Intellektuelle udviklingReligion

Den hellige bog af buddhismen - kort over Indien religion

Buddhismen er den første i verden, og den førende religion i de fleste af de regioner i Indien, men i dag er det også gælder for de områder af mange andre stater. Oprindelsen af buddhismen er forbundet med navnet på Siddhartha Gautama, bedre kendt som Buddha.

Gautama var søn af Raja, der havde håbet, at hans søn ville fortsætte sit arbejde og også blive berømt hersker i Indien. Buddha i en meget ung alder allerede havde deres egen familie, men forblev ikke tilfredse med deres liv. Som det fremgår af de mange skrifter, hans far forsøgte at beskytte Gautam fra omverdenen, men snart Buddha selv havde lært om de mange lidelser de almindelige mennesker. Fra det øjeblik, den unge mand forlader sin familie og går på jagt efter løsning på problemet med de lidende mennesker.

I mange år søgte han for sandheden i jødedommen, læring alle discipliner af yoga. I nogen tid levede Buddha i askese i dybden end ham selv i fysisk udmattelse og knap overlevede. Snart kom han til sandheden, som fastslår, at årsagen til al menneskelig lidelse er en uimodståelig lyst, vejlede mennesket. Ifølge Buddha, alle mennesker har visse mål i livet, som de tilstræber og ikke forsømmer noget, bare for at opnå den ønskede.

Efter at have kommet til at kende denne sandhed, Gautama gik til folk for at hjælpe mange mennesker til at slippe af med lidelse, hvilket giver dem deres viden. Efter døden af Buddha, buddhisme i en kort tid, det har spredt sig til alle regioner i Indien.

Der er en hellig bog af buddhismen - den Tipitaka, som er fyldt med al sandhed. Den består hellige buddhistiske skrifter i tre dele. Den første del indeholder reglerne er kun for den højeste rang af buddhister, den anden - en slags Buddhas historie om ondskab menneskelige begær og sine instrukser til den rette vej, den tredje del - de kanoniske buddhistiske belæringer. Ifølge historikere, blev den vigtigste bog af buddhismen ikke er skrevet af Buddha og hans disciple umiddelbart efter hans død.

Den hellige bog af buddhismen var oprindeligt skrevet i Pali sprog, der blev betragtet som en overgang mellem sanskrit og moderne indiske sprog. Skriften blev udtænkt i de sædvanlige palmeblade, som er optaget sin sandhed Buddha. Disse blade blev placeret i en kurv, hvor de fandt disciple Gautama. Derfor er den hellige bog af buddhismen også kendt som "tre kurve af visdom."

I 1871 domkirken blev organiseret i Myanmar, som blev overværet af mange af munkene i staten og oprette en hellig bog Tipitaka buddhist. Om udarbejdelse af teksten det tog lang tid. Efter afslutningen af et krævende job at skabe en bibelsk tekst udskåret på 729 marmorplader. Hver plade, skjule en buddhistisk, blev placeret i en separat tempel. Der var således en fantastisk miniature by, bestående af skrifterne.

Den hellige bog af buddhismen er der en parallel til Pali lov, som inkorporerer de 550 historier - dzhatok beskriver alle de gerninger af Buddha. Buddhistisk kult indeholder ikke udarbejde ritualer og sendte sine kun munke, der læser kanoniyskie buddhistiske tekster. Lay mennesker i Indien ikke har ret til at deltage i gudstjenester. I øjeblikket er den hellige bog af buddhismen Tipitaka oversat til mange europæiske sprog, så det er aktivt undersøgt af mange forskere.

Den hovedbog omfatter de mest forskelligartede buddhistiske tekster, der er historier om Buddhas liv og aktiviteter, reglerne for opførsel af buddhistiske munke, religiøse og filosofiske afhandlinger, værker af poesi. Buddhister for deres religion anvendt en række forskellige ikoniske tegn, hvilket er typisk for alle andre trosretninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.