Hjem og familieKæledyr

Gampr (armensk Ulvehund): race beskrivelse, karakter og opdrættere anmeldelser

Gampr er de nationale Armenien hunderacer. Hundeførere repræsentanter for denne race hedder som følger: gampr armensk eller armensk Ulvehund (samlet benævnt hunde ulvehunde stor størrelse).

Hunden af det armenske Highland

Gampr - race hunde, som er indfødte indbyggere i de armenske højland. I oldtiden blev de tæmmet af mennesker og bruges af dem til forskellige formål.

I forhistorisk tid, findes disse hunde overalt i den armenske højslette. Dette fremgår af fundet på klipperne billedet. Således omkring 20% petrogliphs stede eksplicitte repræsentanter for moderne racer gampr (armenske Ulvehund). På de andre hunde afbildet de forskellige typer eksisterer ikke i dag.

Fundet på helleristninger kan betragtes som en jagt scene. De består af tallene for jægere og hunde af forskellige typer. Dette indikerer, at på det tidspunkt var der allerede en jagt med hunde, hvor ikke kun de stamfædre af denne race har deltaget. Kan findes helleristninger decifrere hvilket betyder, at hunden af det armenske Highland overvåges fra angreb flokke af rovdyr.

En historisk dag for racen var februar 10, 2011. På denne dag er det blevet anerkendt på internationalt plan. Nu oprindelige hund af det armenske Highland blev omtalt som gampr - armensk Ulvehund.

Generel beskrivelse racen

Ofte kan man høre, at hunderace kaldet gampr kaukasisk Shepherd armenske type. I en vis forstand, navnet er korrekt, gampr race - en slags kaukasisk Shepherd. Det er navnet på den indfødte repræsentanter for den armenske Highland tildeles, når de er registreret i Kennel Klub. Men armensk efter oprindelse ulvehunde er typiske moloss (stort format stærkeste hunde (op til 90 cm på manken) har stærke kæber og massiv hoved). Dette tyder på, at forholdet til den kaukasiske Shepherd racen i gampr smule.

I 20'erne i forrige århundrede i Sovjetunionen begyndte at trække fabrikken racen kaukasisk Shepherd. I avl deltog som en hund af den armenske Highland, og firbenede repræsentanter for alle regioner i Kaukasus. I dag, ikke hver armensk gampr involveret i avl, selv om den vigtigste avlsmateriale bare er sammensat af repræsentanter for armensk blod. Det faktum, at de oprindelige indbyggere i den armenske højslette har en vis fænotype. Han kan komme ind standarderne for rugeri kaukasisk får, og kan ikke opfylde dem.

karakteristika af racen

Igennem hele sin eksistens, hund racen armenske gampr stort set uændret. Hun havde ikke været stram udvælgelse med hensyn til dets fænotype. Racen er der nogle tegn, der er karakteristiske for ulvene. De er nedarvet i udvælgelsen, som holdt konstante sammenpassende individer med de vilde ulve.

Feedback fra opdrættere, armensk Ulvehund har følgende kendetegn:

  • levedygtighed;
  • stærk instinkt selvopholdelsesdrift ;
  • uafhængighed;
  • tilstrækkelighed;
  • smart look af alvor og autoritet;
  • afbalanceret sind;
  • venlighed til mennesker.

Uden undtagelse, alle opdrættere er følgende racer evne:

  • uafhængig beslutning optimal løsning;
  • implementering af et stærkt forsvar for den person;
  • hurtig bevægelse, hvor der ingen vanskeligheder;
  • god tolerance og forståelse for træning;
  • beskyttelse kvaliteten af små og store husdyr.

Armensk Wolfhound hund er nu bruges til en række forskellige opgaver. Det kan være en hyrde, en livredder, en vagtmand. Racen fremragende mentale og fysiske data. Dette gør det muligt at klassificere det som de mest farlige hunde, når det kommer til at bekæmpe. Repræsentanter for denne race - den bedste i verden ulvehunde.

udseende

Hunderacer armensk Ulvehund har:

  • den store størrelse af hoved og krop;
  • stærke kæber;
  • veludviklet muskulatur;
  • et skelet;
  • proportionalt foldet legeme.

Hvis vi ser på forekomsten af disse dyr nærmere, baseret på feedback fra opdrættere kan give følgende beskrivelse af racen.

Dyrets hoved er godt skitseret og kraftigt udviklede. Kinder faldt ikke. Bred craniale del glat overgang fra pande til mule. Panden race hunde gampr flad og bred, tykke kinder, ører placeret lidt lavere end niveauet for øjnene. Øjne har gamprov mørkere hår. De er små, lidt skrå, plantet dybt. Tænderne er placeret tæt på hinanden. De er stærke, hvid, veludviklet. Dental Centers er placeret på den samme linje. Armenske gampr har en kraftig hals af medium længde.

Hos hunde bredt bryst og et langstrakt legeme, hvis dannelse tager del af brystet. Hendes bryst område let rundede. Fortsættelse af brystet linje udstående mave, som er let optrukken. Over den linje af ryggen er synlige muskuløse manke.

Halen er sat højt i dyret. Han udelades, når gampr er i hvile, og klatrer over ryggen, tager form af en halvmåne, hvis dyret er i et raseri tilstand.

Paws er stærke, har bløde puder. Udtalte hæl. De forreste og bageste ben lige og er anbragt parallelt med hinanden.

På forsiden, ører og forbenene er der kort hår. Resten af kroppen er en dobbelt dobbelt pels, der beskytter hunden fra dårligt vejr.

Gampr - armenske Ulvehund, som kan være af en hvilken som helst farve.

karakter

Mange mennesker er bange for det på grund af den store størrelse af hunden. Hvis du er opmærksom på de anmeldelser af hundeopdrættere, kan vi forstå, at det ikke altid er store dyr størrelser tale om sin vrede og aggression.

Opdrættere er enige om, at alle gampry intelligent, har en afbalanceret karakter. Denne modige dyr, vil der altid være loyale over for sin herre. De let blive en anden person. Men gampra respekt skal gøre sig fortjent. Hvis et dyr har fået en hvalp til en mand, betyder det ikke, at med tiden vil det bliver knyttet til sin ejer. Fra fødslen, de kræver en god holdning. Dette dyr skal være medlem af familien, som vil blive løbende vedligeholdt. Opdrættere mener, at med gamprom brug for en venlig chat. Aggression og vrede over for dyret er ikke acceptabelt. Ellers kan ikke undgås returnering af aggressiv reaktion fra kæledyr. Bare en venlig holdning til dyr vil få sin position og respekt.

I kraft af sin akutte sind gampr (armensk Ulvehund) kan træffe deres egne beslutninger. Opdrættere advarer om, at ikke alle holdet kastede ejeren, vil dyrene blive implicit udføres. Hvis holdet om den rette uddannelse, i dette tilfælde, ikke noget problem. Hvis PET vil forstå, hvad han skal gøre noget skadeligt og farligt for mennesker, at adlyde, han ikke vil.

Optjening respekt for hunden under hendes omsorg er alle medlemmer af familien. Der lægges særlig vægt på børn. Hvis boligejeren der er nye mennesker, gampr møder dem med mistro, selv om det ikke viser. Nok så folk begynder at gøre noget slemt, at dyret straks tog en defensiv position. Ikke kun disse mennesker vil ikke finde det!

indhold

Du kan ofte finde utilfredshed hos hundeejere om det faktum, at den armenske Ulvehund bor i en by lejlighed. Dette, efter deres mening, en hån mod dyr. Og de har ret, fordi racen er ikke egnet til dette indhold. Og det er ikke i den store størrelse af dyret. Gampr, hvilket gør billederne har allerede forelsket i denne race kræver fri bevægelighed. Lejligheden har ikke få organiseret. Det perfekte sted for at holde værftet kan blive en privat hjem. Nogle mennesker foretrækker at bygge dit kæledyr kabinet. Og ingen grund til at bekymre sig, at dyret vil føle sig utilpas på gaden. Gampry godt i stand til at tåle ikke kun varme, men også den koldeste vejr. Det er i deres art.

Pitching booth for opdrættere anbefale at tage til efterretning, at det skal placeres i skygge og være behagelige. Det er obligatorisk i stedet for dyr renlighed. I intet tilfælde og under ingen omstændigheder gamprov ikke at sætte på en kæde. Hvis de nødvendige betingelser for at holde et kæledyr ikke er muligt at organisere, lede efter en anden race af hunde.

pleje

Armensk Wolfhound gampr, hvis pris varierer mellem 50-60 tusind. Rubler (fra december 2014), kræver en obligatorisk daglige pleje. Opdrættere bliver bedt om at være særlig opmærksom på pelsen af dyret, der skal omhyggeligt kam. Til denne valgfrie speciel børste. Hvis du ikke kan håndtere daglig kæmning, men mindst hver 2-3 dage, det vil have at gøre. Under molting dyr bør være mere opmærksom på det.

I betragtning af den renholdelse af racen, ikke nødvendigvis gamprov ofte bader. For vand procedurer er det tilrådeligt at være tyet til kun i det tilfælde, hvor uden dem ikke kan gøre. Når der anvendes badning hunde til særlige formål disse midler. Opdrættere anbefale at købe dem, der gør den største indflydelse på den bløde pels og hud af dyret.

Pels gamprov forskydning er umuligt. Ellers forstyrrer dyrets pels. Særlig opmærksomhed er påkrævet hygiejne ører og mund kæledyr. Claws nødt til at skære, da de genvækst.

Hvordan at gå hunden?

Hunderacer armensk Ulvehund er meget stærk, men aktiviteten hun er moderat. Det er ikke nødvendigt at håbe, at nok for hende den helt rigtige indhold. Disse dyr i alle tilfælde bør ikke begrænses i bevægelse og rum. Støtte til sundhed og god fysisk form af hunden på bekostning af langtrækkende og moderat belastning.

Feedback fra opdrættere, gamprov nødt til at gå mindst én gang dagligt. Hvis dette ikke sker, det fysiske og følelsesmæssige sundhed af dyret lider. Vandrere bør ikke være begrænset til jogging omkring værftet, der varer kun 10 minutter. Hunden skal være uddannet, herunder elementer af fysisk aktivitet. Varigheden af Walking bør ikke være mindre end 30 minutter at gå i snor. Samme mængde tid hunden bliver nødt til at nyde en gratis løb.

sygdom

Immunitet gamprov hærdes ved århundreder. Sammenlignet med andre racer, som blev forkælet uklogt udvælgelse, armensk Wolfhound dyrerester sund, i stand til at arbejde fysisk. På samme hunderace gampr det har en unik kvalitet: hvis dyret er syg med en bestemt type almindelig forkølelse, at fremme hans immunsystem ophører med at opfatte.

Opdrættere advarer om, at repræsentanter for denne race i en senere alder kan have ben problemer. For at eliminere dem, bruge værktøjer, der behandler gigt.

På trods af at de armenske ulvehunde virkelig godt helbred, de har brug for regelmæssigt at køre en aftale med dyrlægen. Vi må ikke glemme, at et dyr med behov for vaccination. Ved den første mistanke om kæledyr forringelse sundhed opdrættere rådes til at kontakte dyrlægeklinik, og ikke på selvmedicinering.

ration

Stor, stærk, magtfuld - som oversat fra det armenske ordet "gampr". Billeder af hunde virkelig viser ekstra stor størrelse. Men det betyder ikke, at et dyr spiser for meget. Ifølge anmeldelser opdrættere, der har stor størrelse og forbrugende store mængder energi, kan den armenske ulvehund godt være tilfreds med en lille mængde mad. Sammenligning er med den mængde mad, som du vil have en hund af tilsvarende størrelse. Samtidig betyder det ikke, at dyret skal fodres et minimum. Det vigtigste er at udarbejde en hunds kost.

Hvis kost af firbenede ven er foretaget korrekt, vil der være problemer med af hans helbredstilstand. Kost bør være kompetente og harmonisk. Når du ikke kan gøre det selv, skal du kontakte en specialist.

Især gampra kost du skal følge i løbet af sin molting.

Lagring racen

Det primære fokus for hundeførere fra Armenien til formål at bevare de lokale oprindelige hunde - armensk ulvehund. Årligt, landet importerede et stort antal ornamentale arter af hunde. Men den slags avl er meget ringere i mange henseender til repræsentanter for den lokale race. Så hvert år spørgsmålet om bevarelse af oprindelige indbyggere i de armenske højland bliver mere akut.

Opdrættere er enige, at gampr delte karakter og skæbne af det armenske folk. repræsentanter for racen blev eksporteret fra indlandet og bruges til at bringe disse hunde som kaukasiske og centralasiatiske Shepherd. Dette førte til, at gampry blive en sjældenhed. Dybest set, kan de findes kun i fjerntliggende landsbyer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.