Af teknologiMobiltelefoner

Smartphone "Lyumiya 730" (Nokia Lumia 730): karakteristika og beskrivelse

Smartphone "Lyumiya 730" egenskaber er ganske god, men i alt for at forstå i detaljer. Først og fremmest er det vigtigt at nævne kvaliteten processor. devaysa screene stand til at vise mere end 16 millioner farver. Dens størrelse er 4,7 inch.

Beslutning parameter, til gengæld er på et niveau på 1280 720 pixels. Særlig opmærksomhed i telefonen fortjener sin kompakte størrelse. I dette tilfælde mønsteret bredde - 68,5 mm, højden - 134,7 mm og en tykkelse - kun 8,7 mm. Det skal indsendes til smartphone (markedsprisen "Lyumii 730") - omkring 13 tusind rubler ..

jern

Udfyldning den indsendte kopi kvaliteten er indstillet, fra eksperterne kun modtaget positive tilbagemeldinger. Det skal bemærkes, at modulatoren er tilvejebragt af fabrikanten af en ny generation. Hvis du mener, at udtalelser fra eksperter, det har en meget høj båndbredde. Således læg på i systemet forekomme meget sjældent. Krydser i konventionelle kontakt-type modeller bruges, så i denne henseende den høje pris "Lyumii 730" er ikke berettiget.

Thyristor enhed, i henhold til den dokumentation, fås i tre udgange. Med forestillingen han gør godt, bør der ikke være problemer med ejerne. Filtre anvendes som standard duplex type. Selector direkte påført på diodebroen, så "Lyumiya 730 'har høje egenskaber. Chippen i dette tilfælde er meget kompakt og i selve enheden ikke optager meget plads.

Værktøjer til at kommunikere

Med hjælp fra en smartphone "Lyumiya 730" Mød en meget simpelt værktøj i apparatet, der er mange. Ejeren kan drage fordel af højhastigheds-internet, og alle større browsere understøttes af systemet. Hvis det er nødvendigt, at brugeren er i stand til at kommunikere downloade apps. Hvis vi taler om browsere, for i dag, den mest populære "Opera Classic".

På internettet, er den tilgængelig i det offentlige domæne. Der er også en masse andre browsere med mere avancerede funktioner, der giver dig mulighed for at operere med blot faner. Standard beskeder understøttes af den angivne enhed. I dette tilfælde input parametre brugeren er i stand til at tildele hovedmenuen. Direkte input sprog kan også vælges. Det understøtter indsendt enhed og lydbeskeder. Hvis det er nødvendigt, at skriftstørrelsen kan vælges på fanen Grundlæggende indstillinger.

kamera

Kameraet i smartphone "Lyumiya 730" gør det muligt at tage gode billeder. Videooptagelse med hjælp af denne enhed kan også udføres. Hvis det er nødvendigt, kan du justere lydstyrken på displayet. For at vælge en tilstand, er det nødvendigt at bevæge sig i kameraindstillingerne. Face Detection i devayse også tilvejebragt. Farvemætning i modellen præsenteres justeres. For at undertrykke støjen har en separat tilstand. Foto størrelse er valgt gennem de generelle indstillinger i de vigtigste kamera menuen.

Bedømmelser af kammeret

Til kamera smartphone "Lyumiya 730" fortjener de positive anmeldelser. Men ulemper i, at der også devayse. Først og fremmest skal det bemærkes, for den lave opløsning video. I dette tilfælde skal optage videoer mere end 20 minutter, behøver du ikke muligheder. Direkte følsomhed justeres i hovedmenuen. Standard lysstyrke er for høj i den nuværende enhed. Kontrast for at indstille billedet er vanskelig.

medieafspiller

Funktioner i modellen "Nokia Lyumiya 730" producent forudsat en hel del. Danner album med spor indretningen tillader. Direkte visuelle billeder har evnen til at tildele menuen i medieafspilleren. spille melodier funktion tilfældigt fra producenten. Ilægning medieafspiller i smartphone ret hurtigt.

Funktionen af baggrunden tilstand aktiveres via proceslinjen. Denne enhed giver dig mulighed for at opdele alle spor i alfabetisk rækkefølge. Særlig opmærksomhed i denne model fortjener en brugervenlig menu. De kontrolknapper på afspilleren ligger i den centrale del. I dette tilfælde er lyden styres af en lille skyder.

Anmeldelser af medieafspilleren

Til smartphone medieafspiller "Lyumiya 730" anmeldelser tendens til at få god. Især kunder positivt taler om modellen interface. Det skal også bemærkes, at regimerne i afspilleren, kan du vælge temmelig hurtigt. Lydeffekterne i afspilleren er forskellige. stereo parametre i afspilleren også kan administreres. Bremsning når man spiller er meget sjælden. Spor oplysninger, kan brugeren se selv fra panelet. Hvis du mener bedømmelser af ejerne, bliver spilleren slukket i et par sekunder.

Valgmuligheder

Standarden er indstillet til smartphone "Lyumiya 730" gode hovedtelefoner er vedlagt. Fra ord ejerne, de lyder simpelthen fremragende. Desuden skal det bemærkes, at de indgår med volumenkontrol. Således bruger dem meget komfortabel. Umiddelbart er der et standardbatteri og dets kabel giver medium længde.

CD med drivere, selvfølgelig, der indgår i sættet. Også der kan du finde instruktionerne for brugeren, som beskriver reglerne for at bruge enheden. Taske til "Lyumiya 730" ejer ville have til at samle op i dig selv i butikken.

Generelle indstillinger

Den smartphone "Nokia Lyumiya 730" fra producenten udvidet menu til at tilpasse mange funktioner. Primært skal det bemærkes anordning berører praktisk kontrol. Især kan brugeren tildele billeder og downloade musik. For at gøre dette, skal du gå til fanen "Kontakt". Download musik fra hukommelseskortet er aktiveret som standard. I galleriet er det repræsenteret til brugeren en række standard melodier, blandt hvilke vi altid kan vælge den rigtige løsning.

Hvis du mener bedømmelser af forbrugerne, kan baggrundsbilledet til udstillingen også vises. Sikkerhed værktøjer styres via fanen Tilgængelighed. For at ændre driftsform af smartphone, skal brugeren gå til hovedmenuen og vælg den relevante fane. Ser og rengøring unødvendige applikationer er nemt med telefonen. Værktøjer til denne høflighed meget. På samme tid, kan du overvåge mængden af hukommelse, som er meget praktisk.

insertion

I nogle tilfælde telefonen "Nokia Lyumiya 730" skal være firmware. For at forstå, du har brug for det eller ej, det er ganske simpelt. Hvis enhedens ydeevne reduceres væsentligt og telefonen kraftigt bremset, da modellen behov ajourføre systemfiler. Til dette sletter den gamle base, er systemet helt opdateret. Det begynder med brugeren model, firmware downloades til PC-programmet "Rom Manager".

Find det svært i det offentlige rum. Men for at købe det for pengene, der tilbydes af mange. I dette tilfælde, før du starter programmet er det nødvendigt at kontrollere for virus. Dette er for at sikre, at telefonen i fremtiden til at fungere korrekt. Slut model til en PC skal være via USB-kabel, der fås som standard. Efter dette program køres direkte. Næste vil kun starte processen med firmware med startinga knappen. Det tager denne procedure til din telefon "Lyumiya 730" ikke mere end 15 minutter. Efter blinkende model verificeres straks på præstationen. Hvis telefonen er tændt, vil der være nogen problemer, desværre, er det nødvendigt at passere til servicecenter til reparation.

PIM funktioner

organisator parametre brugeren er i stand til at kontrollere hovedmenuen. Af nyttige programmer er det vigtigt at nævne lommeregneren. For at løse simple matematiske problemer kan det nemt blive anvendt. Renter med dens hjælp er det muligt at forvente det samme. Derudover smartphone har en enkel stopur, der kan fungere i en cyklisk tilstand.

Converter, til gengæld bruger standard, mulighederne af fabrikanten i sin lille. Individuel opmærksomhed, ure med automatisk korrektion funktion. Alle tider er angivet på fanen Indstillinger. Kalender på din smartphone er også installeret. Du kan gøre det i noter eller påmindelser. I dette tilfælde er det muligt at planlægge.

Opsummering

I betragtning af alle de ovennævnte, kan vi sige, at denne smartphone, uden tvivl, er en interessant enhed, som har en lang række funktioner. Dog kan en almindelig bruger nemt vælge en enklere model. Under alle omstændigheder, før du køber den person skal tænke på deres krav til telefonen og til at overveje omkostningerne ved varerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.