Hjem og familieKæledyr

Det stof "Travmatin" til katte: brugsanvisning, reelle pris. "Travmatin" til killinger

De, der har kæledyr ved, hvor svært det er at se, når de bliver syge. Jeg ønsker at hjælpe og til at slippe af dyrets lidelser. Det mest almindelige problem blandt katteejere - Denne skade dyr forårsaget af fald, termiske eller kemiske faktorer. I sådanne tilfælde er det vigtigt, at ejeren var i stand til at give dit kæledyr førstehjælp, var i stand til at besøge en læge til at lindre smerter og stoppe blødninger.

I denne henseende en meget bekvem produkt "Travmatin" til katte. Vejledning til brug i detaljer og forklarer, hvordan man bruger det. Han har næsten ingen kontraindikationer og bivirkninger, så det kan bruges, selv uden en læges recept.

stoffet

Dette stof blev udviklet af russiske forskere specielt til dyr baseret på deres fysiologi. Betyder "Travmatin" til katte - en kompleks homøopatisk præparat, der består af naturlige stoffer, der anvendes i mange år som et anti-inflammatoriske og analgetiske midler. Lægemidlet tilhører en klasse af lav risiko og indeholder komponenter i små homøopatiske doser. Animal "Travmatin" er uskadelig, og selv primenenyat til killinger. Hvad er de vigtigste komponenter er en del af midlerne, og hvordan de har en effekt?

- Belladonna har anti-inflammatoriske og anti-ødem egenskaber. Det hjælper med kramper, kolik og overfølsomhed at røre ved.

- Arnica stopper blødning, behandler sygdomme i kredsløbssystemet og lindrer chok.

- Calendula behandler en bred vifte af hudskader og helbreder sår.

- Echinacea reducerer inflammation og øger immunitet.

Endvidere er lægemidlets effektivitet i høj grad bestemt af den kendsgerning, at den omfatter et unikt stof - SDA-2. På hans ejendom er værd at kigge nærmere.

Medicinske egenskaber af ASD

Dette stof besidder stærke anti-inflammatoriske og styrkende effekt. Præparatet med naturlige ingredienser udløse regenerering og genvinding af celler, stimulere naturlig immunitet og hjælpe kroppen kampen sygdom. Det stof er effektivt mod virus, hud parasitter, gode heler sår, behandle forbrændinger og betændt. Brug af ASD indad eller udad aktiverer processerne af cellulær metabolisme og renser kroppen af toksiner. Efter sin ansøgning fjernede virkningerne af beruselse, udmattelse og genopretter alle funktioner.

Hvilken handling har narkotika

Denne unikke sammensætning gør det en uundværlig medicin for mange betingelser for dyret. I medicinskabet hver kat ejer bør være stof "Travmatin". Svar om ham tyder på, at han hurtigt lindrer smerter, stopper blødningen og har en stærk Antishock handling, hvilket er meget vigtigt i tilfælde af alvorlige skader. det Det er også en fremragende antiseptisk og forhindrer udviklingen af ødem og inflammation. Anvendelse af stoffet hjælper med at komme sig hurtigere efter operationen og alvorlige sygdomme. Det hjælper til at helbrede dyret i minimum tid uden brug af antibiotika.

Ved brug af "Travmatin" til katte

Vejledning til brug af dette stof viser, at der er et sæt af tilstande af dyret, hvor det kan hjælpe.

1. De mest almindelige er forskellige skader på huden: forbrændinger, forfrysninger, flænger, stiksår og bid.

2. Skader og sygdomme i bevægeapparatet: kontusioner, hjernerystelse, forstuvninger, blå mærker og endda brud. Det hjælper også med degenerative processer i leddene og rygsøjlen, gigt og knæskal, blødninger og hjernerystelse.

3. Meget effektiv anvendelse af lægemidlet efter operationen. Han ikke alene Det forhindrer komplikationer, men også fremskynder produktionen af anæstesi og væv reparation. Dens evne til at forbedre de redox processer samt at forbedre hjertefunktionen gør transaktioner med ham sikkert for dyret. Det stof "Travmatin" hjælper også katte tilbringer mere smertefri postoperative periode.

I hvilke sygdomme er det stadig i brug

1. Akutte inflammatoriske sygdomme, især i den indledende fase. Selv med bylder, flegmone, mastitis og hjælper helbredelse af paradentose "Travmatin" til katte. Vejledning til brug for muligheden for at bruge det under lungebetændelse, akut otitis media , og selv virusinfektioner, såsom bovin rhinotracheitis katte. Desuden tilskud af antibakterielle og andre kemiske midler i de fleste tilfælde ikke påkrævet.

2. Oftest er dette stof bruges til at hjælpe dyrene ved fødslen. Det regulerer de magtkampe, smertestillende, hjælper katten til at komme sig hurtigere. I tilfælde af brud, hjælper han dem til at helbrede uden problemer og betændelser. Desuden er det er meget godt for et dyr frygt, lindrer og lindrer spasmer i fødselskanalen.

3. Midler "Travmatin" lindrer katte i onkologi, fjerner smerter og betændelse.

4. Dette stof er hurtigt tager katten ud af chok og hjælper med hedeslag.

5. Dens unikke sammensætning giver mulighed for brug af et lægemiddel, selv i killinger fra fødslen, for eksempel, i mangel af sutte refleks eller fødsel skader.

Behovet for midler "Travmatin" Pet

Dyrlæger og hund eksperter mener, at dette stof bør være i medicinskabet alle ejere af kæledyr. I dette tilfælde er det muligt hurtigt at yde førstehjælp kvæstelser eller alvorlige tilstand kat. Efter alt, narkotika beregnet til mennesker, der er dyr kontraindiceret, og størstedelen af veterinære lægemidler er vanskelige at bruge. Det er nødvendigt nøjagtigt at beregne dosis og tilvejebringe udseendet af bivirkninger. Et middel "Travmatin" indeholder naturlige ingredienser og er sikkert vil hjælpe dit kæledyr. Tilgængelige lægemiddel i form af tabletter eller gel, men det er mest almindeligt at bruge injektioner. Pris "Travmatina" til katte er ikke særlig høj. Hætteglas (10 ml) er fra 250 til 350 rubler.

Sådan bruge stoffet "Travmatin" til katte

Brugsanvisninger bør undersøges af alle ejere. Efter alt, trods det faktum, at dette stof har ingen kontraindikationer og bivirkninger skal være i stand til at beregne den korrekte dosis af medicin. Sædvanligvis er lægemidlet "Travmatin" anvendes i form af injektion subkutant eller intramuskulært. Katte administreres fra 0,5 til 2 ml opløsning 1-3 gange om dagen. Behandlingsforløbet er generelt 3 til 7 dage. Alt afhænger af sværhedsgraden af sygdommen, og dermed give kæledyr førstehjælp, søge lægehjælp. I svære sygdomme og behandling af komplekse operationer kan udvides til 3 uger.

Undertiden lægemidlet administreres oralt - i form af tabletter eller dråber. For eksempel under fødsel katte giver 5 dråber hvert 20. minut. Dette lægemiddel er tilgængeligt som en gel. Derfor traumer og skader på huden er bedre at bruge det. Det er sikkert, selv om dyret slizhet det. I svære tilfælde kan gelen anvendes samtidigt med injektioner.

Som anvendt betyder "Travmatin" for små kæledyr

Som allerede nævnt, kan du bruge stoffet "Travmatin" for killinger. Det sker, at efter fødslen, nogle babyer er så svage, at de ikke suge brystet. Det stof vil hjælpe i denne sag. Hvis det efter en time at barnet ikke har påbegyndt der, drypper det på et par dråber af en opløsning sprog "Travmatin". For at gøre dette, du har brug for hver halve time, indtil han vågner. Injektioner af lægemidlet er med til at gå svage og for tidligt fødte killinger.

Enhver, der ønsker hans kæledyr at være sund, skal være sikker på at købe medicinen. Pris "Travmatina" til katte er lav, og dets anvendelse kan redde dig fra en storstilet udgifter til behandling af dyr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.