SundhedPræparater

"Bofen" sirup: instruktion (for børn). Indikationer og kontraindikationer for

Brug af medicin i børn bør altid være ledsaget af en læge tilladelse. Efter alt, kan ingen forældre ikke forudsige, hvordan det vil reagere på barnet, eller andre midler. Denne artikel vil fortælle dig om stoffet "Bofen" (sirup). Instruktioner for børn vil blive præsenteret for din opmærksomhed. Du vil også lære, hvad er kendetegnene for anvendelsen af lægemidlet.

Beskrivelse af fremstillingen

Det oplyser brugerne om medicin "Bofen" (sirup) erklæring? For børn, dette stof er tilgængelig i 100 ml beholdere. Beholdere kan være en plast eller glas. Det aktive stof medicin - ibuprofen. Dens indhold - 100 mg pr 5 ml hver.

Yderligere komponenter af medicinen - det smag og andre stoffer. Prisen for en enkelt pakke af medicin er i intervallet 100 rubler. I pakningen findes en måleske særlige eller sprøjte, en beholder af det flydende indhold, hvorpå der er skrevet "Bofen" (sirup), instruktion. For børn præparat stigende grad fundet med orange smag.

Indikationer for udpegning lægemiddel

Når eksperter anbefaler brug af lægemidlet "Bofen" (sirup)? Instruktioner (for børn) viser, at lægemidlet har anti-inflammatorisk, analgetisk og antipyretisk virkning. Medicin tilhører en ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. Det bruges i følgende situationer:

  • for at lette strømmen af forkølelse og virale sygdomme hos børn;
  • feber af forskellig oprindelse;
  • til at lindre smerter (hovedpine, tandpine, led-, muskelsmerter);
  • neurologisk sygdom ledsaget af smerter og ubehag;
  • at komme sig efter vaccination;
  • begyndervanskeligheder i sygdom og så videre.

Eksperter minde om, at før du anvender de beskrevne medicin bør altid læse vejledningen. Børn sirup "Bofen" ret hurtigt sat på fødderne. Feber strækker i en halv time efter brug. Hvis lægemidlet er taget som en smertestillende, dens virkning er allerede mærkbar efter 10 minutter.

Begrænsninger og kontraindikationer

Ligesom hvert stof, der er beskrevet lægemidlet har sine kontraindikationer. Udpege et lægemiddel til børn, der har overfølsomhed over for dens komponenter. Også, læger ikke anbefale brugen af sirup babyer under tre måneder. Men hvis det er nødvendigt, kan lægen stadig tillade en engangs-brug hos nyfødte. Ofte kan det være nødvendigt efter vaccination.

Hvis et barn har en høj følsomhed over for andre NSAID'er, er det nødvendigt at opgive suspensionen. Ved nogle sygdomme, blod, blødning, mavesår og inflammatoriske tarmsygdomme præparatet er kontraindiceret. Ved svær nyre- og leverinsufficiens medicinen ikke administreres. Brugen af "Bofena" samtidigt med diuretika kan nedsætte virkningen af sidstnævnte. Derfor, hvis nogen kombination af lægemidler er at rådføre sig med en læge.

En fremgangsmåde til anvendelse af en sirup

Hvad fortæller forbrugeren om lægemidlet instruktioner "Bofen" til brug? Noten er altid angivet lægemiddeldoseringen og benyttelse. Men ofte læger anbefaler børn individuel ordning. I dette tilfælde er du nødt til at stole på lægen og til at udføre opgaven.

Hvis lægen ikke gav individuel rådgivning, er det stof taget i henhold til vejledningen. En enkelt dosis af suspensionen er fra 5 til 10 milligram per kilogram legemsvægt. Maksimale daglige dosis - 30 milligram per kilogram. Vær sikker på at beregne den tilladte dosis for dit barn. Gentagen indtagelse af medicin kan kun foretages efter 6-8 timer. Varighed af behandling er mindre end tre (i nogle tilfælde fem) dage. Mindre almindeligt, kan lægen forlænge behandlingen.

Resultater af artikler: Konklusion

Drug "Bofen" - det er helt sikker, effektiv og billig medicin. Men det kan også give bivirkninger. Oftest er en allergi, mavesmerter og så videre. Derfor, før du bruger det bør du helt sikkert rådføre sig med en specialist. Sundhed til dig og dit barn!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.