Af teknologiMobiltelefoner

Nærmere oplysninger om, hvordan du indsætter et SIM-kort i "iPhone" 4

I denne artikel vil vi fokusere på, hvordan man kan indsætte et SIM-kort i "iPhone" 4. Du har den ære at blive den lykkelige ejer af Apple fjerde generation enhed, og du kan ikke vente med at udforske sit enhver lejlighed. For det fulde udbytte af apparatet er nødvendig, først og fremmest indsætte SIM. Den sædvanlige procedure til installation af kort i en mobiltelefon består af kun én delvis demontering proces - fjern bagsiden af enheden, og tag batteriet, men i enhver mobil enhed, der er fremstillet af Apple, er et SIM-kort helt andet.

Installationsproceduren

Så vi forklare hvordan du indsætter SIM-kortet i "iPhone" 4. Det første skridt er at slukke for strømmen, for at undgå eventuelle problemer. Sikkert du, kære læsere, er først og fremmest interesseret i spørgsmålet om, hvor man kan indsætte SIM-kortet i den fjerde "iPhone". Svaret: plug med en bakke fabrikanten har valgt at placere i bunden af enheden. Ved siden af holder til et SIM-kort er et lille hul, hvorigennem ved hjælp af specialværktøj bundtet med enheden (hvis et sådant kit er ikke, kan komme og almindelig papirclips), vil du være effekten af fangsten. Træk bakke, indsætte SIM-kortet og returnere det til sin oprindelige position i det.

grundlæggende trin

Holder til et SIM-kort på den fjerde "iPhone" kan være placeret på højre hånd sidebar. Åbne den i en sådan anordning bør være den samme som i de ovennævnte udførelsesformer: ved hjælp af en særlig nøgle. Den fjerde generation af iPhone konventionelle sim ikke passer stikket. Der brug for en særlig SIM-kort til en 4 "iPhone". Af denne grund, i de tilfælde, hvis du har standard versionen, du bliver nødt til at skære dig selv. Du kan gøre dette manuelt eller købe et specielt værktøj. Det er nødvendigt at tage dit SIM-kort og klippe hendes krop til mikro-SIM-størrelse for at passe til størrelsen af bakken "iPhone" fjerde generation. Dette efterfølges af indehaveren til at ordne det, så kontakt plade lå netop i åbningen. Så skuffen forsigtigt skubbet ind i huset. Tænd for enheden. Hvis du nøje følge ovenstående instruktioner om, hvordan du indsætter et SIM-kort i "iPhone" 4, på skærmen på din enhed skal vises i batteriet.

Hvad man ikke skal gøre

Det bør også være særlig opmærksom på, at i processen med tilbagetrækning af bakken ikke er tilladt at bruge spidsen af en nål, fordi det kan beskadige låsemekanismen til et SIM-kort i telefonen.

Yderligere oplysninger om processen

Generelt, hvis du ikke ved, hvordan du indsætter SIM-kortet i "iPhone" 4 og ikke ønsker at spilde tid på en detaljeret undersøgelse af dette materiale, med købet af enheden er bedre at bede om en salgsassistent. For ham, bør denne procedure være tilstrækkelig velkendt og forholdsvis enkel. Du kan kun se hans manipulation og forsøge at huske dem. Hvis du ikke kan komme til at huske dem alle, og bede om at gentage proceduren du tøver, derefter til at hjælpe dig, kan komme til vores arkiv, hvor du nemt kan finde alle de nødvendige oplysninger. Vi beskriver i detaljer installationsproceduren sim-kort i "iPhone" fjerde generation. Derudover kan du nemt læse artiklen på samme tid, og gennemføre proceduren. Fjerde generation af iPhone er placeret som en anordning til fuld adgang til alle funktioner i internettet, samt e-mail, spil, musik, film, brug af medier (tidsskrifter) og gennemførelsen af videoopkald.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.