Af teknologiGadgets

De mest ventede futuristiske gadgets

Mange af os i barndommen ser sci-fi-film og forestille sig, hvad der ville være ligesom fremtiden. I film og sci-fi bøger, folk bruger de mest uventede gadgets til at udføre en masse forskellige aktiviteter, fra interstellar rejse til robotter, der gør alt det huslige. Mulighederne er uendelige, såvel som den menneskelige fantasi.

Forskere, designere og ingeniører har også inspireret nye handlinger futuristiske ideer, og alligevel, i modsætning til os almindelige dødelige, de har de færdigheder og viden, der tillader faktisk skabe, hvad de forestiller sig.

For nylig, flere og flere nye gadgets vises næsten ene efter den anden, som vi kommer tættere på den fremtid, der er forestillet af vores forfædre for hundrede år siden.

Snart nok kunstig intelligens til at styre vores hjem og intelligente robotter vil hjælpe os med at bygge rumfartøj i stand til intergalaktisk rejse. Her er 10 fantastiske gadgets, som beviser, at vi allerede er i fremtiden.

tjeneste Sensorwake

Hvis du tror, at alle vækkeure blev opfundet for at udsætte folk for tortur i morgen, har du aldrig hørt om denne utrolige opfindelse. Sensorwake service ikke bruge nogen af de irriterende egenskaber, som gør ham hade. Den har ingen skarpe lyde, der bringer til at tænke hele vejen rundt, ingen musik, hvilket gør selv foragte over tid. Den nye Alarmen vil vække dig en utrolig aroma just-brygget kaffe, bacon eller lækre croissanter. Dette er den bedste ting i verden!

hands Chef

Nu er det ikke bare en science fiction-koncept, som er mere som en drøm end en realitet. Nu er drømmen gået i opfyldelse, og snart de magiske hænder, klar til at tilberede ethvert måltid fra en rig menu vil være tilgængelige for offentligheden. Firma Muldvarpe Robotics udviklet en hands kok, der kan lave mad mere end 2000 retter fra køkkener i flere lande. Disse robotarme er tilsluttet telefonen, hvor du kan vælge den relevante recept fra en rig menu.

Fleksibel, sammenfoldelig telefon

Kan du forestille dig en fuld skærm smartphone med alle tænkelige funktioner, som blandt andet kan bøjes, og potentielt endnu fold? Og det er ikke den gamle "clamshell", og en helt ny teknologi. Buede skærme er allerede sat op, og Samsung selv har patenteret denne nye telefon teknologi. Vi vil være i stand til at se starten af produktionen af nye smartphone-modeller i midten af 2017. Vi håber, der vil undvære eksplosioner.

spejl ModiFace

Piger og kvinder over hele verden vil være helt glad ved denne nye gadget. Når dette spejl går på salg, det razmetut væk fra hylderne for enhver pris.

Ved ikke hvad de skal bære, hvilken slags makeup til at vælge, og hvad frisure ville passe dig bedst? Bare tag et kig på den magiske spejl - og det vil vise, hvordan du ville se ud med forskellige frisurer, makeup stilarter, og selv hudfarve.

Du behøver ikke at græde efter et besøg hos frisøren eller en make-up artist, et magisk spejl, vil du vide præcis, hvad du har brug for om aftenen.

Smart kontaktlinse

Nano-teknologien bliver mere forbløffende og utænkelige hver dag.

Snart kontakt linser vil være i stand til at tage billeder, vise de oplysninger, du har brug for lige foran dine øjne, for at vurdere den generelle sundhed. Desuden vil disse linser tillade at øge de objekter, der er på afstand. Det er kun et spørgsmål om tid, hvor alle vil være at se superspy. Er det godt eller ej, er det vanskeligt at vurdere, men vi helt sikkert lever i en helt utrolig tid, hvilket er muligt i næsten alt, hvad du kan forestille dig.

skyhøje motorcykler

Vi ventede på mere end 20 års flyvende biler og endelig kom. Aerofex selskab har skabt en unik hybrid af helikopter og højhastigheds-motorcykel fra "Star Wars". Denne nye transport på vegne af Aero-X kan svæve i en afstand af omkring tre meter over jorden og nå hastigheder på omkring 75 kilometer i timen.

LG Signatur Køleskab

Ukendt, det skabte teknologien til absolut doven eller bare fordi det er muligt, men det er absolut værd at opgradere dit køleskab. LG har skabt en ny, utrolig teknologi til de mennesker, der hele tiden passer til køleskabet i lang tid og "hænge" over dens indhold. Nu kan de blot trykke dørpanelet af køleskabet, og det vil blive gennemsigtig, så du kan se indholdet af den mindste detalje, uden at åbne døren.

Universel oversætter Skype

Snart intet vil komme i vejen for menneskeheden til aktivt at kommunikere, selv sprogforskelle! Google Translate, selvfølgelig, nem anvendelse, når det kommer til at kommunikere med andre mennesker, men Skype har opnået meget mere med den universelle oversætter, som bruger kunstig intelligens til automatisk fortolkning af skrevet og talt sprog 50 sprog.

Hertil kommer, at mere han hører, hvordan personen taler et bestemt sprog eller dialekt, jo bedre oversættelse! Kunstig intelligens, er i stand til selv-læring! Vi fik så tæt på "Star Trek" - snart alle vil være i stand til at forstå hinanden!

Opbevaring og læsning af dna-oplysninger

University of Washington, sammen med Microsoft eksperimenteret med opbevaring i temmelig lang tid. De mener, at det hele store internettet, kan du spare på en lille disk. Forskere har endda skabt en DNA-sekvens, der bevarer en 200 MB oplysninger. Snart vil vi være i stand til at optage og hente information fra DNA-molekyler! Forestil Dem, hvad fremtiden kan være ligesom.

Den støbte, trykt 3D-printer

Særlige teknologiske foranstaltninger, scanninger og røntgenbilleder gør en lem til at få alle de nødvendige data og skabe den bedst egnede og praktisk gipsafstøbning, som minimalt begrænser bevægelsen og maksimum støtter og beskytter det beskadigede område.

Nu kan du glemme alt om den store og grimme gipsafstøbning, fordi dette nye produkt giver os mulighed for at bruge de nyeste resultater af bioteknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.