SundhedMedicin

En liste over lægemidler til modtagere, den liste over gratis medicin til modtagere,

Medicin til mennesker i nød

I vores land hvert år, opdateret liste over medicin til modtagerne. Der arbejdes på ham hele tiden, og det er en verdensomspændende praksis. At give disse medikamenter med behov for statsbudgettet ennaya beløb afsat, som hvert år beregnes på grundlag af landets kapacitet.

Differentieret lægemidler i 2012
I 2012 regeringen rapporterede, at den fulde bemanding af medicinske produkter, der indeholder en liste over lægemidler til modtagerne, samt arten af de medicinske produkter til børn med handicap vil blive tildelt mere end 26 mia. Rubler. Alt dette sker for at sikre, at alle patienter, der har brug for medicin, så vigtigt at deres liv.

I år er blevet opdateret liste over gratis medicin til modtagerne. Disse lægemidler, der tidligere var gratis, og er forblevet det, men de stadig tilføje omkring fem og tyve nye titler. Hvert år listen korrigeres, baseret på patienternes behov. I år listen over lægemidler til modtagerne er en temmelig bredt udvalg. Det kan ikke behage de mennesker, der har brug for disse lægemidler.

Komplet liste over gratis medicin til personer med handicap kan ses på den officielle hjemmeside for Sundhedsministeriet, vil det være muligt at downloade og, i tilfælde af behov for altid at have ved hånden.

adgang til medicin
Men ikke alle er så rosenrødt og godt i dette program. Nogle gange er der afbrydelser i forsyningen af lægemidler. Og dem, der er på listen, kan folk ikke finde. For at undgå sådanne situationer i Moskva bystyret tildelt mere end halvfjerds apoteker, hvis mission er levering af lægemidler er omfattet af listen over privilegerede lægemidler til mennesker med handicap, pharmaceutiske kiosker, der ligger i polyclinics.

Skuffende og det faktum, at der er tilfælde, hvor et lægemiddel, der tilhører den privilegerede kategori, der er et apotek, men de sælges til en nedsat pris. Så kom han til dette apotek, skal en handicappet købe stof til den fulde pris, der er høj nok. Ikke alle borgere har råd til sådan et køb. Det vil sige, kommercielt kræves tilgængelige lægemidler, og for den privilegerede kategori af borgere mangler. Eller narkotika er stadig kommer i, men ventetiden for dem er passeret mere end to måneder, eller endnu mere.

I gennemsnit for de privilegerede kategorier af borgere i måneden for omkring seks hundrede rubler til køb af narkotika, og i år lovede regeringen at øge dette beløb, næsten tre hundrede rubler. Mennesker, der bor i fjerntliggende områder er ofte valgt i stedet for narkotika økonomisk erstatning. Dette skyldes det faktum, at de nødvendige medicin nødt til at vente næsten to uger, og de er ikke altid til rådighed.

Listen over frie lægemidler til fritager lavet omkring fire titler, som omfatter lægemidler til behandling af sygdomme i hjertet, blodkar, spiserør organer, galdevejene, lever, nyrer, normalisering af metaboliske, bevægeapparatet, og andre sygdomme. Også inkluderet afføringsmidler, vitaminer, antimikrobielle og antifungale midler, antiseptiske midler og vigtig i vores tid præparater til behandling af tuberkulose, diabetes, HIV, hepatitis C

En liste over lægemidler til modtagere konstant justeret og opdateret. Staten tager sig af sit folk og forsøger at lette den levende tilstand af mennesker med handicap og de privilegerede kategorier af borgere. Denne praksis udføres ikke blot i Rusland, men også på verdensplan. På grund af dette folk lider af alvorlig sygdom, kan få gratis medicin, der kan hjælpe dem til at opretholde vitale funktioner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.