Af teknologiElektronik

Vaskemaskiner med direkte drev: fordele og valgmuligheder

Hvis du tænker på at købe en ny assistent til hjemmet, er opmærksomme på vaskemaskinerne med direkte drev.

Moderne vaskemaskine kan undvære nogle af detaljerne. Direkte drev - Ingen drivrem og en trisse. De gamle vask enheder, de forårsager støj og vibrationer. Støj forstyrret naboerne, og vibrationer fører til løsne skruer og hyppige nedbrud.

Den nye vaskemaskine med direkte drev er mere pålidelige på grund af kontakt med motorakslen tromlens kun gennem koblingen. De fleste producenter af disse maskiner sikrer problemfri drift af motoren i ti år.

Russiske købere er allerede bedømt vaskemaskiner med direkte drev. Anmeldelser af disse enheder viser nye maskiner spare energi. Besparelserne opnås ved særlige sensorer overvåger vasketøjet vægt. Denne information sendes til en styreenhed, som indstiller den optimale mængde af motorens omdrejningstal.

På grund af den massive reklame, har mange forbrugere i SNG udviklet en misforståelse: vaskemaskiner med direkte drev producerer kun koreansk fra LG. I virkeligheden er det ikke. I foråret 2013, kunne den interne køber vælge mellem mere end 150 modeller af forskellige selskaber på markedet af CIS. Vaskemaskiner med direkte drev i dag kan du købe endnu i online-butikker. Retmæssige plads i denne kohorte tager maskine udviklet af Indesit. Denne enhed vil Rusland.

Maskine Indesit PWSE 6104 W direkte drev er kompakt og i stand til at tjene en familie på tre. Dette kun 44 cm fra forreste vaskemaskine (vandret) loading vasketøjet har en højde på 85 cm bredde og 60 cm dybde. Ved sådanne størrelser vaskemaskine kan tage i vasketøjstromlen 5 kg.

Indesit direkte drev har en elektronisk programmør. Programmøren selv regulerer mængden og temperaturen af anvendt vand, varigheden af vask, spin ratio. Det er bemærkelsesværdigt, at denne enhed er i stand til at justere vask parametre til ændringer i vægten af vasketøjet efter vandabsorption. Sensorer forbundet med programmøren, da det hele tiden at transmittere information om vandtemperaturen.

Alle faser af programmeringen arbejde afspejles i displayet. Programmør i Indesit maskine sparer vand, energi og vaskemidler.

Indesit direkte drev har beskyttelse mod børn, forhindrer lækage og ubalancen har skum kontrol. I dette tilfælde kan alle 15 vaskeprogrammer startes med en forsinkelse på op til 23 timer.

Vaskemaskine tillader brugen af vandbesparende tilstand, el og tid af premierminister teknologi.

Maskinen har en mode "Strygelet". Det er en blid tur, hvor vasketøjet ikke er for krøllet.

Indesit - tilgængelig vaskemaskine. Direkte drev og elektronik vil koste familien maksimalt 12 tusind rubler. Med hensyn til pris og kvalitet i sin klasse er et værdigt alternativ til de koreanske vaskemaskiner.

Køb en assistent i vask, kan du ikke kun i specialiserede centre, men også for at bestille den online butik. Under alle omstændigheder skal maskinen tjekke ind mindst tre tilstande, og giver garantibeviset stemplet. Fordelen ved at købe et specialiseret center - køb af yderligere tjenester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.