SundhedPræparater

Instruktioner: "Xylen" - et stof, der er effektiv

Præparat "Xylen" indeholder det aktive stof ksilametazolin udledes i form af en nasal gel, næsedråber for voksne, næsedråber til børn, en næsespray, en næsespray til børn afmåles næsespray afmålt næsespray for børn og afmålt næsespray indeholdende mentol og eukalyptus.

Som instruktionen, "Xylen" - et lægemiddel, der har sådanne farmakologiske virkninger: det er i stand til at indsnævre blodkarrene i næseslimhinden og derved eliminere dens hyperæmi og ødem. Disse virkninger fører til respiratorisk lindring hos patienter, der lider af rhinitis af forskellig ætiologi. Lægemidlet får virkning efter nogle få minutter efter administration, og dens virkning fortsætter i adskillige timer.

Som instruktionen, "Xylen" - midler, som er tildelt for sådanne indikationer såsom akut respiratorisk sygdom, der forekommer med rhinitis, akut rhinitis, allergisk ætiologi, høfeber, sinusitis og reducere ødem nasopharyngeal mucosa og for at forberede patienter til diagnostisk manipulering i næsehulen.

Næsedråber "Xylen" har sådanne kontraindikationer: overfølsomhed over for lægemidlet, hypertension, takykardi, udtrykt aterosklerose, atrofisk rhinitis, glaukom, thyrotoxicosis, kirurgi historie på hjernemembraner, graviditet, alder op til tolv (til opløsning i en tiendedel af en procent).

Forholdsregler bør ordineres stoffet i løbet af amning for børn op til to år for en løsning på den fem procent til syv år for gelen, såvel som i tilfælde af en patient, patologier såsom angina, som er udviklet på baggrund af hjerte-kar-sygdomme, diabetes , prostatahyperplasi og hyperthyroidisme.

Bivirkninger fra lægemidlet "Xylen" (dråber) er: i tilfælde af hyppig og / eller langvarig brug kan forekomme tør og / eller irritation af nasopharynx, hjertebanken, uregelmæssig hjerterytme, højt blodtryk, smerter i hoved, søvnløshed, opkastning, lidelser vis, og i tilfælde af langvarig brug og dermed en højere dosis kan udvikle depression.

Som instruktionen, "Xylen" - et stof, der er taget intranozalno. Voksne og børn over seks år, to eller tre dråber opløsning med en koncentration af aktiv bestanddel i en tiendedel af en procent eller én injektion af sprayen til hver af de nasale passager, i gennemsnit fire gange om dagen; spædbørn og børn under en alder af seks år - en eller to dråber opløsning med en koncentration af aktivt stof i de fem hundrededele af en procent i hvert af de nasale passager én eller to gange om dagen, taget oftere end tre gange om dagen, skal du ikke. Til nasal gel, som kun kan tages af voksne og børn over syv år, er der standarder reception: fra tre til fire gange om dagen, han lå i en lidt dybere ind i hver af de nasale passager. Sidste gang løbet af dagen lå gelen før sengetid.

Som instruktionen, "Xylen" - et lægemiddel, som er uforeneligt med tricykliske antidepressiva og MAO-hæmmere. Ved hjælp af en overdosis af dens bivirkninger forstærkes.

Særlige instruktioner til anvendelse af lægemidlet, er: forbehandling af både de nasale passager. For børn ikke har nået en alder af to, der skal udvikles kliniske dosis (godkendt til brug kun opløsning med en koncentration af aktiv bestanddel i de fem hundrededele af en procent). Lang tids brug er ikke tilladt, selv i kronisk rhinitis. Ved anvendelsen af lægemidlet i sådanne tilfælde, når de nasale passager er dannet i dækslet, er det bedst at bruge gelen. Hvis modtagelsen af den næste dosis udelades, men det tog mindre end en time, så er det stadig muligt at tage, men hvis du springer mere end en time, så skal du ikke acceptere, den næste dosis, skal du ikke blive fordoblet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.