FinanserRegnskab

Typer af Audit

Typer af revision - det er ganske forgrenet koncept. På en række kriterier, typer er revision inddeles i separate grupper. Koncept og typer af revision er forskellige.

Med udgangspunkt i brugerens forhold til information frigive disse typer af revision. Ekstern (tjek med den inviterede ekspert), som omfatter en check på ønsket om emnet for scanning lovgivningen økonomi og on-demand. Besøger revisor kontrollerer på grundlag af den indgåede aftale med kunden. Det særlige ved denne form for revision er, at den eksterne revisor er en person, der ikke er interesseret i resultaterne af prøver (ikke grundlæggeren, aktionær- og ikke, etc.). Målet med hans arbejde - for at bekræfte pålideligheden af den finansielle rapportering og etablere en tilstand af økonomisk aktivitet i den reviderede virksomhed.

Intern revision - en kontrol, som udføres fagfolk, der er underordnet denne økonomiske enhed. Interne audits er rettet mod at løse problemerne med funktionel ledelse, at sikre effektiviteten af den økonomiske udvikling i virksomheden og dens underordnede organer, samt at hjælpe medarbejderne udføre deres arbejde mere effektivt.

Baseret på forholdet til kravene i loven skelne disse typer af revision. Med obligatorisk inspektion er udført i overensstemmelse med de krav og kriterier, som loven. Obligatoriske kontrol foretages med jævne mellemrum, og har til formål at bekræfte lovligheden af ledende forretningsaktiviteter og deres korrekte regnskabsmæssige formål. Initiativ (inspektion kun foretages på anmodning af en erhvervsmæssig enhed, dets ejer eller tilsynsmyndigheden i den forretningsenhed). Det vigtigste mål - at identificere mangler i udførelsen af regnskab, rapportering mv at hjælpe medarbejdere som forberedelse til den obligatoriske inspektion.

Afhængig af emnet for inspektioner skelnes generelle, bank, forsikring revisionsorganer, revision ETF'er og investeringsforeninger.

I de forskellige typer afhængigt af den indledende revision af tid, at gentage (koordineret) og operationelt. Originalen er en meget tidskrævende og vanskelig, fordi det er afholdt for første gang på et bestemt objekt.

Afhængig af, hvilken kontrol skelne systemorienteret certificere revision og baseret på risiko.

Efter aftale revideres af den skat, revision og finansielle regnskabsrapporter, prisfastsættelse, operationelle og ledelsesmæssige, for overholdelse og revision af den økonomiske aktivitet.

Buhotchetnosti Audit - revision for indgåelse af sine kriterier for regnskabsmæssig compliance. Compliance - kontrol med overholdelse af de regler, love og bestemmelser. Det kan udføres i relation til personale og aktionærer. Operationel og ledelse udføres for at kontrollere, hvordan de forretningsenheder med henblik på at identificere den effektivitet og pålidelighed med henblik på at administrere. Skat for at kontrollere, at organisationen har et forhold til skattemyndighederne vedrørende betaling af skatter og andre betalinger. Specialiteter omfatter tekniske, miljømæssige og andre typer af revision.

Typer af revisions- og revisionsydelser er opdelt ikke kun på hovedstolen, men også den medfølgende. Revisionsretten har ret til at levere relaterede tjenester. Disse omfatter tjenester, der er kompatible med kontrol: indstilling af regnskab, kontrol over afviklingen af rapportering, kontrol over periodisering af skat, finansielle resultater analyse, evaluering af investeringsprojekter, udvælgelse af personale, udførelse af forskellige seminarer, edb-regnskabssystem, etc. Revisorer kan give og tjenester, der er uforenelige med at holde kunden kontrol: vedligeholdelse, restaurering af bogføring, udarbejdelse af selvangivelser, bogføring og regnskabsrapportering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.