Sport og FitnessVægttab

Udøver hjemme til vægttab. Øvelser for slankende ben, mave, arme

Har en perfekt harmonisk og smuk figur - drømmen om næsten hver pige. Men ikke alle har mulighed for at tilbringe dagevis i gymnastiksalen, swimmingpools og fitnesscentre.

I håb om at tabe sig i løbet af kort tid, mange piger og kvinder kastet fra den ene yderlighed til den anden - så torturere sig selv ved at faste, så chikaneret udmattende træning. Årsagen er ofte den samme: I stedet for en ansvarlig tilgang til vægttab problem, vi sætte alting i sidste øjeblik og i et par uger før en ferie eller en vigtig begivenhed begynder at febrilsk søge efter måder at slippe af med overskydende centimeter. Selvfølgelig, det er forkert.

Hvordan til at tabe korrekt

For at vægttab var konsekvent og effektiv, er det nødvendigt at følge nogle få enkle regler:

  • give afkald på junkfood - herunder fedtet, meget salt, stegt, osv..
  • drikke en dag et stort antal rent drikkevand - mindst 1,5 liter;
  • hver dag for at give din krop motion.

Hvis de første 2 punkter er intet mere kompliceret og kræver kun viljestyrke og selvkontrol, så det tredje punkt, alt er anderledes. Overdreven belastninger kan føre til meget ubehagelige konsekvenser, eller blot for at kæmpe mod ønsket om at have mere, så valget af motion bør kontaktes alvorligt. Ofte den bedste løsning for dem, der ikke har mulighed for eller ønske om at engagere sig i sportsklubber og er en regelmæssig gym. Huse kan udføre de fleste af de øvelser, der tilbyder instruktører i fitnesscentre. Og det behøver ikke nogen særlig uddannelse.

Hvordan til at forberede et hjem gym

Hvis du beslutter, at den ideelle - den udøver derhjemme for at tabe sig, så gør dig klar til klasser på forhånd. Det er bedst at gøre øvelserne på tom mave - så du slippe af med det ubehag og hjælpe musklerne til at blive længere i form. Brug tøj, der ikke vil hæmme bevægelse, rent hår, så de ikke blande sig.

Den ideelle løsning ville være at bruge en måtte til at praktisere, men hvis dette ikke er muligt, kan du gøre det sædvanlige tæppe eller tæppe, foldet i 2 eller 3 gange.

Når engageret, hvis der ikke er tid

For dem, der har meget lidt fritid, er perfekt til morgen øvelser - hjemme for at arbejde på det ganske let, især da det varer, som regel 10-15 minutter. Bare et par øvelser vil give livlighed for hele dagen og vil hjælpe stramme hele kroppen. Men det er vigtigt at huske, at gymnastiksalen er kun effektiv, hvis den praksis det regelmæssigt.

Tilføj til denne halve time går hurtigt tempo - og resultatet vil ikke tage lang tid.

Endnu en anden stor afsætningsmulighed for dem, der ikke er klar til at bruge en masse tid til motion, vil japanerne være øvelser til vægttab. Det giver de mest enkle øvelser, men ganske effektiv. Typisk er aktiviteten varer ikke mere end 10 minutter. Det meste af øvelsen er ikke rettet mod det at udvikle fysiske evner slankende og fordøjelse normalisering af blodcirkulationen og åndedræt.

Effektiv træning

Til gymnastik var effektivt, er vi nødt til at samle op et sæt øvelser, der fremmer fedtforbrænding. Husk skolens pensum i idræt - de fleste af de elementer, som vi har gjort i klassen, ideel til at bekæmpe fedme.

For eksempel, hoppe reb til at hjælpe med at bekæmpe cellulite. Torsion wrap hjælper med at reducere taljemålet, og sit-ups stramme balderne. Alle disse øvelser er nemt at gøre derhjemme, men det er vigtigt at huske, at alt er godt i moderate mængder. Gymnastik for begyndere i hjemmet bør omfatte den forberedende fase - du kan ikke gå direkte til de tunge byrder. Det er bedre at starte i det små og gradvist øge varigheden af beskæftigelsen. Ellers overanstrengt, kan du lave en skade eller mister interessen for efteruddannelse. Det er også vigtigt at sørge for, at belastningen bliver udsat for alle dele af kroppen jævnt. Udøver hjemme til vægttab er mest effektiv, hvis en integreret tilgang.

Øvelser for ben slankende

For at reducere mængden af lår og ben i almindelighed, skal du udføre en række enkle øvelser. Det anses for den mest effektive sit-ups. Desuden kan de være forskellige:

  • dyb squat i "fødderne skulder bredde";
  • Split - den øverste del af foden af det ene ben krøllet i stolen, og det andet ben squats udføres;
  • pistol - squats på ét ben, mens den anden er ligetil.

Ud over disse øvelser, er det også nyttigt at øve angreb, bøjning og løft af bækkenet i liggende stilling. Alt dette er med til at stramme musklerne i nederste del af kroppen og gøre figuren mere slank og attraktiv.

Øvelser for mave slankende

Underlivet er en af de mest problematiske områder, men gøre det mere slank meget lettere end at bekæmpe de fedtdepoter i ben og arme. Den gennemsnitlige inflation af musklerne kan bidrage til en stigning i taljemål, så i dette tilfælde er det vigtigt ikke at glemme at inddrage hele tiden belaste maven og presse. Denne teknik gør det ganske hurtigt slippe af kropsfedt.

Ikke desto mindre er der flere aktiviteter, der bidrager til et fald i taljen. Gode resultater giver løfter benene i liggende stilling, bøjede knæ til brystet, drejning og rem. Af den måde, den sidste øvelse ikke kun bidrager til at stramme maven, men også holde muskeltonus af hele kroppen.

Motion for vægttab hånd

Effektiv træning i dette tilfælde er en håndvægt krølle i stående stilling. Det er vigtigt at huske på, at vægtene ikke bør være for tung, ellers alt du får - det er svulmende biceps. Du kan bruge håndvægte i stedet for de halv-liters flasker vand.

giver også gode resultater planke på underarmene. Start med 3 sæt af 20 sekunder, og gradvist øge belastningen.

Reverse push-ups er mere effektive end direkte. Vend ryggen til en stol og få fat i hænderne bag hans sæde. Dypning og stigende, du føler spændinger i dine hænder, som bliver nødt til at fastholde, at øge belastningen. Med alle disse enkle øvelser for ben, arme og mave øvelser derhjemme til vægttab vil være den mest effektive.

Åndedrætsøvelser Marina Korpan

Vejrtrækning øvelser er godt, fordi det kan udføres selv på arbejde. Og at uddannelse var mest effektiv, skal du vælge den metode, som har modtaget en masse gode anmeldelser og virkelig betragtes som effektiv. På internettet kan du finde mange instruktører, hovedfokus som er gymnastiksalen for at tabe sig. Korpan Marina, for eksempel, skriver kurser Bodyflex.

Dette er en speciel åndedrætsøvelser, det hjælper til at fremskynde stofskifte processen, forbedre blodcirkulationen og reducere taljemålet. Det menes, at resultatet er allerede synlig efter 5-7 sessioner. Det er ret simple gymnastik. Derhjemme, på arbejdet eller i den offentlige transport - kan håndtere det overalt. Men hovedretten omfatter også motion.

Åndedrætsøvelser Strelnikova

Lidt forskellige åndedrætsøvelser tilbyder gymnastik Strelnikova. For vægttab, dette system er ideel - hjælper med at forbrænde fedtvæv og forhindrer ophobning af ekstra kilo. Men for at få det resultat ville have, at blive ansat til 3 gange om dagen.

Det viste sig denne teknik i USSR, og på samme tid er blevet meget populært. Det gælder ikke kun for at tabe sig. Dens primære fokus er kampen mod luftvejssygdomme, hjerte-kar-sygdomme, seksuelle forstyrrelser. Så resultatet af uddannelsen vil ikke kun vægttab, men også genopretning af hele organismen.

Hvor god øvelserne derhjemme, vil vægttab være en stor hjælp, og korrekt valgt kost. Hvis du kun spiser nærende mad, drikke masser af vand hver dag og laver øvelserne, vil ekstra vægt ikke længe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.