Sport og FitnessVandsport

Puljer Vitebsk: adresser, telefonnumre, åbningstider

Vitebsk - en by i det nordøstlige Belarus, det administrative centrum i regionen. Relativt lille (ca. 400.000 indbyggere) og på samme tid meget hyggeligt. Som andre steder, her de lokale elsker vandsport og en stor fornøjelse at besøge puljer. I dag fortæller vi om de mest populære af dem, så du ved, hvad de skal gøre næste weekend. Svømning er meget nyttigt for børn og voksne, det giver dig mulighed for at trække op forsigtigt forme og udvikle de muskler, samt bare have det sjovt.

Pool "ungdom" i Vitebsk

Han dukkede op i det allerførste. Mange husker ham fra skole. I Sovjettiden, fyrene kommer her for idrætstimer og holdt klasser. Alle andre puljer af Vitebsk åbnede langt senere, og dette arbejde siden 1969. Men swimmingpoolen er ikke kun den ældste, men også det mest moderne. en større renovering blev gennemført i 2004, og i dag ingen kan sige, at det blev åbnet for nylig.

Placeret pool "ungdom" i Vitebsk på Chekhov Street, hus 12A (tlf. + 375-212-36-63-97), nær det berømte teater "Mir". Han er ikke kun den ældste, men også den dybeste i byen på 4 meter kan ikke kun svømme, men også dykning. Seks baner giver en høj kapacitet, selv i myldretiden vil du ikke forstyrre andre, der ønsker at svømme.

Aktiviteter for børn

Pool "Unge" begynder sit arbejde fra den 25. august, og er villige til at arbejde med børn, der har nået 5 år. Tegning af en måned vil koste omkring 300 tusind rubler. Med dine børn vil arbejde individuelt erfarne instruktører. Sådanne betingelser ikke tilbyder alle de puljer af Vitebsk. Priserne er ganske overkommelige. Forældre siger renhed og fravær af klor lugt. Dette er især vigtigt, fordi børn ikke sluge vandet igen, indtil den lærer at svømme.

Tidsplan og priser

En enkelt billet til at besøge koster 45 tusind rubler. I første omgang er det vigtigt at kalde administratoren og at blive enige om et bestemt tidspunkt. Vitebsk puljer er ikke meget anderledes til en pris, men erhvervelse abonnement omkostninger er langt billigere. For eksempel, et besøg i løbet af måneden tre gange om ugen koster 320 tusind rubler. En swimmingpool på daglig basis, den sidste afkørsel på sporet klokken 20:45 til 22:00 sidste besøgende havde tid til at forlade. En lægeerklæring er påkrævet.

De største puljer af Vitebsk

Bare husk på "lokomotiv", som er en del af en enorm udvej kompleks på gaden Karl Marx, 2A (tlf. + 375-21-23-781-22). skål længde er 25 meter, selve poolen er opdelt i fem brede bånd, at ingen interfererede med hinanden. Pool "Lokomotiv" er designet til et behageligt ophold, og svømning træning. Og i gruppen at få både børn og voksne. Klasser er afholdt under vejledning af erfarne instruktører. I løbet af sessionen, vil de lære dig ret til at blive på vandet, og trække vejret. Og hvis du beslutter at lære nogen form for dykning, instruktøren viser, hvordan man bevæger sig, og hvor mange omgange at passere ad gangen.

Pool "Lokomotiv" har to separate reservoir for voksne og børn. Lille skål med en dybde på kun 70 cm, er ideel til førskolebørn med 7 år. Én gang besøg - 40 000 rubler, hvis købet et abonnement på en måned, 420.000 tre gange, når du besøger en uge. For adgang til swimmingpoolen kræver en lægeerklæring.

Børn, "Lokomotiv"

Adskil går meget hurtigt, så vi anbefaler at booke et besøg i forvejen, lige fra starten af september. Instruktørerne arbejder med børn fra 5 til 7 år i en lille pool, og den ældre gruppe har været i den store. En erfaren instruktør er i kontrol over hver afdeling, for denne første klasser afholdes enkeltvis, og derefter dannede små grupper. For klasser obligatorisk hjælp fra en børnelæge, og en hætte, en badedragt eller badebukser, brusebad tilbehør, skifer og pak sko.

Sports Complex "Komsomolets"

En anden stor mulighed for dem, der ikke se mit liv uden sport. Pool "Komsomolets" (Vitebsk) er placeret på ul. Bitter, 13. Denne seks spor 25 meter lang, 2,4 meter dyb. Her er hvor at svømme, og derudover sætte vippe i vandet. Ud over swimmingpoolen, den komplekse tilbyder dig de tjenester af fitness og spillerum, wellness saunaer.

Enkelt swimmingpool for voksne 40 000 rubler. For barnet, en rabat på 50%. Abonnement i en måned for en voksen, vil koste 160 000 rubler, og 80 000 - for barnet. Som du kan se, Vitebsk pools ganske overkommelig. I løbet af dagen du træner atleter, samt aftale med gruppen, så den mest bekvemme tid af svømmere-amatører - fra 17:00 til 21:00. Hjælp fra terapeuten er absolut nødvendigt. Telefon Administration: + 375-212-34-22-46.

"Mamalysh"

Ikke alle børnebassiner Vitebsk passer på den bedste måde. Tidligt arbejde Læring gruppe i svømmehallen "Mamalysh" på grundlag af den teknologiske kollegium på adressen: ul. Haharina, 41 (Tlf. 375-29-719-70-92 +). Klasser er afholdt i grupper:

  • For de små, der er, i alderen fra 4 måneder til et år og en halv.
  • Tidlig svømning. Fra halv til tre år, er de fleste af de klasser afholdt, sammen med sin mor.
  • Todlery. It Sadowski børn i alderen fra tre til fem år.
  • Smart. Preschoolers fra 5 til 7 år.

Før det første besøg til puljen være sikker på at besøge klinikken. Du skal bruge et certifikat fra en børnelæge og hudlæge. Svarende til kravene til en voksen, hvis han vil ledsage barnet. Udgifterne til test klasse - 8000 rubler, en enkelt klasse - 10 tusind rubler. Du kan tage et abonnement i fire besøg over 38 tusind rubler.

for skolebørn

I dag, i et bad af nogle skoler i byen er begyndt at komme ud pool, som eleverne kan bruge. For eksempel gymnasiet №31 (Moskovsky Prospekt 15) indbyder børn fra 8 år gamle (den anden klasse) i svømning gruppe. Elever fra andre skoler kan også registreres i gruppen, men for et gebyr.

Én gang besøg for et barn koster omkring 2.000 rubler. For en voksen dobbelt så dyrt. Tegning af en måned, vil afhænge af det planlagte antal besøg. Hvis dit barn er ved at undersøge i denne skole, skal du sørge for at give det væk for en svømmetur. Dette vil styrke immunforsvaret og forbedre den fysiske kondition.

i stedet for en konklusion

Svømmehaller i byen en masse, hver af dem har sine fordele og er klar til at give dig mulighed for at svømme i din fritid. Dette er den mest underholdende og givende sport, der har ingen restriktioner på alder og kontraindikationer. På de samme fordele for de samme muskler, samt på fitness.

Bemærkelsesværdige er også en funktion af at forbedre navigation. Regelmæssigt besøger poolen, vil du meget hurtigt opdage, at mindre ofte bliver syge, og mangel på styrke og energi nu, ikke kun for sig selv, men for alle medlemmer af familien. Erfarne instruktører anbefaler at tage et abonnement på flere måneder, så du vil have en chance for at vænne sig til belastningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.