HobbyHåndarbejde

Butterfly Origami - nice måde at opdatere de velkendte grå dage.

Det vides, at sommerfuglen origami i japansk kultur siden oldtiden som et symbol på udødelighed. For eksempel blev billedet af en kvindelig sommerfugl af-cho og mandlige IU-cho på papir anvendes i tilfælde, hvor det var nødvendigt at dekorere kander af skyld, som regel ved bryllup ceremonier eller fester. I dagens verden af origami sommerfugl har en lidt anderledes formål. Det er ingen hemmelighed, at entomologer har en passion for denne form for hobby er at indsamle sommerfugle. Selv om denne fascination og er ekstremt oplysende, men i dette tilfælde ikke kan gøre uden at dræbe nogen uskyldige væsen, anderledes og ekstraordinær skønhed.

Så origami er en enestående mulighed for at undgå sådanne ubehagelige situationer, skaber ikke mindre charmerende mesterværker.

Yoshio Tsuda, en zoolog, en indfødt af Japan, er verdens første solfanger af sommerfugle, lavet af papir. Som medlem af universitetet i Nagasaki, det sat sig en grundlæggende opgave: at undersøge de myg, der bærer ganske farlige sygdomme, såsom malaria. Med hjælp af simple variationer sammen med en lille brøkdel af fantasi kommer til live i hans hænder flere og flere nye former for papir sommerfugle. Typisk origami sommerfugl papir omfatter i sin grundform foldning ordning. Kort sagt, disse former er udgangspunktet, og derefter vil blive brugt i de tomme felter. Selv formular er firkantede form, rektangulær, trekantet, og selv rundt. Normalt for begyndere sommerfugl origami er bygget på basis af klassiske ordninger.

For at besvare spørgsmålet: "Hvordan laver en origami sommerfugl", et diagram nedenfor. En simpel ordning betragtes katamaran base. Faktisk er denne blanket ikke tillade de dårlige linjer, så du skal have tålmodighed. Først skal du identificere de fire linjer, hvoraf to er cross-type, og de resterende to - diagonal. Efter dette, alt hvad du behøver at folde hjørnerne til centrum, så pakke dem tilbage.

Det næste skridt er at af arket pænt foldet mod midten. Og derefter de øvre og nedre sider af den resulterende rektangel foldes også mod midten af arket. Efter den procedure gjort hvert hjørne til at trække indersiden. Således, ved simpel manipulation og en lille mængde af tid opnås fremragende sommerfugl origami. Meget ofte, for at forlænge levetiden af de mesterværker skabt omfatte nye materialer i teknikken med at skabe disse papir sommerfugle. Da det er ingen hemmelighed, at papiret ikke kan modstå enhver mekanisk skade. dvs. vælge den mest holdbare materiale, der anvendes for revitalisering af sommerfugle, kan du oprette en mere fast figur, som kan vise sig at være forholdsvis enkelt at implementere.

Selvfølgelig, tyndt papir er den bedste pasform for at skabe en hidtil uset figur, på grund af de skrøbelige stykker papir let at folde ind i forskellige strukturer. Og origami sommerfugl fra et materiale opnået er meget attraktiv. det eneste problem med dette materiale er, at det bevarer dårlig form. For at udrydde sådanne mangler, er særlige teknikker blevet udviklet, hvoraf den ene kaldes "sølv sandwich." Du kan spørge, hvorfor dette navn? Det er alt logisk, da "sandwich" hentyder til lagdeling. A "sølv", at det vigtigste lag er fremstillet af et tyndt køkken folie. I dette tilfælde de tal, som denne teknologi, godt holde deres form. Det er bedre at folielaget er mellem to lag papir, godt limet på begge sider. Taler om fordelene ved denne teknologi, kan vi ikke sige, at sådan tilgang origami tal er i relief.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.