Sport og FitnessVandsport

Børnebassiner til børnene (foto). En børnepool for børn med mødre

Svømning - en af de foretrukne aktiviteter hvert barn. Det handler ikke kun giver en hygiejnisk, men også styrker kroppen af et barn, der hjælper barnet til at vokse og udvikle sig harmonisk. Vand behandlinger er dobbelt behageligt, når de forsøger at udforske hans verden støtter de pålidelige hænder mor. Børns pools for børnene - det er den perfekte kombination af nytte og fornøjelse. De er en stor mulighed for at give dit barn glad og sund barndom.

I Rusland er der en masse af puljer. Derfor er det rimeligt at sætte spørgsmålstegn ved om, hvordan man vælger den bedste. Prøv at forstå kravene fra forældre og deres børn, og skrive de mest populære og "godkendt" børnebassiner til børnene.

De vigtigste kriterier

Hvis teatret begynder med en bøjle, pulje - fra retningen af den pædiatriske klinik. Men ikke altid i centrum, som ligger tættere på hjemmet, og er i overensstemmelse med udsigt over forældre og deres børn. Så du er nødt til at vælge selv. Hvem gør det ved at prøve sig frem, nogen betroede anmeldelser på fora. Under alle omstændigheder, at barnet er bedre ikke at gå til forsøgene, og ved at vælge et børnebassin til børnene med deres mødre straks afklare de centrale punkter i receptionen. Disse omfatter:

 • Vandtemperatur.
 • Et vandrensningssystem.
 • pool parametre (bredde, længde, dybde).
 • Praktisk tidsplan af klasser.
 • Høflig, effektiv personale.
 • Rene, komfortable omklædningsrum med pusleborde og udstyret med en bruser.
 • Hygiejnisk et al.

Nogle stykker diskutere nærmere.

Den ideelle temperatur

Vandtemperaturen i puljen er stort set bestemmer udvælgelseskriteriet. Efter alt, bør et barn (især grudnichok) ikke blot føler sig trygge i vandet, ikke at være bange for temperaturændringer, men også for at nyde vand behandlinger. Ifølge eksperter, den optimale temperatur for babyer - 32-34 ° C. Hvis priser er lavere ved adskillige grader, bør den komplekse være sikker på at medtage en blød sauna, hvor barnet og moderen er varm og reddet fra hypotermi.

rensesystem

Russisk sanitære normer kræver, at tilstedeværelsen af klor i bassinvandet. Derfor, selv om administrationen vil insistere på indhold kun havsalt, er ikke i tvivl, vil perchlorsyre fraktion også være til stede i vandet. Men dette element har en specifik duft, og kan skade børns hud. Derfor har børnebassiner til børnene fundet en alternativ mulighed - rengøring med aktivt oxygen. Det er lugtfrit og helt sikkert. Der er også metoder til ozon og UV-behandling. Relativt innovativ måde at rense med en unik polymer er for nylig blevet udviklet (Biopag), men han har endnu ikke fået tilstrækkelig fordeling.

lektioner

Baby begynde klasser i poolen, kan du få en en og en halv måned. Pushing og dykning, aktive arbejde hænder og fødder, og i fremtiden holde vejret i et stykke tid - en stor øvelse for en voksende mængde. Dette er nyttigt aerobic og unge mødre i tilbagebetalingsperioden efter fødslen.

Sådanne klasser er normalt en af forældrene under tilsyn af en erfaren instruktør. Schedule er fra 4 til 10 besøg om måneden. For at bestemme, hvordan man opfører sig, når barnet vandige procedure, er det muligt at udstede en engangs-(test) session.

Hvad skal du tage med dig

Efter valg af en egnet bassin kan flytte til afgifter. du skal medbringe badning med baby:

 • særlig ble til svømning ;
 • badedragt og skifer til sig selv;
 • to håndklæder (baby- og voksen);
 • yndlingslegetøj (det er især nyttigt under det første besøg, indtil barnet ikke har mestret);
 • certifikat-anbefaling fra en børnelæge og analyse (I / orm, enterobiosis), samt hjælp fra en terapeut for en voksen;
 • sutteflaske (hvis et barn eller anden grund, "afskåret" fra brystet).

Dette er en standard sæt. Men hver pulje har en unik liste, som kan suppleres med andre medicinske rapporter og analyse af resultater.

Moskva

Børns pools for børnene ikke længere en sjældenhed i Moskva. Deres antal er nu på mere end et dusin navne. De kan være en del af sportsanlæg, sundhedscentre eller uafhængige institutioner.

Popularitet er en af de førende steder indtager en fritidshjem BrightFamily. Temperaturen af vandet i bassinet er 32 grader. Dybden af poolen -. 136 cm Erfarne instruktører underviser klasser for børn fra seks uger op til et år + forældre. Børnene er inddelt i aldersgrupper og givet programmer forskellige udviklingsprogrammer.

På kvaliteten af den service ikke giver SOC "anden fødsel". Det tilbyder rekreative svømning for babyer fra seks uger til et år og en halv. En børns pool er beliggende i en separat bygning og giver nogle specielt udstyrede omklædningsrum. Dybden af bassinet hælder fra 60 til 90 cm. Vandtemperaturen er 32 grader. Oprensningsmetoden - chlor (i moderate koncentrationer) + konstant filtrering. Listen over referencer suppleres af retningen af børns neurolog. Klasser sker ved standard procedure (knægt + hun) under tilsyn af en specialist.

Center for Udvikling af "delfin" omfatter en børnepool swimmingpool for spædbørn. Men en klasse på 40 minutter ved en vandtemperatur på 30 ° C ikke altid giver mulighed for en lang tid til at være børn og mor i svømmehallen. I dette tilfælde forsynet med en blød sauna temperatur til børn (75 ° C). bagrudevasker heri uden chlor ved UV og sandfiltre.

Blandt de populære Moscow Centre, herunder et børnebassin til børnene med deres mødre, og positivt mærket "Kimberley Land", "Duck", "Vandet i Childhood", og andre.

Sankt Petersborg

I den nordlige hovedstad også nu arbejder sundhedscentre og sanatorier med gavnlige vand behandlinger for børn. Det særlige ligger i deres programmer, der er designet til forskellige alder børn. Så på sports komplekse "Neptun" tilbyder særlige aktiviteter for børn fra et år. Vandtemperaturen i soppebassinet holdes på det ideelle niveau - 32 grader. Vandrensning forekommer uden chlor. Efter badning baby og mor kan besøge den finske sauna blød.

Interessant at udvikle et program prale en børns Corporation i St. Petersborg "Limpik". Vand øvelser er suppleret med massage og fysisk terapi.

Innovativ vandrensningssystem hjælp af polymerer, der anvendes i "Matrix" fitnesscenter. Der er også tilbyde et behageligt miljø og tidsplan af klasser.

For børn med visse fysiske begrænsninger og patologier udviklet særlige programmer, der bruges i vid udstrækning i børnenes rehabiliteringscenter "Biofeedback".

Nogle børnebassiner for børn i St. Petersburg ( "Waterville», Sportlife) tilbyder flere serviceydelser 'Børns Room'. Hvis barnet er bange for at svømme eller lunefuld, kan den placeres under tilsyn af professionelt personale. Indgang alder fra 2 til 12 år. Tjenesten indebærer en masse børneunderholdning, mens moderen svømning i poolen. I modsætning til disse centre, sports komplekse "Dynamo" i St. Petersborg besøger børnenes værelse i perioden fra 18,00 til 22,00 er gratis.

Voronezh

Find børnebassiner til børnene kan være i Voronezh. Familie klub "Øen af barndommen" på daglig basis åbner døren for unge besøgende (halvanden måneder til tre år) og deres forældre. Temperaturen af vand opretholdes i normal tilstand - 31-33 grader. Vandrensning anvendelse ozonisering, UV-behandling. Pool maksimere sikkert for børn: ingen skarpe kanter, glatte overflader. Familien klub i dag tilbudt flere udviklingslande svømning programmer, der hver svarer til en vis alder og egenskaber barnet.

En anden populær center er "Kapitosha". En børnepool er i form af skålen, så den maksimale sikre. Vand renses ved anvendelse af ultraviolet systemer og sandfiltre. Temperaturen holdes på 32 grader. Dressing værelser er udstyret med skiftende tabeller. Klasser er i betragtning af stigningen i opholdstiden for barnet i vandet (15 til 50 minutter). Ud over den pulje, det giver børn og deres forældre til massage og fysioterapi.

Et af de første steder er besat og "Little Boy" Pool i Voronezh (Børnecentret "Sun"). Han har høj sanitære og service indikatorer. Log på alder fra tre uger til et år. Vandtemperaturen holdes på et optimalt niveau, vandrensningssystemet uden klor klasser gennemført instruktører.

I børnebassinet "Starfish" i Voronezh er to skåle. I én klasser for babyer og deres mødre, i den anden - for børn fra tre til syv år. Temperaturen er 32 grader. Systemet fungerer i tre faser. Administration tilbyder supplerende tjenester såsom massage og 4 swimming træningsprogram.

Simferopol

På trods af den popularitet, som for nylig er blevet børnebassiner til børnene, kan Simferopol ikke prale en sådan mangfoldighed af hans by forløber. Udvikling centre her ganske lidt. Det anses for at være den mest populære SPA-Club Infinity. Fitness klasser er udført under tilsyn af erfarne trænere. aldersgrænsen for børn er fra et til fem år. Dybden af puljen når et maksimum på 150 cm.

Kan engagere børn i børnehave eller skole pulje. Sådanne systemer findes i Simferopol og involverer kyndig vejledning af instruktører.

hjem swimmingpool

Hvis forholdene tillader og midlerne til baby puljen kan bygges, og i hjemmet. En masse online butikker tilbyder høj kvalitet oppustelige produkter af enhver størrelse og for enhver alder. Bemærkelsesværdige børnebassiner for børn med et dias. De er ikke kun et element af hærdning og forbedring af barnets krop, men også hans sjov. Selvfølgelig er sådanne strukturer bruges til at fylde børns fritid og ikke den rigtige undervisning svømning.

anmeldelser

Forældre har længe peget på betydningen af og fordelene, som er børnebassiner til børnene. Foto af glade forældre og børn på de officielle hjemmesider og diskussionsfora - direkte bevis for dette. Ekspert mening og udtalelser fra forældrene understrege, at vandbehandling i en tidlig alder har en positiv indvirkning på hele systemet barnets krop, især hjerte-kar og nervøs aktivitet. I processen med at træne et barn ikke kun bliver nyttige færdigheder af dykning og lære at svømme, men øger også udholdenhed, styrker muskler og immunsystem. Vand behandlinger gavnlig effekt ikke kun om, hvor langt børns sundhed, men også deres humør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.