SundhedPræparater

"Acetaminophen": brugsanvisning. Beskrivelse af forberedelse, virkelige modstykker

Bedst sælgende lægemidler i apoteker - er et smertestillende middel. Og det er ikke, at der er en masse af dem, og de sælges uden recept. Smerten er et symptom på mange sygdomme og tolerere det ikke alle er i stand til. Derfor, folk har tendens til at købe et lægemiddel, at han klarede med denne svøbe hurtigt og effektivt. En af de mest populære smertestillende medicin er "Acetaminophen". Instruktioner rådes til at anvende det med forskellige ætiologi smertesyndrom eller ved forhøjet temperatur. Det stof, der er lavet i USA, men også meget populært i vores land så hurtigt og effektivt fjerner enhver smerte.

Hvad er "Acetaminophen"?

Lægemidlet tilhører en gruppe af ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Den vigtigste aktive lægemiddelstof - paracetamol. Det påvirker centre for smerte og termoregulering i hjernen. Fordi "Acetaminophen" er en effektiv antipyretisk og analgetisk. Inden for 15 minutter efter dosering begynder sin drift. Desuden lindre smerter og nedsætte feber "Acetaminophen" har svag anti-inflammatorisk effekt. Derfor er det indikeret for intolerance af acetylsalicylsyre. Ofte "Acetaminophen" anvendes som et supplement i behandlingen af infektiøse og inflammatoriske sygdomme. Det er en precursor for et lægemiddel "phenacetin", men det var mere toksisk og mindre effektiv, så nu kun anvendes som en del af nogle andre lægemidler. "Acetaminophen" er lavet i USA medicinalfirma, men sælges på apotekerne rundt om i verden. Det fremstilles i form af tabletter, kapsler, sirup, brusende pulver til opløsning, suspension og endda stearinlys.

Indikationer for brug af stoffet

Som med alle lægemidler indeholdende paracetamol, "Acetaminophen" kan bruges til feber, infektiøse og inflammatoriske sygdomme og forkølelse. Det betyder ikke helbrede, men er med til at lindre symptomerne og lindre patientens tilstand. Men en række af smerte af moderat til middel intensitet - det er det modsatte af, hvad der oftest bruges "Acetaminophen". Vejledning til brug anbefaler at drikke den med følgende symptomer:

- hovedpine, migræne;

- tandsmerter, post-oral kirurgi;

- på forskellige myalgi, artralgi og neuralgi, smerter i led og muskler;

- smerter efter forbrændinger og skader;

- forkølelse og influenza;

- når algodismenoree.

Gør alt hvad du kan drikke "Acetaminophen"?

Vejledning til brug anbefales ikke at ordinere lægemidlet i tabletter og kapsler til børn op til 12 år og er overfølsomme over for paracetamol. Desuden er det kontraindiceret i følgende sygdomme:

- leversvigt;

- akut og kronisk nyresygdom;

- for anæmi og andre blodsygdomme.

Med forsigtighed og kun under lægeligt tilsyn kan bruges "Acetaminophen" under graviditeten, især i sin anden halvdel, diabetes, hjerte-kar-sygdomme, viral hepatitis og alkoholisme.

Bivirkninger efter administration

Normalt stoffet "acetaminophen" let tolereres. Bivirkninger er primært observeret i overdosis. I dette tilfælde kan patienten falde i koma, er det muligt alvorlig leversvigt, nogle gange endda truet med døden. Langvarig behandling kan udvikle anæmi, nyresvigt og et fald i antallet af blodplader i blodprøver. Men de oftest observerede bivirkninger:

- mavesmerter, kvalme eller opkastning;

- svimmelhed, desorientering eller excitation;

- renal kolik;

- hypoglykæmi;

- allergiske reaktioner: udslæt, urticaria, pruritus, angioødem eller angioødem.

For at undgå bivirkninger, skal du holde sig strengt til den dosis af lægemidlet, idet det kun på vidneudsagn og drikke masser af vand.

Hvordan til at drikke "Acetaminophen"?

På apoteket stoffet fås uden recept. Men før du tager stadig nødt til at konsultere en læge, så han fortalte mig, hvordan at drikke "Acetaminophen". Brugsanvisning noter, der gør det bedre efter et par timer efter at have spist, drukket masser af vand piller. En enkelt dosis bør ikke overstige 1 g af lægemidlet, er det muligt at drikke 1-2 tabletter. Når alvorlige smerter, og infektionssygdomme og inflammatoriske sygdomme ledsaget af en stigning i temperatur, er det tilladt at tage medicin fire gange om dagen, men ikke mere. Du kan ikke bruge "Acetaminophen" at behandle mere end en uge. Og hvis du skal bruge det under graviditet, nedsat nyre- eller leverfunktion, eller ældre, bør dosis reduceres til det halve, og varigheden af behandlingen bør ikke overstige 3-4 dage. Nogle gange er det tildelt "Acetaminophen" for børn. I dette tilfælde skal du bruge en speciel børns form for frigivelse i form af sirup eller suspensioner, og nøje følge de anbefalinger til dosering af medicin.

Særlige instruktioner til at modtage medicin

- På grund af risikoen for levertoksicitet at udelukke brug af alkohol på tidspunktet for behandling med lægemidlet.

- Du kan ikke drikke "Acetaminophen" sammen med andre medikamenter, der indeholder acetylsalicylsyre eller paracetamol.

- Bland ikke denne medicin med kortikosteroider og antikoagulanter.

- Barbiturater reducere den analgetiske virkning af lægemidlet, og "metoclopramid" accelererer dets absorptionshastighed.

- Hvis det er nødvendigt, anvende "Acetaminophen" flere dage er nødvendige for at kontrollere tilstanden af leveren og nyrerne, samt gør blodprøver.

- Ved behandling af børn efter 3 måneders bruger kun børnenes frigivelse af lægemidlet som en suspension eller en sirup. Påfør medicin bør være strengt på lægens råd og overholde den nødvendige dosering for barnets alder.

Hvorfor "Acetaminophen" så populær?

Prisen på stoffet i vores apoteker er ganske høj - pakke med 50 tabletter koster fra syv hundrede til tusind rubler. Men du kan finde en krukke og mindre imødekommende 30 eller 12 stykker. Stadig, dette stof er meget populært, fordi det er nemt at tage, det virker hurtigt og effektivt. Mange patienter i alle smertestillende vælge præcis "Acetaminophen". Anmeldelser af dets anvendelse sige, at smerten går væk efter 10-15 minutter, varmen aftager og symptomer på infektiøse og inflammatoriske sygdomme er ikke så udtalt. Derudover også det har betydningen, at lægemidlet frigives på en praktisk pakke: en plastpotte med et rumindhold på 30 til 100 tabletter, der varer længe. En stram skruelåg ikke tillader børn adgang til tabletterne.

Lægemidlet kan udskiftes?

Der er mange medikamenter, som omfatter det samme aktive stof som i "Acetaminophen". Analoger af lægemidlet på grundlag af paracetamol blandt læger og patienter i vores land bedre kendt. For billigste gælder selv "Paracetamol" tabletter. Desuden er der er en børn "Paracetamol" i sukkerlage, og tabletterne med navnet på produktion af forskellige medicinalvirksomheder. Der er andre analoger af lægemidlet "acetaminophen":

- "Tylenol."

- "Panadol".

- "Deminofen".

- "Kalpol".

- "Meksalen".

- "Perfalgan".

- "Strimol".

- "Tsefekon".

- "Eferalgan".

Alle af dem er effektive mod smerter og feber, og det kan erstatte "Acetaminophen". Der er de smertestillende, der indeholder andre aktive stoffer i dens sammensætning. De er udpeget af dem, der har intolerance over for paracetamol. Men spørgsmålet om behovet for at erstatte lægemidlet kun løses af den behandlende læge. Hvilke smertestillende kan erstatte "Acetaminophen"? Prisen på de fleste af dem er meget lavere end det, og de kan købes for 100-200 rubler. Oftest købt:

- "Pentalgin".

- "Migrenol".

- "Novalgin".

- "Solpadein".

- "Spazmalgon".

- "Næste", og andre.

Hvis der er behov for at vælge en medicin til at lindre influenzasymptomer og at reducere temperaturen, i stedet for "Paracetamol" almindeligt ordineret "Antigrippin", "Coldrex", "Maxicold", "Rinzai", "Theraflu", "Fervex", og andre. Men du behøver ikke vælge en medicin uden en læges anbefaling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.