Af teknologiMobiltelefoner

Utrolig behagelig funktion: FM-Transmitter til Android

Praktisk FM-modulator forudsat i nogle modeller af mobile enheder, der gør det muligt at sende lavfrekvent radiosignal til bilens receiveren og lytte til multimediefiler fra din telefon. Uafhængig FM-sender til Android-enheder nemt gøre op for manglen på funktionaliteten af "grøn robot". Hvordan til at forbinde enheden og en produktionsvirksomhed til at give deres præference? Det handler om det, og vil blive drøftet i denne artikel.

Fange store og små signal

I dag køber FM-sender til Android-enhed nemmere end nogensinde. Men før du køber sådan en gadget, skal du være overbevist om kompetence enheden. Sammen med dette, er det nødvendigt at opfatte den største fordel i købet, det er, skal pris og alsidighed devaysa overholder det optimale valg. Det skal bemærkes den vigtige kendsgerning, at i processen med forbrugerundersøgelser er ikke nødvendigt at særligt "gider" til obligatorisk overholdelse og enheder, der tilhører de store navne på kendte mærke. Fokus på det vigtigste - funktionaliteten af enheden. Efter alt, du betaler pengene ikke til en harmonisk navn, og for et produkt, som du så behov.

Så, hvad skal være FM-sender til Android-baseret telefon

  • Først og fremmest skal en ekstern modulator møde den effektive evne til korrekt modtager et radiosignal, hurtigt justeret, og kvaliteten af det transmitterede signal til bilens stereoanlæg bør være så tæt på begrebet den "ideelle".
  • Det er overflødigt at sige, kan tilstedeværelsen af yderligere stik og avancerede gadget-funktionalitet kun hilses velkommen.
  • Ikke alle ejendom modulator har forvandlet og fjernstyres. Praktiske designfunktioner og yderligere elementer af komfort øge efterspørgslen faktor.
  • Endelig på det brændende spørgsmål om "hvorvidt eller ikke at erhverve FM-sender til Android kinesisk oprindelse" kan svare entydigt, "selvfølgelig". Siden dag kvaliteten af sådanne produkter fra de kinesiske "kammerater" er helt acceptabelt.
  • Bemærk alsidigheden af enheden, på "altædende" gadget (tilstedeværelse kortlæser) , og spillerens evne til at gengive det maksimalt mulige antal lydformater.

Guided korrekt og sige "Nej" klodrian!

Uanset hvor fristende at prisen var en lovende gadget-funktionalitet, bør du altid tage hensyn til resultatet af visuel inspektion. Hilenky krop hængende på et hængsel, og frygtelige huller, der gabende overalt, skal du konfigurere missionen. Populære FM-sender kan Ritmix med værdighed foregive at blive betragtet som den mest alsidige, overkommelige og optimalt passende adapter. Den koreanske producent tog sig af næsten alt. Kvalitet og ydeevne fremstillet af modulator Ritmix niveau mere end tilstrækkeligt. Ejere af enheder fra Apple, kan du helt sikkert anbefale produkterne fra mærker som Harman / Kardon, Kensington og Belkin. Af den måde, den sidste repræsentant fra listen af tilbud FM-transmitter til iPhone kun til en rimelig pris, som på ingen måde påvirker kvaliteten og funktionaliteten af enheden. Selvfølgelig er prisen på firmanavn tilbehør og specialiserede enheder langt overstiger omkostningerne ved analoger af mindre kendte selskaber.

Som konklusion

Efter overtagelsen af den passende adapter (FM-modulator), vil du kun have én ... Download til din telefon den mest funktionelle applikation til at arbejde med senderen. Til dato, mulighederne for, hvordan du gør dette, en utrolig matrix. Nyd FM-komfort!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.