Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan diversificere opskriften friedge roer? Vi tilbyder tre versioner af de sædvanlige retter

I sommeren er meget populære kolde supper. Blandt dem det første sted er naturligvis, at hash. Efterfulgt af den første skål af tomater og roer. Alle ingredienser i sommeren supper, sædvanligvis i pulverform. Vi tilbyder dig en recept friedge roer givet i denne artikel, i tre versioner. Den første omfatter tilstedeværelsen af snittede grøntsager stykker, den anden tjente som en puré suppe, en tredje original under anvendelse af en flydende base appelsinjuice. De har alle én ting nyttig funktion - mætning af friske vitamin komponenter. Flot farve af den resulterende fad er i høj grad afhængig af nuance grøntsager, så brug mørkerøde og bordeaux sorter.

Den første opskrift friedge roer

produkter:

- to middle-sukkerroer;

- fire kartofler;

- en gulerod;

- To friske agurker;

- en citron;

- en flok frisk dild;

- Grønne løg;

- hårdkogte tre æg;

- salt.

forberedelse

Rødder rene og kog indtil de er møre. Efter afkøling skæres grøntsagerne i små tern. Bouillon stamme og måle omkring to liter. Fyld kogte flydende findelt roer, gulerødder og kartofler. Lad sidde i køleskabet i en halv time. På dette tidspunkt, smuldre julienne agurker. Ved vægt, tilsæt hakket dild og løg, bland godt. Fjern friedge og forbinde med kogt grønne masse af frisk, saltet, presse citronsaft ind i det. Det kan bruges til at forbedre smagen lidt sukker. Før serveringen, sat på hver halvdel kogt æg i en skål.

Puré friedge: opskrift med rødbeder sekund

Den lyse farve og delikat smag af denne skål vil appellere til mange. Beskrevet nedenfor opskrift friedge sukkerroer indebærer anvendelse af en blender til opnåelse af en puré vægt. Hvis du ikke gør det, kan du bruge en meget fint rivejern, og blender.

produkter:

- en sukkerroer;

- en halv citron - hel frisk løg;

- cup creme fraiche;

- tre glas iskoldt kogt vand;

- salt.

forberedelse

Kog roerne indtil fuldt kogte. Cooled grøntsager skæres i små stykker og sted i blenderen. Der også sætte løg og creme fraiche. Pisk, tilsæt vand, citronsaft og salt. Igen bland godt indtil homogen masse. Serveres med creme skeen surt og pynt med en kvist persille eller purløg.

Den tredje opskrift friedge roer

Denne fremgangsmåde vil blive behageligt overrasket især mættede. Friske roer (1 stk.) Pre gnider revet og stegt i vegetabilsk olie. Den afkølede masse er fyldt med braised appelsinsaft (et glas). Blandingen blev tilsat til to kopper koldt kogt vand. I friedge hælder til at smage friskkværnet peber og salt. Serveres efter infusion i køleskabet i en time. På toppen af fadet er dekoreret med en kvist mynte og en skefuld usødet yoghurt.

Du kan også lave mad friedge af syltede rødbeder. Opskriften, som omfattede den vigtigste komponent høstes om vinteren revet masse, gør det muligt at sprede menu med friske sommer smag i den kolde årstid. Nyd levende vitamin supper!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.