FormationVidenskab

Demiurge - hvem er det? Betydning af ordet "demiurge"

Demiurge - Skaberen, den, der gør tingene, medarbejderen (i græsk demiurgos). Beboere i det gamle Grækenland kaldte ham en gratis håndværker ifølge mytologien, den guddom, der skabte universet fra evige kaos kaotisk. Tilhængere af epistemologi, kaldte det skaberen af den fysiske verden med de indledende dele af det onde og efteråret. Fra synspunkt idealister vises Demiurge som åndeskabning, den perfekte start, det kreative univers.

Demiurge - hvem er det?

Demiurge - en mytologisk figur, som er engageret i skabelsen af mennesker, verden, kosmos som helhed. Hvis vi sammenligner hans arbejde med den menneskelige, hans arbejde har meget til fælles med arbejdet i en håndværker. Ofte som i myterne bringes Demiurges repræsentanter for erhverv smedens og potter og Weaver. Dog vil hans opgave være lidt mere ambitiøs.

For eksempel, Hefaistos skaber et skjold, der symboliserer, at der findes en model af verden. Guddom smed Ilmarinen gjort månen og solen. Khnum, gud Egypten, genskaber kosmos, jorden og mennesker på sin drejeskive. Vishvakarman fra Indien er en tømrer, billedhugger, smed, stamfader til alle ting, skaberen af den magtfulde af denne verden.

den guddommelige formål

Gud er den Demiurgen, præsenterer filosofiens historie som skaberen og stamfader til universet, ikke skaber verden ud af ingenting. Det er involveret i omdannelsen af kaos til orden, genoprettelse af harmoni mellem objekterne i kosmos, oprettelsen af den udødelige del af den menneskelige sjæl. Det er ofte identificeret med Gud i Det Gamle Testamente.

Demiurge mand (i henhold til teorierne Mazdaism) - dette er den første udødelige mand, der er blevet frataget evigt liv, og bortvist fra paradis haver syndige overtrædelse. Det er den ældste forfader af den menneskelige race, der blev stamfader til alle mennesker på planeten, der gav dem ret til at eksistere, samt give dem det hav af lidelse.

God eller ond?

Hvis forstås bogstaveligt, Demiurgen - kan skaberen, skaberen af denne verden, men hans personlighed identificeres i helt forskellige måder. Fra et kristent billede af trillebør, en gud. Men ifølge en række filosofiske og religiøse læresætninger, Demiurgen handler i forskellige forklædninger. For nogle af dem er det karakteriseret ikke fra en positiv side, men tværtimod begyndelsen af alt er mørkt.

Tilhængere af denne teori retfærdiggøre dette ved at sige, at verden er uretfærdig. World of dyr er anderledes utrolig grusomhed, som repræsentanter for fauna, der danner en fødekæde, nådesløst fortære hinanden. Folk også ikke afviger god opførsel og menneskeheden. Hvis man ser på verden fra en frygtelig hånd, han er ikke guddommelig Providence, men en reel blodig fest.

Vigil med os

Føl dig som en verdensskaber, skaberen af dit eget univers! Det ser ud til, at almindelige mennesker i guderne, men hvis du prøver, du forestille dig selv i rollen er ikke så svært. I menneskelig form demiurge - en skaber. Demiurge kan kalde folk med en utrolig rig indre verden, de er ikke som alle andre se på deres omgivelser. I sin fantasi, de er i stand til at skabe hele verdener og universer, byer, have og oceaner, mennesker, eller en som dem. På sådanne tidspunkter, de føler sig udødelige og almægtig. Vigil leve blandt mennesker, og de har ikke engang mærke til.

Vagt - den levende udførelsesform for kreativitet

Sådanne mennesker er altid enkelt, er det ikke interesseret i selskab med jævnaldrende, er de altid travlt med at skabe noget vigtigt for dem, deres egen verden, hvor alting sker på deres volie og harmoni. Dette behøver ikke at gøre noget med deres hænder, kan kraften i fantasi gøre meget mere. Denne holdning er typisk for folk i sådan et erhverv, såsom forfatteren. En af disse forfattere kunne kaldes science fiction-forfatter ved navn Ėl'terrus Iar, som skrev en bog med titlen "The Vigil. Polygon guder. "

Den såkaldte Vigil - folk af kreative erhverv, der elsker og ved, hvordan man skaber. For eksempel kan musikere også kaldes en slags forfattere, fordi de skriver ordene til sange og musik, og det er også en slags musik notation sprog. "Vigil of Dreams" - er navnet på en berømt sang, og hele albummet er en musikalsk gruppe.

Psykologiske karakteristika demiurgen

Der er en mening med hensyn til integritet og selvstændige demiurge, er deres aktiviteter velgennemtænkt karakter, og uanset hvad de gør, perfekt. Denne synsvinkel kan betragtes som forkert. Hvorfor skaber de andre verdener, hvis de selv er allerede perfekt og selvforsynende væsener? For at karakterisere sådanne personer kan som en stræben efter perfektion og idealisering, ikke den virkelige verden, og hans egen, imaginære. Det vil sige, dem, der i hverdagen mangler noget, kan roligt tænke igennem det i dit sind.

Disse mennesker aldrig forsøge at kopiere eller gentage andres ideer og planer, da de ikke skabe billeder som jeg selv, kopiering af enhver art er mulig. Dette er det vigtigste punkt - at skabe noget nyt, unikt, ikke gjort indtil nu. Interessant, de fleste af disse demiurges ikke betragter sig selv og deres studier tolkes som en sjov, sjov, spil.

andethed

Det altoverskyggende værdi til verdensskaber - et liv med levende væsener, der har brug for at dvæle på planeten. Elementer som bjerge, hav, huler og himlen selv er sekundær og kun tjener til at opretholde livet. Elementer af ild, vand, jord og luft kraft giver indbyggerne, og Solen, Månen og andre himmellegemer er der kun behov for horoskoper.

Provident demiurge alle henledte deres opmærksomhed, vil ingen detaljer ikke slippe ud af hans syn. Han vil vise sin bekymring for menneskeheden, der vil skabe dem (refererer til guderne) til hvem folk kunne rette deres bønner og håb. God demiurge ikke vil have folk til at falde i fortvivlelse, indse, at de har ingen til at regne med i dette liv. Det heller ikke tage væk folks ret til at ønske for udødelighed.

Hvis du rejser spørgsmålet om drømme, som folk bliver behandlet som noget ikke særlig vigtig, Demiurgen stand til at blive et par timer nogen. Hver aften er født et stort antal forskellige verdener, men folk stadig tror, at det vigtigste foregår deres eneste virkelighed. Vigil af drømme - det er ganske et interessant spørgsmål, som er et mysterium for menneskeheden og dækker et stort niche i den menneskelige underbevidsthed - drømme. hvad enten de opstår af sig selv eller faktisk nogen skaber? Sådanne spørgsmål vil længe forblive ubesvaret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.