilbage der efter den store krig Bicentennial.

Alle her har mulighed for seksuelle relationer med enhver anden nummereret modsatte køn - du bare nødt til at tage en speciel lyserød slip. Oftest er D-503 møder G-90 - lav pyshnoteloy pige. Hovedpersonen og lever - på en tidsplan reguleret Alle Tablet indtil den møder I-330 - en revolutionerende, der sammen med nogle andre beboere i den ene stat kommer til at sprænge den grønne mur til at bryde fri. I første omgang, D-503 finder det nonsens, og kvinden er frygtelig ubehageligt. Gradvist, dog uventet for sig selv, ser det ud til den følelse til I-330, som han aldrig havde oplevet før - kærlighed.

Samt han sluttede Zamyatin "Vi", en oversigt over, hvor vi har allerede næsten har læst? D-503, I-330 sammen med andre revolutionære har opnået hvad de ville. Væggen blev sprængt i luften, nummereringen for første gang i lang tid oplevede de vilde, der var kaos i enhedsstat. Nogle lykkedes at undslippe - der efter behag. Men alle dem, der var nødt til at udskyde (blandt dem - og hovedpersonen), udsættes for den store Operation, som benægter fantasi. De, der er de vigtigste arrangørerne af eksplosionen, herunder I-330, udført af gas Bells.

Kun at du har læst et sammendrag af "vi". Zamyatin har investeret i dette arbejde hele min sjæl, og derfor til at læse den helt under alle omstændigheder er det nødvendigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.